reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
baaaaaaaaaa jak szalec to szalec:-D:-D:-D:-D tylko musze poszukac cholercia tej ciemnej wisni na drzwi balkonowe w rozsadnej cenie:no::eek::eek::baffled::baffled::baffled:

bo inaczej zostaje mi zakup koloru ciemny dab:baffled:tutaj jest wersja na balkonowe drzwi dostepna

STYLUS.PL Bambusowa ciemny dąb listewkowo-słomkowa - Sklep Internetowy

a mi sie bardziej ten podoba:-(:-(
STYLUS.PL Bambusowa ciemna wiśnia listewkowo-słomkowa - Sklep Internetowy

kolor tych drugich jest zdecydowanie lepszy

nie no kupie gotowa ta 180 na 165 i bede szukac tej balkonowej tej wisni chyba bo ten dab do mnie nie przemawia :eek::eek::eek: a 300zl za sam balkon nie dam:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

ten dab taki wyblakly zleksza...:crazy:
wisnia jest ok...tylko ta cena w oczy kluje:crazy:
ale tygrys dobry wachacz....wyweszy cu nie co:-)
a jak nie to zapytaj MADZIENKE ona wie gdzie promocje...mamunia zreszta tez...wczoraj szalala:-D

Yoka trzymaj sie u tego dentysty. Ja sie wybieram od porodu i dojsc nie moge ale to dlatego ze jeszcze tu nie bylam, a nie wiem czy maja dobre znieczulenie:-DAle juz postanowilam nie bede w pl kasy wydawac jak mam tu za darmo:tak:

Marzycielka zdolna Oli jeszcze troszke i na nozki stanie, dopiero bedzie mobilna:eek::-D;-)

Kana biedna kotka, ale najgorsze dopiero przed nia. Pamietam jak moja siostra meczyla naszego kundla, ale dzielnie to znosił, a jak mial jej dosc to sam ja odpychał, ale krzywdy nigdy nie zrobił:tak:

Tygrysek ja nie pomoge mi do tych spraw w domku jeszcze daleko, narazie walczymy z grubszymi sprawami.Hmmm gazety niezły pomysł....tutaj czesto sie widzi gazety w oknach, bo podczas remontu nie musisz placic podatku mieszkaniowego, wiec niektórzy maja wieczny remont....popaprany kraj:-D

A moje dziecko od rana tak sie drze ze juz wysiadam. Poprostu krzyczy w niebo głosy. Nie wiem moze to sto lat w jej wykonaniu;-):-D

reklama
nio tylko ja jestem z lodzi:-(:-(:-( a juz widze jak moje kochanie idzie mi szukac roletek moich kochanych:-(:-(:-(:eek::eek::eek::eek:

a nie mozecie sie razem wybrac do WAWY w sobote np?

Yoka trzymaj sie u tego dentysty. Ja sie wybieram od porodu i dojsc nie moge ale to dlatego ze jeszcze tu nie bylam, a nie wiem czy maja dobre znieczulenie:-DAle juz postanowilam nie bede w pl kasy wydawac jak mam tu za darmo:tak:

Marzycielka zdolna Oli jeszcze troszke i na nozki stanie, dopiero bedzie mobilna:eek::-D;-)

Kana biedna kotka, ale najgorsze dopiero przed nia. Pamietam jak moja siostra meczyla naszego kundla, ale dzielnie to znosił, a jak mial jej dosc to sam ja odpychał, ale krzywdy nigdy nie zrobił:tak:

Tygrysek ja nie pomoge mi do tych spraw w domku jeszcze daleko, narazie walczymy z grubszymi sprawami.Hmmm gazety niezły pomysł....tutaj czesto sie widzi gazety w oknach, bo podczas remontu nie musisz placic podatku mieszkaniowego, wiec niektórzy maja wieczny remont....popaprany kraj:-D

A moje dziecko od rana tak sie drze ze juz wysiadam. Poprostu krzyczy w niebo głosy. Nie wiem moze to sto lat w jej wykonaniu;-):-D

hihihihii a tortu mamusi nie upiekla?:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry