reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie kochane

DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA PAMIĘĆ I ŻYCZONKA;-);-)I PRZESYŁAMY GORĄCE BUZIACZKI:-):-):-)

my świętowałyśmy urodzinki u wuja i dopiero teraz wróciłyśmy-zaraz myju i jak gwiazda zaśnie to Was nawiedzę:-D:-D:-D

reklama
hej laski ja wysiadam kurna przeczytalam mozw z polowe i sie zawiesilam:eek::eek::eek::eek:

niech no ktoras stresci co sie tutaj dzialo jak mnie nie bylo:sorry::sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

tesciowie pojechali chata wolna w lodowce mam jeszcze resztki winka i piwka ( tesciowa swoejje j synowej kupila hehhehehe:-D:-D:-D:-D) wiec wieczorkiem jak mezowy usou syna bedzie sie dzialo hehhe:-D:-D:-D:-D:-D

aaaaaaaaaaaaa tesknilam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj sie wkurzylam na mojego GAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem chcialam do was zajrzec ale lapka zostawilam z netem w salonie gdzie spali tescie i samej mi bylo glupio wejsc po niego bo juz przysypaili mowie do tego mojego idz mi przynies a on ze nie ze bede miala odwyk normalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee myslalam ze go rorszarpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: facecuiiiiiiiiiiiiiiii:no::no::eek::eek::eek::eek:

a co u mojego Pyciola kochanego sie dzieje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wrocilam moje kochane do "domku":-D:-D bylismy na spacerku...popstrykalismy pare fotek bo zawsze zapominamy o aparacie:sorry:
Tygrych a Ty nadal nadrabiasz??:szok:
Natalkaa wiec lepiej Ci go ubierac niz karmic:-D:-D
Cuksie kumkasz tam?:-D czy na amory Was wzielo po tych owocach?:-D
Pyciol to zapodaj jakies foty :tak::tak:

To dobrze, że szybko się znalazł pod opieką lekarzy! Grypa bywa niebezpieczna, nie tylko świńska ;)

A u nas chorowanka ciąg dalszy. Ja już dzisiaj na pełnych obrotach, ale męża mi powaliło. A jak wróciłam wieczorem z dzieciakami ze spaceru, to się okazało, że i Hania ma gorączkę :baffled:
Bidulka :-(:-( Duzo zdrowka dla Was:tak::tak:

witajcie kochane

DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA PAMIĘĆ I ŻYCZONKA;-);-)I PRZESYŁAMY GORĄCE BUZIACZKI:-):-):-)

my świętowałyśmy urodzinki u wuja i dopiero teraz wróciłyśmy-zaraz myju i jak gwiazda zaśnie to Was nawiedzę:-D:-D:-D
Nio to czekamy:tak::tak:

No tak jak ja jestem to wszystkie poszly w krzaki :eek::eek::eek::eek::eek::eek: to sobie dzis nie pogadamy echhhhhhhhhhhh zycie i zadna mi nie stresci wekendu????? no co Wy takie jestescie>?????:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

Tygrysku ja tez wymiekam z tym nadrabianiem moj weekend w telegraficznym skrocie: wczoraj wycieczka całodniowa na wies, mimo kiepskiej pogody, a dzis zaległe sprzatanie, zakupki i goscie, teraz poszli, Pati spi, a ja padam

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

łooooooo kofanna natacia :-D:-D:-D
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje:szok::szok::szok:

kto zakochal sie w Pyciolu???????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::no::no::no::no::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

mamusia szacun dla kaszanej diety:-D:-D:-D:-D3,5 kg to juz cos:tak::tak::tak::tak::tak: niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D:-D

A Twoj Amoo ma zolta kartke za nie ultwienie Co dostepu do BabyBoom jeszcze raz taki numer i zostanie nalozony zakaz milusiania sie z zonka:-D:-D:-D:-D

taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::oo2::oo2::oo2::oo2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry