Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Madzienka my jeździmy na zakupy, a właściwie na popatrzenie bo ceny są masakra, do M1 w markach, tam jest "Świat Dziecka" duży wybór całkiem miła obsługa ale ceny... cóż warszawskie.....:-)
a zależy mi żeby nie zwiedzać całej stolicy...my zakupy pewnie też zrobimy przez internet ale najpierw musze zobaczyć te wieksze rzeczy na własne oczy 

A ja musze sie pochwalic ze znam juz plec dzidzi!!!! Bylismy wczoraj z mezem na usg i malenstwo pokazalo co ma miedzy nozkami:-) Bedziemy miec chlopca, wszystko jest ok. ma 275 g, rusza sie zwawo chociaz ja jeszcze tego nie czuje.
Maz byl od poczatku pewien ze bedzie chlopiec wiec zadowolony jest niezmiernie;-)
A jesli chodzi o prace to mam zamiar popracowac jeszcze z 3 miesiace no chyba ze nie bede sie czula na silach. Juz nawet zatrudniono dziewczyne na moje miejsce (tzn. na czas urlopu macierzynskiego, jak ja wroce to moze zostanie z nami w dziale) i powoli ją przyuczam.
Pozdrawiam

aż wypiłam małą szklaneczkę, ku zdrowotności!!!!
Marzycielka ja jestem ciekawa jak możesz to wstaw tą tabelkę.