reklama

Grudniowe mamusie 2008

gapa ze mnie tez jak nic...ale to Natalkaa wprowadzila mnie w blad:-p:-p:-p

co jeszcze co jeszcze....
moje dziecko spalo teraz 3h:szok::szok: az sie martwie...jest na fenistilu ktory powoduje ospalosc...:-(:no:
poprzednio dostawal zyrtec i nie byl takim spiochem a teraz na fenistilu spal i spal...ja nie wiem czy to narmalne i czy to tak ma byc?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:
Taaaaaaaa Pyciol zwalaj wszystko na mnie, trzebabylo samemu napisac a nie podpinac sie na krzywy...:-D:-D:-D:-D takie sa skutki:rofl2::rofl2::rofl2: A jesli chodzi o to spanko, to jesli spi wiecej niz przedtem to chyba od tego, wiec nie jest to raczej taki naturalny sen.... sama nie wiem, a nie mozesz wrocic do zyrtecu skoro po nim bylo ok??

Witam Was niedzielni

Hania spi obiadek sie pichci wiec mam chwilke dla bb.

Yoka co u Was?

Natalka mam znajomych z Tarnowa i oni tez zawsze na urlop do Zakopanego zamiast do domu jadą.Nie moga zyc bez gór:tak:
A z tą klawiatura to mialam tak samo, brat mi ustawil na pl i znaki mialam poprzestawiane, ale to da sie zrobic. Wcisłam chyba shift i alt i juz:eek: A jak nie to jest jeszcze inny sposób. Szukałam w googlach:tak:

Dobra lece poczytac, mam nadzieje ze nie duzo mam do nadrobienia:tak:

aaaaaaaa i Natalka dzięks za zaproszenie, ale w tym roku nie skorzystam, bo bede w Londku z tesciową i raczej nie bedzie za miło:sorry: ale kto wie moze za rok:tak:
Hihi to ja tesciowych nie zapraszam:-D:-D:-D:-D Zarcik oczywiscie :laugh2::laugh2:
Kurcze nie pamiętam jaki ona miała dokładnie nick.....

A i macie mamuski pozdowionka od Duni naszej kochanej :-) Przepraszam,ze mało zaglada,ale wpadła w wir przerabiania fotek,a progrma ma tylko na mieisąc więc walczy.... :-)
Pozdrowka dla Duni i niech sie pochwali swoimi pracami:tak::tak::tak:

wszamalam rosolek mojego niemezowego mniam mniam:-):-)
tatusiek poszedl do sklepu po obiad dla Alexa:-D
musze chyba sie zaraz wyprysznicowac bo sie cosik ciezko czuje...potem jesli pogodka dopisze to spacering jakis....a Wy jakie macie plany na niedziele?;-)
Moj plan na dzis : Odpoczywac, we wtorek lecimy wiec pewnie bede zabiegana, znow z kazdym sie trzeba spotkac i te straaaszne wypady na rynek na zimne piffko z sokiem... Styraszne:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

reklama
Natalkaa jak Ci dobrze, moj dzis w pracy:-(
Ale ja i tak nie umialabym bezczynnie siedziec:tak: Czasem jak Hania spi to ja zamiast usiasc odsapnac to latam jak wariatka po mieszkaniu i szukam zajecia. Taki nawyk juz.:sorry:Chce zrobic wszystko zeby miec czas dla malej jak wstanie:tak:

A dzis chyba na basen sie wybierzemy jak mój spioch wstanie:tak:

Ale wstyd zapomnialam o solenizantach:zawstydzona/y:

:-):-):-)Wszystkiego naj duzo buziakow, usmiechów i słonka dla naszych siedmio i ośmio miesieczniaków
od Cioci i Hanulki:-):-):-)

Natalkaa jak Ci dobrze, moj dzis w pracy:-(
Ale ja i tak nie umialabym bezczynnie siedziec:tak: Czasem jak Hania spi to ja zamiast usiasc odsapnac to latam jak wariatka po mieszkaniu i szukam zajecia. Taki nawyk juz.:sorry:Chce zrobic wszystko zeby miec czas dla malej jak wstanie:tak:

A dzis chyba na basen sie wybierzemy jak mój spioch wstanie:tak:

Ale wstyd zapomnialam o solenizantach:zawstydzona/y:

:-):-):-)Wszystkiego naj duzo buziakow, usmiechów i słonka dla naszych siedmio i ośmio miesieczniaków
od Cioci i Hanulki:-):-):-)
No ja wasnie tak mam, zawsze narzekam, ze mam mao czasu tak da samej siebie, a jak juz mam i nie mam kopmpletnie nic do zrobienia to szau dostaje:baffled::baffled:

Pyciol gdzies byla????????????????????

karmilam dziecia potem siebie tez musialam nafutrowac:-D:-D
pysznosci....kotlecik z serkiem i szynka...palce lizac:-p
Mi to smaka tym rosolkiem narobilam uwielbiammmmm:-):-)
Ja mam dzis pomidorowa,bo nie ubie rosolu mojego M:eek: To jedyna rzecz, ktora mi nie smakuje jak zrobi, wiec jak juz mialam kiedys taka straszna ochote to sama ugotowalam:-) Ale zrobil wczoraj pyszne kotlety jajeczne na dzis i papryczki faszerowane mmmm

A jakie plany na dalsza czesc dnia idziecie gdzies w koncu??

Co znaczy slowo "peregrynowac"?

Mi to smaka tym rosolkiem narobilam uwielbiammmmm:-):-)
Ja mam dzis pomidorowa,bo nie ubie rosolu mojego M:eek: To jedyna rzecz, ktora mi nie smakuje jak zrobi, wiec jak juz mialam kiedys taka straszna ochote to sama ugotowalam:-) Ale zrobil wczoraj pyszne kotlety jajeczne na dzis i papryczki faszerowane mmmm

A jakie plany na dalsza czesc dnia idziecie gdzies w koncu??

Co znaczy slowo "peregrynowac"?

hmmmm moze w koncu zwale moja szanowna dupensje i pojde sie wyprysznicowac:eek::eek: troche wieje ale spacer musi byc:tak::tak:

"peregrynowac"-podrozowac...tak napisali w necie:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry