Kuuurcze a ja caly dzien czekalam na Twoja relacje z pojednaniaa Ty nas olalas, a ja jutro nie bede miala czasuuuuuuuu
dzięki dziewczyny jeszcze raz za wszystko, sorki, że nie zdałam relacji, tyle razy podchody do was robiłam, no nie dałam rady, sprzedaż auta, przy okazji tego załatwienie kilku spraw papierkowych, pół dnia na telefonie i jeszcze reszta obowiążków...ufff
nadrobię tylko Elvisa

i postaram się szybciutko zdać relacje, także bądźcie cierpliwe kochane bo warto

;-)ja sama ciągle w szoku
no, moze i tak , no i moja na noc wciaga 200ml kaszki

a ja myślałam, że mój Wiki głodomor, ale on tylko 150ml zjada, czasem nawet ciut zostawi
dołączamy się do pięknych życzonek
ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-

-

-(
ajajaj, kiepskawo, dawj znać kochana jak po wizycie, no myślę, że powinnaś coś na ból dostać od dentysty, bo bez opuchlizny i bólu pewnie sie nie obejdzie:-(
Anoli tylko ja sie własnie troszke obawiam kotki,bo maja ma takie czasem dziwne zachowania....zeby Mari nie podrapała
ojej, to Ty Kanusia musisz kontrolować sytuację, żeby czasem Mariczce krzywdy nie zrobiła, troche strach
nie dopilnujesz kochana tych naszych srajtków szybkich

ale najważniejsze, że nic się nie stało, zdróweczka dla Juleńki
Przyszłam Wamnadrobić smaka

jem loda z wiórkami kokosowymi i pije kawkę, a w kuchni gotuje sie bób ( obym nie zapomniała o nim

).
a ja dziś będę robic naleśniki hehe, tez wam smaka zrobie

Doradzcie mi proszę :
Jak Wam się podobaja te zaproszenia i które ładniejsze ?
dla mnie 3 zdecydowanie

no dobra lecę nadrobić i z tą relacja

będę ciut później