reklama

Grudniowe mamusie 2008

taaa....bo uwierzę...jak na mnie...matke z wózkiem idącą potrafią zatrąbić:szok:to na ciebie nie lecą...dobra dobra

nie leca...:no:

A ja to se juz zrobilam kolaz ze zdjec Pyciola i dalam na tapete:-D:-D:-D

fajna chociaz....duza? byle jakich to ja nie chce...:rofl2:

hhahahahahhahahahah zbereznicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa numer jeden BB

mnie wlasnie suszy ide sie czegos napic i to nie bedzie ten soczek mojego Amo ktory ma mnostwo cukru tylko wodaaaaa czysta oczywista :-D:-D:-D

e tam godosz....:-D

A za mna trabia i sie dra, ze mam fajne cycki:-(:zawstydzona/y:

:-p:-p

podwedz Wiktorkowi pampersaaaa spi biedaczek to nie zauwarzy :-D:-D:-D bo moj Alex co jego nie nie ruszac bo krzyk:-D:-D:-D

hihihii

w moim tez nie maaaaaa kurczaczek ostatnio napisalam ze spotaly sie lodzianki i dziewczyny myslaly ze zbereznica jestem a ja tylko chcialam napisac ze to z lodzi sie spotakaly:-D:-D:-D
a te odrazu o lodach pomyslaly :szok:

ja tam nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

to tak samo jak mojjjjjjjjjjj :-D:-D:-D nieraz mu dam chlebka troche bo by mu te dziaselka podrapac a zabierz muuuuuu no to ryk nieziemskiiiiiiiiiiiiii jakbym krzywde dziecku robila:-D:-D:-D

moj dzisiaj rabal bule ze sklepu,jak zabralam to myslalm ze mnie polknie tak krzyczal:-D

Moj maly wlasnie zaczol plakac tak z niczego, przez sen, jakby mu sie cos zlego snilo:-(:-(:-(:-( Utulilam go bo az mi sie serce scisnelo?? Wasze tez sie tak budza? to normalne, zeby takie male dziecko mialo zly sen?? Jak on nie mazlych przezyc zadnych:no::no::eek::crazy:

moj tak ma....ale wtedy go glaskam po buziaku...daje smoka,pielunie i spinka dalej

reklama
mamuskaaaaaaa ja cosik czytalam ze mi kasze podrzucisz :confused2::confused2:
ale w eurakach mam placiccccc a ileeeee eurakow :-D:-D:-D
w eurekach:tak::tak::tak::tak:
Jooolllll
Heheheh to nie byl zart tylko szcera prawda:-D:-D(zartuje:PP)

oooo Tesciowka se kanapki przywiozla>?? Myslala, ze synowa nic o dom nie dba i nie ma co jesc:eek::eek: A tak sczzerze lubicie sie z tesciowa czy raczej nie przepadacie za soba??

A Ty Beciak nei placz, nie warto szkoda zycia na smutki:tak::tak::tak:
raczej lubimy sie, wiesz jak ma sie tesciowke 200km stad to sie musizz lubic
:-D

jeszcze nie powiesilammmm bo nie mam drukarkiiiiiii :-D:-D:-D
widzialam ze weszlas na moja stronke na nk to i ja twoja przyfilowalam :-D:-D inaczej sobie ciebie wyobrazalammmmm :-D:-D:-D ale ty fajnaaaaaaaa jestes
mamusia miala racje szkoda ze nie jestesmy facetami :-D:-D:-D:-D buahahaha
:-D:-D:-D:-D
Pyciol Ty widze przyciagasz osoby tej samej plci:-D:-D:-D:-D Moze Ci sie orientacje pomylili:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
hahahaha niezle :-D:-D:-D:-D

mamusiaa a ciebie gdzie wcielooooooooooo nie mow ze bawisz sie z tesciowka klockami :-D:-D
no wiesz musialm troche poplotkowac ztesciowka, ponarzekala na swoje zycie, a le juz poszla spac
ale pachnie....

Landryna a co to znaczy rozmiarówka...bo ja znów nie kumkam:szok:

a gdzie Mamusia?
jestem juz, ale was juz niema pewnie:-D:-D
dziewczyny macie konto na www.facebook.pl?
jak nie to zapraszam, ja nawet wolę niz nk, i mam troche więcej fotek tam
ja kiedys mialam

w eurekach:tak::tak::tak::tak:

raczej lubimy sie, wiesz jak ma sie tesciowke 200km stad to sie musizz lubic

:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

no wiesz musialm troche poplotkowac ztesciowka, ponarzekala na swoje zycie, a le juz poszla spac

jestem juz, ale was juz niema pewnie:-D:-D

ja kiedys mialam

trzebabylo pobawic sie klockami z nia nie zapomniala by tego do konca zycia:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry