reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana mój mężuś uparcie twierdzi, że dziewuszkę zrobił:-D. I jestem strasznie podekscytowana jutrzejszym USG, nie mogę się wręcz doczekać aż zobaczę babaska. Nie przyjmuję do wiadomości nawet, że mogę się nie dowiedzieć jaka płeć.

reklama
Dziewczyny, jesteście okropne, 3 dni czytałem zaległości..... i to w jednym wątku...

Wkońcu wyszło tak że byliśmy z żonką wczoraj a nie przedwczoraj na USG i wstępnie lekarz określił płeć na dziewczynkę więc najpewniej bedziemy mieli Zosię :-):-)

Na nstp USG idziemy 11 sieprnia, będzie to najważniejsze USG czyli połowinkowe...

Ide teraz poczytać reszte wątków

GRATULUJĘ ZOSIEŃKI:-)

A ja sie właśnie zaczęłam wahać nad usg 3d/4d
Miałam okazję wczoraj z siostrzycą być u jej gina, który ma odpowiedni sprzęt. No i dla zainteresowanych był segregator a w nim kilkadziesiąt fotek z takiego usg. Jak dla mnie tylko jedno było "inne" bo pokazywało nogę, a nie buźkę. Po dogłębnej analizie byłam prawie pewna, że albo połowa fotek to jeden i ten sam bobas, albo to usg wcale nie jest takie dobre.

teraz sama nie wiem:confused: Iść, czy nie iść.

Kluskawawa gratuluję dziewczynki:-D

Swoją dzidzię poznasz i każdy szczegół będzie dla Ciebie oczywisty zapewniam Cię:tak:

Dzień dobry wszystkim
Kluskawawa gratuluje córci.

Ja pracuję i mam zamiar pracować jak długo będe mogła, bo nie potrafie wysiedzieć w domku.

Madzienka ja nie pracuje długo tylko ja mam inną strefę czasową ( 6 godzin do tyłu).

Zbieram się do pracy, miłego dnia grudnioweczki:-).

Witam dziś wszystkie brzuchatki!!!
lalala "więcej nas, więcej nas .. do pieczenia chleba" lalalala
3 dni temu wróciliśmy z mężem z Jastarni. Super wypoczeliśmy. 18 lipca (przed samym wyjazdem) mialam 4D. Bomba!!! Jeśli zastanawiacie się nad 3d czy 4d - polecam to drugie!!! Jest bez porównania dokładniejsze; widać dzidziusia trójwymiarowo jak się rusza - uszka, nosek, kolanka, stópki... (3d widziałam na płycie - mojej kuzynki - tam są raczej zdjęcia trójwymiarowe - bez ruchów)
Tylko najważniejszego nie zobaczyliśmy... płci :no:. Nasze maleństwo cały czas było odwrócone tyłem. Ale nie szkodzi... Nam jest płeć jak najbardziej obojętna. (Chodzi o to, że ciekawość człeka zżera!!!! :wściekła/y:) I jakie zakupy (pod dziewuszkę, czy chłopczyka?) już jest chęć zrobić. Za miesiąc kolejna wizyta z 4D
Piszcie co u was?
Pozdrawiam wszystkich bywalców i nowych!!!

Witam Was serdecznie. Ja nie pracuje zawodowo, zaszłam w ciążę od razu po studiach. Dolegliwości nie mam żadnych od poczatku ciazy. teraz jestem bardziej zmęczona i rozdrażniona :-(.
Pozdrawiam

Kokusia, wyjazd napewno sie udał, bo w ostatnich dniach mamy na wybrzezu super pogodę.
A jak się podobała plaża w Kołobrzegu?
My wolimy jeździ tam gdzie jest mniej ludzi (Rogowo, Mrzeżyno, Dźwirzyno), w Kołobrzegu za duży tłok.

Wkońcu wyszło tak że byliśmy z żonką wczoraj a nie przedwczoraj na USG i wstępnie lekarz określił płeć na dziewczynkę więc najpewniej bedziemy mieli Zosię :-):-)

Gratulacje Córci...widze że dziewczynki dają wkońcu o sobie znać:-D

Kluskawawa to ja wstepnie gratuluje córeczki....ja mam we wtroek...juz nie moge sie doczekać...sniło mi si,eże dziewczynka,ale moj misiek zakłada,ze chłopiec i już...:}

Kana u mnie ta sama sytuacja, mój mężulek marzy o synku i wszystkim co związane z chłopcem - kolejka, lego, kłady itp.:-D ja chciałabym córcię:zawstydzona/y:ale biorę co się urodzi:-D, ważne żeby było zdrowe!!!
To jak Kana ten sam termin - będzie córcia czy syncio??? my na usg idziemy w sobotę na 9 rano!!!!:happy:

Dzień dobry wszystkim
Kluskawawa gratuluje córci.

Ja pracuję i mam zamiar pracować jak długo będe mogła, bo nie potrafie wysiedzieć w domku.

Madzienka ja nie pracuje długo tylko ja mam inną strefę czasową ( 6 godzin do tyłu).

Zbieram się do pracy, miłego dnia grudnioweczki:-).

Uffff...a juz myślałam że Wy tak bardzo kochacie swoją pracę:-D ze nawet do pólnocy nie możecie się z nią rozstać...sorki nie doczytałam że mieszkasz w USA:tak: pozdrawiam

A mój mąż chce i synusia i dziewczynkę tzn. co ma być to będzie a wiemy , że będzie córcia NIKOLCIA i jest tak zafascynowany jak mu opowiadam o swoich superowych relacjach z moim tatusiem bo ja to " córcia tatusia'-)" , że już się nie może małej doczekać:-)

Kiedyś na prakingu stała młoda mama z malutką dziewczynką i mama pyta na widok nadjeżdżającego samochu " zobacz kto to przyjechał" a dziewczynka "tatuuuuś, tatuuuś";-) Mąż jak to usłyszał wymiękłłłłłłłłłłłłłłłłłłł........

Michał jest fanem Formuły 1 i sam świetnie jeździ zna się na tym i córcię przygotuje do testów Fromuły 1 w wieku chyba 4 latek jest taki test na gokartach :-D
Aby sprawdzić czy byłaby dobrymn kierowcą a jak Małej się spodoba to będą działać bo ja też kocham jeźdźić ( tatuś mnie nauczył) i kocham samochody...

reklama
Kochane grudnioweczki!!!! czy możecie podać mi adresy i nazwy sklepów w Warszawie- godnych polecenia, w których znajdę jak najwięcej rzeczy dla maluszków - meble, wózki, wyprawki itp.

Z góry dziękuję za pomoc!!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry