reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy i my:-) po wczorajszej nieobecności :)

Na początek uściski i całuski ogromne dla wczorajszych solenizantów,żeby nie było ,że Ciotka zapomniała....

No i jeszcze większe życzonka dla solenizantów dzisiejszych Bianeczki i Szymonka.....Buziaczki bobaski:*

No a my musimy sie pochwalic, bo Mari na dobre sie rozszalała i zapodaje na czterech jak perszing po mieszkaniu....w piatek walczyła, próbowała,a wczoraj to juz latała jak nic.....Biedny tylko teraz nasz kotek, bo gdzie się nie schowa, to Mari zaraz tam jest..:-D

A no i szalenie interesuje ja kontakt na przedpokoju....rtrzeba kupic te zakrywki....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Leckam Was podczytac troskzu :)

hej hej witamy i myyyyy :-D:-D:-D
wstalismy niedawno maly przespal caluskaaaaaaaaaaa noc bez zadnej pobudki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kana biedny los czeka twojego kotkaaaa :szok:

wszystkiego najleszpego dla swietujacych dzis dzieciaczkow :-D:-D:-D

Witajcie kochane

Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.

Wczoraj Krzysztof miał imieniny wiec mielismy gości.

Dzisiaj później postaram się was nadrobić, a teraz lece posprzatac ten sajgon.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.

o rany po raz pierwszy druga:szok::szok::szok::szok: to trzeba gdzies zapisac:-D:-D
Hihihi zostalas wygryziona :growl::-D

Witamy i my:-) po wczorajszej nieobecności :)

Na początek uściski i całuski ogromne dla wczorajszych solenizantów,żeby nie było ,że Ciotka zapomniała....

No i jeszcze większe życzonka dla solenizantów dzisiejszych Bianeczki i Szymonka.....Buziaczki bobaski:*

No a my musimy sie pochwalic, bo Mari na dobre sie rozszalała i zapodaje na czterech jak perszing po mieszkaniu....w piatek walczyła, próbowała,a wczoraj to juz latała jak nic.....Biedny tylko teraz nasz kotek, bo gdzie się nie schowa, to Mari zaraz tam jest..:-D

A no i szalenie interesuje ja kontakt na przedpokoju....rtrzeba kupic te zakrywki....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Leckam Was podczytac troskzu :)
Gratulacje dla Mariczki !! I wyrazy wspolczucia dla ktoka hehe:-D:-D
Witajcie kochane

Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.

Wczoraj Krzysztof miał imieniny wiec mielismy gości.

Dzisiaj później postaram się was nadrobić, a teraz lece posprzatac ten sajgon.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.
A co sie dzieje tacie?? Wiedza, czemu sie ta temperatura tak utrzymuje? Trzymamy kciuki, zeby szybciutko wyzdrowial:tak::tak:

Dzień doberek:tak: Ja dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:

Dzień doberek:tak: Ja dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:
Ale ze mnie gapa:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zapomnialam o naszych "doroslych" dzieciaczkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Specjalne zyczonka dla Oliwki i Hani !!!!!!!!!

Dziewczyny co z Wami !!!!!!!! Wstawac, ja rozumiem, ze niedziele, mezowie w domku, ale nie zaniedbywac mi tu bb !!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry