reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Natalkaaa streszzcenie bomba dzieki :tak:
ja tez facebooka wcale nie czaje:eek:
Agaciu trzymaj sie jest jeszcze 1 % szansy dla Ciebie, bo z tego co pamietam to Mati ma zaplanowane rodzenstwo w pozniejszym terminie;-)
Stuk stuk ja Reddsika wciagam :rofl2: mimo ze rano wstac trzeba bo ginka na drugim koncu miasta mnie czeka
Dobranoc:tak:

hej laski ja wysiadam kurna przeczytalam mozw z polowe i sie zawiesilam:eek::eek::eek::eek:

niech no ktoras stresci co sie tutaj dzialo jak mnie nie bylo:sorry::sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

tesciowie pojechali chata wolna w lodowce mam jeszcze resztki winka i piwka ( tesciowa swoejje j synowej kupila hehhehehe:-D:-D:-D:-D) wiec wieczorkiem jak mezowy usou syna bedzie sie dzialo hehhe:-D:-D:-D:-D:-D

aaaaaaaaaaaaa tesknilam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj sie wkurzylam na mojego GAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem chcialam do was zajrzec ale lapka zostawilam z netem w salonie gdzie spali tescie i samej mi bylo glupio wejsc po niego bo juz przysypaili mowie do tego mojego idz mi przynies a on ze nie ze bede miala odwyk normalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee myslalam ze go rorszarpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: facecuiiiiiiiiiiiiiiii:no::no::eek::eek::eek::eek:

a co u mojego Pyciola kochanego sie dzieje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzien dobry wieczor....jak dobrze ze wrocilas...tragedia sie porobila..az strach mi pokazywac sie na bb...w krzakach siedze bo ajk mnie sczajaja to sie zako****a:szok::szok: serio...:eek: landryna jak ladnryna ona chociaz jeszcze mysli o swoim Amo...ale mamusia istny szok:szok::szok: caly czas na moim profilu siedzi i obcina mnie na zdjeciach:-D:szok: co to sie dzieje na tym swiecie:eek::no:
no i z racji tego ze wrocilas moj ty obronco pokrzywdzonych przez ataki lesbijek,juz mi duuuzo lepiej:-D a aaaa co do Natalki to zazdrosna sie zrobila i nazwala mnie dzisiaj skarzypyta...:no::no: i tez nie wiedziec czemu:eek:

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

tak jak pisze...:eek::eek: a i Kanka tez nie najlpeij sie czuje ale tego jeszcze nie rozgryzlysmy:tak:
Blizniak tez ma jakies zle dni..ale wzielysmy ja w obroty i pare nauk z naszej strony polecialo do Kolobrzegu:-)

No a KINKIYA miala wrocic ale nas olala...:baffled:

łooooooo kofanna natacia :-D:-D:-D
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje:szok::szok::szok:

kto zakochal sie w Pyciolu???????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::no::no::no::no::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

mamusia szacun dla kaszanej diety:-D:-D:-D:-D3,5 kg to juz cos:tak::tak::tak::tak::tak: niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D:-D

taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::oo2::oo2::oo2::oo2:

ty tu mamusi gratulujesz kaszanianej diety a na mnie sie pogniewalas??toz to ona sie we mnie buja , nie ja w niej:no:
ale sie porobilo...TYGRYS juz mnie nie kocha...:-D:-D
aaaaa milo wspominasz nasze lajdaczenie,co?:-D:-D:rofl2::rofl2:

beciakkkkk kumkasz dzis jeszcze czy juz nie :-D wogole masz fajne fotkiii na facebook wczoraj rozkminilam tego faceboka durnego:szok:

dzięki Kochana:tak:ja jeszcze twoich nie zdążyłam obejrzeć:zawstydzona/y:ale obiecuje poprawę:tak:

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

Natalka streszczenie normalnie na szóstkę z plusem:-D:tak::tak::tak:

a my sprzedaliśmy dzis auto, yupi!!!!Polakom zresztą:-D:tak::tak::tak:

no i w ogóle wszystko ok, i się doczekać nie moge kiedy wam napisze:elvis:
no ale kurka nie mam kiedy, tyle dzis sie działo,
dziś juz raczej nie dam rady, bo zaraz będą krewetki wg mojego męża:tak::tak::tak: i...winko...:tak:a szczegóły juterkiem,

papa, dobranocki, i w ogóle chciałam wam napisać, że jesteście suuuuuper!!!muuuaaaa:-D;-)

proszę jak Mari pięknie szaleje, kota troche szkoda:-Da ja juz sie nie moge doczekac kiedy Wiki tak będzie ale on leniwy strasznie:tak:

Beciaczek to te nasze szkraby się dobrały:) Moja też leniwa jak nie wiem co:) A poza tym kiedyś pisałaś o karmieniu piersią...u mnie było podobnie tylko ze mi jakimś cudem udało się dalej karmić:)
Za to teraz jak już mamy dwa zabki to niestety ale muszę cierpieć, bo mała sobie z cycka robi gryzak:)
Nie wiem jak ją tego oduczyc:)

Aha gratuluje sprzedania autka:)

Agacia a nie chcialabys znowu takiego szkrabika???:) Ja bym chciała...ale jakby ktoś za mnie urodził!!!!:)

Od jutra dieta gryczana!!!!!:)

reklama
łooooooo kofanna natacia :-D:-D:-D
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje:szok::szok::szok:

kto zakochal sie w Pyciolu???????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::no::no::no::no::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

mamusia szacun dla kaszanej diety:-D:-D:-D:-D3,5 kg to juz cos:tak::tak::tak::tak::tak: niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D:-D

taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::oo2::oo2::oo2::oo2:
facebook to chyba takie cus jak nk, ale nie jestem siuuurr:confused:

jeny pije leszka i mi blogo hhihihihh oj oj oj zla mama jestem zla:-D:-D:-D:-D
Ja tez chcemmm

AAAAAAAAA i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p
I my Cie tezzzzzzzzzz :*:*:*

dobra ide do mezowego skoro nikt nie chce gadac z Tygrysem FOCH:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: on jeden pragnie mojego towarzystwa:confused2::confused2::confused2:paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wszyscy pragna, ale cos leniwi przy niedzieli, moj tez pewnie zaraz wpadnie, bo siedzi w drugim pokoju cos oglada, ale zalozylam taka fikusna koszulke nocna i poszlam powiedziec dobranoc :-D:-DPowiedzial, ze to normalnie perwersja, widzialam ten blysk mysliwego w jego oku:laugh2::laugh2:

Natalkaaa streszzcenie bomba dzieki :tak:
ja tez facebooka wcale nie czaje:eek:
Agaciu trzymaj sie jest jeszcze 1 % szansy dla Ciebie, bo z tego co pamietam to Mati ma zaplanowane rodzenstwo w pozniejszym terminie;-)
Stuk stuk ja Reddsika wciagam :rofl2: mimo ze rano wstac trzeba bo ginka na drugim koncu miasta mnie czeka
Dobranoc:tak:
Normalnie alkoholizm sie szerzy na bb tylko ja nic nie pije:-(:-(

dzięki Kochana:tak:ja jeszcze twoich nie zdążyłam obejrzeć:zawstydzona/y:ale obiecuje poprawę:tak:

Natalka streszczenie normalnie na szóstkę z plusem:-D:tak::tak::tak:

a my sprzedaliśmy dzis auto, yupi!!!!Polakom zresztą:-D:tak::tak::tak:

no i w ogóle wszystko ok, i się doczekać nie moge kiedy wam napisze:elvis:
no ale kurka nie mam kiedy, tyle dzis sie działo,
dziś juz raczej nie dam rady, bo zaraz będą krewetki wg mojego męża:tak::tak::tak: i...winko...:tak:a szczegóły juterkiem,

papa, dobranocki, i w ogóle chciałam wam napisać, że jesteście suuuuuper!!!muuuaaaa:-D;-)
Kuuurcze a ja caly dzien czekalam na Twoja relacje z pojednaniaa Ty nas olalas, a ja jutro nie bede miala czasuuuuuuuu

witam sie i ja, tesknilyscie???????/:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide nadrabiac, wiec prosze ladnie na mnie czekac i nie przeszkadzac, bo przy niedzieli nawet duzo naklikalyscie:szok::szok::szok:
Ja bardzo tesknilam, juz snulam insynuacje, ze wolisz tesciowke od nas:-D:-D:-D

Beciaczek to te nasze szkraby się dobrały:) Moja też leniwa jak nie wiem co:) A poza tym kiedyś pisałaś o karmieniu piersią...u mnie było podobnie tylko ze mi jakimś cudem udało się dalej karmić:)
Za to teraz jak już mamy dwa zabki to niestety ale muszę cierpieć, bo mała sobie z cycka robi gryzak:)
Nie wiem jak ją tego oduczyc:)

Aha gratuluje sprzedania autka:)

Agacia a nie chcialabys znowu takiego szkrabika???:) Ja bym chciała...ale jakby ktoś za mnie urodził!!!!:)

Od jutra dieta gryczana!!!!!:)
Moj tez tylko sie czolga, ale za to z predkoscia swiatla, mam watpliwosci czy bedzie wogole raczkowal, bo on chce juz tylko chodzic za raczki

Noo i gdzie jestescie, mam nadzieje, ze jeszcze nie spicie?? Jak ja mialam dzis wolny dzien to nikt nie chcial ze mna gadac:eek::eek:A jak jutro jestem zabiegana pewnie bedzie produkcja na sto dwa:crazy::crazy::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry