reklama

Grudniowe mamusie 2008

I ja sie witam. Jestem tu już od dłuższego czasu, ale nadrabiałam te eleboraty z wczorajszego wieczoru. Ale miałyście wenę :-D

To Polacy??? A skad oni sie tam wzieli???? Z krupowek toz to prawie odemnie:-D:-D:-D:-D

Natalka, a skąd ty jesteś, bo jakoś mi umknęło? Chcemy sie poczatkiem sierpnia wybrać na trzy dni w okolice Zakopca, może byś coś poleciła, jakieś niedrogie miejsce, gdzie można się jakoś z dzieciakami ogarnąć?

A bo myslalam, ze moze w Angielskim mozna jakos zmienic, bo mnie wkurza, ze nie ma

A nie można zmienić języka?? Przecież w polskim laptopie można zmienić język na np. niemiecki i są wtedy na klawiaturze specyficzne niemieckie znaki, więc chyba tak samo w angielskim powinno sie dać ustawić język, nie?

Witajcie kochane
Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.

A co jest Twojemu tacie??? Napisz, jak się czuje!

Yokusia - witaj słońce, fajnie że do nas zajrzałaś. Jak u Ciebie???

reklama
I ja sie witam. Jestem tu już od dłuższego czasu, ale nadrabiałam te eleboraty z wczorajszego wieczoru. Ale miałyście wenę :-D

Natalka, a skąd ty jesteś, bo jakoś mi umknęło? Chcemy sie poczatkiem sierpnia wybrać na trzy dni w okolice Zakopca, może byś coś poleciła, jakieś niedrogie miejsce, gdzie można się jakoś z dzieciakami ogarnąć?

A nie można zmienić języka?? Przecież w polskim laptopie można zmienić język na np. niemiecki i są wtedy na klawiaturze specyficzne niemieckie znaki, więc chyba tak samo w angielskim powinno sie dać ustawić język, nie?

A co jest Twojemu tacie??? Napisz, jak się czuje!

Yokusia - witaj słońce, fajnie że do nas zajrzałaś. Jak u Ciebie???
Ja jestem z Tarnowa, w sumie mam do Zakopca jakies dwie godzinki, ale uwielbiam gory i jak nie jestem tam kilka razy w roku to glupieje. A jesli chcecie sie wybrac w gory, to jest wiele pieknych miejsc. Polecam Poronin, jest blisko Zakopanego, ale na tyle daleko, zeby uniknac calego zgielku i natloku turystow.Poronin, Tatry - wczasy w górach. Jesli wolicie spac w samym zakopanym Przenocuj.pl - Willa Ślimak - Zakopane - kwatery prywatne, baza noclegowa, tanie kwatery. Super domek, na samych Krupowkach, wszedzie blisko, niedrogo, w pokojach ladne lazienki i telewizory, a na dole restauracja z pysznym jedzonkiem, a dla klijentow sniadanka za pol darmo. A jesli chcecie jakies inne miejsca SZCZAWNICA PIENINY | Atrakcje Szczawnica Noclegi Gastronomia Pokoje Kwatery... Piekne szlaki i widoki, splywy Dunajcem,ale to juz Pieniny, lub Wysowa Zdrój - poznaj okolice Pensjonatu Emilia w górach w Beskidzie Niskim Fajne pijalnie wod i niedalego do Nidzicy, zamku gdzie pojmano Janosika :tak::tak:

A jesli chodzi o klawiature, to za pierwszym razem jak wlaczylam laptopa trzebabylo ustawic klawiature i ustawilam Polska i mialam wszystkie znaki pozmieniane naciskalam z i wyskakiwalo y i tak dalej:eek: I kolega mi zmienil spowrotem na ang:baffled:

Dzień doberek:tak: Ja dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:

gapa ze mnie tez jak nic...ale to Natalkaa wprowadzila mnie w blad:-p:-p:-p

100 lat kochane malenstwa;-);-)

AGACIU zycze zdrowka dla ttausia i zeby goraczka przestala juz mu dokuczac

KANA gratulacje dla Mariczki i ucaluj odemnie biednego kotka:-D

KOKUSIU milej imprezy

PYTIA moja siostra praktycznie co roku jezdzi do Szczawnicy i sa bardzo zadowoleni...:tak: nie wiem dokladnie gdzie nocuja ale wrazen zawsze tysiace:tak:

NATALKAA jestes jeszcze?:happy:

LANDRYNA dla nas juz to jakis nie dziwne ze Alus przesypia cale noce:-D

BECIAK a Ty co godzisz sie z mezem||?:-D:-p

MAMUSIA wyskakuj z ukrycia:-)

co jeszcze co jeszcze....
moje dziecko spalo teraz 3h:szok::szok: az sie martwie...jest na fenistilu ktory powoduje ospalosc...:-(:no:
poprzednio dostawal zyrtec i nie byl takim spiochem a teraz na fenistilu spal i spal...ja nie wiem czy to narmalne i czy to tak ma byc?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

Dzień doberek:tak: Ja dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:
Jezuniu jaka siara.....PRZPERASZAM BOBASKI.:-(:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.... chciałam isc na łatwizne podczytałam tylko kto mi dzisiaj świeto,sama nie sprawdziłam i pominełam Oliwcie i Hanusie...

Jejku kochane tak mocko przperaszam......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUSZKI ZYCZYMY Z MARI Z CALEGO SERDUSZKA:*:*:*

Witam Was niedzielni

Hania spi obiadek sie pichci wiec mam chwilke dla bb.

Yoka co u Was?

Natalka mam znajomych z Tarnowa i oni tez zawsze na urlop do Zakopanego zamiast do domu jadą.Nie moga zyc bez gór:tak:
A z tą klawiatura to mialam tak samo, brat mi ustawil na pl i znaki mialam poprzestawiane, ale to da sie zrobic. Wcisłam chyba shift i alt i juz:eek: A jak nie to jest jeszcze inny sposób. Szukałam w googlach:tak:

Dobra lece poczytac, mam nadzieje ze nie duzo mam do nadrobienia:tak:

aaaaaaaa i Natalka dzięks za zaproszenie, ale w tym roku nie skorzystam, bo bede w Londku z tesciową i raczej nie bedzie za miło:sorry: ale kto wie moze za rok:tak:

Kurcze nie pamiętam jaki ona miała dokładnie nick.....

A i macie mamuski pozdowionka od Duni naszej kochanej :-) Przepraszam,ze mało zaglada,ale wpadła w wir przerabiania fotek,a progrma ma tylko na mieisąc więc walczy.... :-)

wszamalam rosolek mojego niemezowego mniam mniam:-):-)
tatusiek poszedl do sklepu po obiad dla Alexa:-D
musze chyba sie zaraz wyprysznicowac bo sie cosik ciezko czuje...potem jesli pogodka dopisze to spacering jakis....a Wy jakie macie plany na niedziele?;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry