reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja niby uswiadomoiona ale nie do końca, bo nas szanowny bobas zasłonił się rączką.
Mam nadzieje że nikt nie bedzie się jutro zasłaniał i pokaże nam co tam ma :-)

Mi tylko zostało 4 tyg i kończe pracę z tego powodu że wracamy do Polski. Ale gdybym mogła wcześniej zakończyć to zrobiłabym to bo pierwsze trzy miesiące były ciężkie, ale teraz jest oki, nawet znalazłam energie na basen i siłownie. Nie zmienia to faktu że nie mogę się doczekać kiedy bede miała wolne :-)

reklama
A ja musze sie pochwalic ze znam juz plec dzidzi!!!! Bylismy wczoraj z mezem na usg i malenstwo pokazalo co ma miedzy nozkami:-) Bedziemy miec chlopca, wszystko jest ok. ma 275 g, rusza sie zwawo chociaz ja jeszcze tego nie czuje.
Maz byl od poczatku pewien ze bedzie chlopiec wiec zadowolony jest niezmiernie;-)
A jesli chodzi o prace to mam zamiar popracowac jeszcze z 3 miesiace no chyba ze nie bede sie czula na silach. Juz nawet zatrudniono dziewczyne na moje miejsce (tzn. na czas urlopu macierzynskiego, jak ja wroce to moze zostanie z nami w dziale) i powoli ją przyuczam.
Pozdrawiam

Witam Was kobitki :-)

Jestem mega zmeczona bo wlasnie wrócilam do domku. Bylam w sklepie z wozkami i sie zdecydowalismy na austina ale to wicej napisze na zakupach.
Bylismy jescze w chinskiej na obiadku i znowu wypilam caly kubek pepsi,nigdy nie lubilam a teraz dziennie musze wypic pepsi bo nie wytrzymam :zawstydzona/y:

A ja musze sie pochwalic ze znam juz plec dzidzi!!!! Bylismy wczoraj z mezem na usg i malenstwo pokazalo co ma miedzy nozkami:-) Bedziemy miec chlopca, wszystko jest ok. ma 275 g, rusza sie zwawo chociaz ja jeszcze tego nie czuje.
Maz byl od poczatku pewien ze bedzie chlopiec wiec zadowolony jest niezmiernie;-)
A jesli chodzi o prace to mam zamiar popracowac jeszcze z 3 miesiace no chyba ze nie bede sie czula na silach. Juz nawet zatrudniono dziewczyne na moje miejsce (tzn. na czas urlopu macierzynskiego, jak ja wroce to moze zostanie z nami w dziale) i powoli ją przyuczam.
Pozdrawiam

GRATULUJĘ syneczka!!:-)

Cyprysiowa ja tez kiedys Pepci to tak srednio...a teraz jakby mi postawili bez nadzoru butelke 2 l to nie wiem czy by cos z niej zostało...na szczęście missiek mnie pilnuje;}

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry