reklama

Grudniowe mamusie 2008

ufff... nadrobilam:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień doberek:tak: Ja dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:
100 latek kochani:-D:-D:-D:-D
A i macie mamuski pozdowionka od Duni naszej kochanej :-) Przepraszam,ze mało zaglada,ale wpadła w wir przerabiania fotek,a progrma ma tylko na mieisąc więc walczy.... :-)
pozdrow ja od nas:tak::tak::tak:
No a u mnie chorupska ciąg dalszy....gardziołko popusciło i przeszlo,ale leci mi z nochala za to jak z kranu....masakra...Mezowemu niedoszłemu zrobiło sie mnie zal i sam poszedł z malutka na sapacerek,a ja zostałam w domku...
duzo zdrowka kochana dla was
:-D:-D:szok::szok:
Moze i oszalałam, ale nie jestem kochana, tak jak napisałam jestem wredna, mam fochy i wogóle szkoda gadac, aż sie dziwie , że niektóre z Was mnie lubią:zawstydzona/y:
jestes kochana i kropka:angry::angry::angry::angry:
Hehe ja tez zartuje wariatko =**
I bez takich mi tu !!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Obydwie jestescie baaardzo wartosciowymi osobkami, a dla swoich dzieciaczkow to juz wogole jestescie naj naj naj. Noo i dalyscie nowe zycia dla ludzkosci, ktore kiedys uratuja swiat:-D:-D:-D I wogole jestescie kochane i cudowne i sliczne :)))
:tak::tak::tak::tak::tak:
Ale ja to porażka, wogóle nie powinno mnie byc na tym swiecie, matka też jestem wstrętną
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdzie jest patelnia, bo :angry::angry::angry::angry:
mamusia pewnie gotowala obiadek a potem zmywala naczynia...a teraz pewnie siedza na tarasie i piluja sobie paznokcie...:-D:-D
nie mamusia dzis miala taki szalony dzien, najpierw rano kosciol, potem obiadek dla tesciowej:tak::tak::tak:, potem shopping:-D:-D:-D, zaszalalm dzis jak nie wiem co:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale byly promocje:tak::tak::tak:, i naprawde duzo z mezem nakupilismy awydalismy tylko 200zl:szok::szok::szok::szok:, normalnie sszorty na lato byly 129zl a ja kupila za 29zl, Karolince kupilismy stroj kapielowy:-D:-D:szok:
wiec caly dzien na nogach:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:ale wole na nogach niz caly dziebn siedzie c w domu
Kurde czytam te zaległości i juz wysiadam.

Hmmm zjadłabym sobie cos ... achaaaaa ... w ciązy nie jestem :-D
nie:-(:-(:-(
ja sie nie zabezpieczam i wczoraj M mi zrobil "niespodzianke":sorry::-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok:
oj...mój chyba dziś zaległości będzie nadrabiał i masaż robił, bo znów boli...ehh...starośc nie radość, idę po tabsy jak nic.....a ostatnio wyczytałam, że diclofenac zwiększa ryzyko zawału serca, a mnie lekarz nic nie powiedział jak brałam 2 lata temu:szok::szok::szok:a ja łykałam jak witaminy, bo tak bolało:szok:
tak rozumiem, ze u was juz jest oki, wczoraj tak plakalas a dzis juz lepiej, to fajniusio:tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D czesc lalencja:-)
ta zas swoje...napalily sie jak nic te babska na mnie:-D:-D
:-D:-D:-Dno bo jestes sexi laska:tak::tak::tak:
A u nas chorowanka ciąg dalszy. Ja już dzisiaj na pełnych obrotach, ale męża mi powaliło. A jak wróciłam wieczorem z dzieciakami ze spaceru, to się okazało, że i Hania ma gorączkę :baffled:
duzo zdrowka dla was:tak::tak::tak::tak:
hej laski ja wysiadam kurna przeczytalam mozw z polowe i sie zawiesilam:eek::eek::eek::eek:

niech no ktoras stresci co sie tutaj dzialo jak mnie nie bylo:sorry::sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

tesciowie pojechali chata wolna w lodowce mam jeszcze resztki winka i piwka ( tesciowa swoejje j synowej kupila hehhehehe:-D:-D:-D:-D) wiec wieczorkiem jak mezowy usou syna bedzie sie dzialo hehhe:-D:-D:-D:-D:-D

aaaaaaaaaaaaa tesknilam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj sie wkurzylam na mojego GAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem chcialam do was zajrzec ale lapka zostawilam z netem w salonie gdzie spali tescie i samej mi bylo glupio wejsc po niego bo juz przysypaili mowie do tego mojego idz mi przynies a on ze nie ze bede miala odwyk normalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee myslalam ze go rorszarpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: facecuiiiiiiiiiiiiiiii:no::no::eek::eek::eek::eek:

a co u mojego Pyciola kochanego sie dzieje :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jakiego twojego:szok::szok::szok::szok:pycioljest dawno moj:-D:-D:-D:-D
Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii
:szok::szok::szok::szok:jakie super streszczenie:-D:-D:-D
TYGRYSIE wracaj do nas...do mnie:zawstydzona/y::-D
juz wolisz tygrysa:szok::szok::szok::szok:
ty tu mamusi gratulujesz kaszanianej diety a na mnie sie pogniewalas??toz to ona sie we mnie buja , nie ja w niej:no:
ale sie porobilo...TYGRYS juz mnie nie kocha...:-D:-D
aaaaa milo wspominasz nasze lajdaczenie,co?:-D:-D:rofl2::rofl2:
tak pogniewalam sie, bo wolisz tygrysa i w ogule nie tesknilas z amna:-(:-(:-(:-D:-D:-D
a my sprzedaliśmy dzis auto, yupi!!!!Polakom zresztą:-D:tak::tak::tak:
gratulki:tak::tak::tak:
Od jutra dieta gryczana!!!!!:)
:tak:
no to trzymam kciuki

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry