reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuśki....musze Wam wyzalić sie...dzisiaj Jula spadła nam z łóżka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:tylko na chwilkę spuściłam ja z oczu i bach........ale mi serducho waliło:baffled::baffled::baffled::baffled:na dodatek 1,5 godziny w nocy płakała i nie wiem czy to znowu zęby czy brzuch:sorry::sorry::sorry:wczoraj wcinała surowe morelki, może to po nich:szok:

A z dobrych wieści to wczoraj dojrzałam(chyba) zębolka:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:wiec wychodzi na to że mamy pierwszego....:-):-)pewna nie jestem bo Jula nie ozwala zajrzeć do buzi:-(:-(:-(:-(:-(

Anoli doczytałam że dzisiaj świetujesz, więc sto latek!!!!!!!!!

Czytam dalej poki spi nasza niunia.....

reklama
Przyszłam Wamnadrobić smaka :-D jem loda z wiórkami kokosowymi i pije kawkę, a w kuchni gotuje sie bób ( obym nie zapomniała o nim :szok:)

Madzienko dzisiaj w ostatniej chwili zdązyłam złapać Mateuszka bo by mi spadł z kanapy, nie mogłam dojść do siebie i dziwię się, że mam aż taki refleks, na całe szczęście.

Juz poczytalam...zmykam bo obudzia sie księzniczka:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Witam Was wszystkie ;-);-);-)

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!

U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-(:-(:-(

Asienko trzymam kciuki bądz dzielna!!!!

Jestem juz, pozalatwialam, co mialam zalatwic, a teraz kawka, bo dziec zasnal, a za chwile musze sie pakowac. Jak ja tego nie lubie:sorry: Ja sobie pomysle, jutro tyle w drodze sama z tym malym rozdarciuchem to az mi sie odechciewa jechac:eek::eek:. Tajgerol mi tez sie kolor tych drugich bardziej podoba. A jak na dzien bedziesz je podnosic do gory to bedziesz miec gole okno?

Jestem juz, pozalatwialam, co mialam zalatwic, a teraz kawka, bo dziec zasnal, a za chwile musze sie pakowac. Jak ja tego nie lubie:sorry: Ja sobie pomysle, jutro tyle w drodze sama z tym malym rozdarciuchem to az mi sie odechciewa jechac:eek::eek:. Tajgerol mi tez sie kolor tych drugich bardziej podoba. A jak na dzien bedziesz je podnosic do gory to bedziesz miec gole okno?

ja zawsze rolety odsuwam do polowy wiec polowa gole okno a druga zaslonieta :tak::tak: w sypialni mam tradycyjne rolety materialowe a w kuchhni rzymska tylko narazie w kuchni nie zamontowana bo sa sciany z zelaza:no::no::no: czekamy na wiertarke udarowa moze ona da rade:-( ale zawsze do ppolowy okna odsuwalam rolety:tak::tak::tak:

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI "18" URODZIN HI HI HI
DZIOŁCHY JA ZA WAMI NIE WYRABIAM, MAM TAKIE TYŁY NA GŁÓWNYM ŻE GŁOWA BOLI:-0000
WPADŁAM W WIR PRACA-DOM,DOM-PRACA I D..A NIE MAM CZAU NA NIC ALE STARAM SIE ZAGLĄDAĆ(OPIEKA NA BIEŻĄCO)
ALE JAK NIE DAJE RADY DO WAS ZAJŻEĆ TO USYCHAM Z TĘSKNOTY HI HI HI WY MOJE KWIATUSZKI
PYTIA POLECAM "U TOPORA" W DIAŁYM DUNAJCU PRZED ZAKOPANEM MY TAM CZĘSTO JESTEŚMY Biały Dunajec, pensjonaty, noclegi, kolonie, wycieczki, pokoje goscinne "UTOPORA"

Witam się i ja laseczki po dłuuugiej nieobecności :zawstydzona/y:(mój G miał urlop), ale już dziś poszedł pierwszy dzień do pracy i mam nadzieję, że teraz będę do Was częściej zaglądać ;-):tak::tak:, zaległości niestety nie nadrobie, ale postaram być już na bieżąco :tak::tak: aj promys :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I sto lat dla Wszystkich dzisiejszych solenizantów :-):-):-), milion buziaczków ode mnie i Alanka :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry