reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:
No nie wierze :-D, co za ploty wieczorem tutaj były :-D
Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:
Agacia w ciąży nie :no: :-D
AAAAAAAAA i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p
My Ciebie też :-D
Agaciu trzymaj sie jest jeszcze 1 % szansy dla Ciebie, bo z tego co pamietam to Mati ma zaplanowane rodzenstwo w pozniejszym terminie;-)
Dobranoc:tak:
No 1% to zawsze coś, a rodzeństwo dla Matiego to w baaaaardzoooooo dalekim terminie :-D
Agacia a nie chcialabys znowu takiego szkrabika???:) Ja bym chciała...ale jakby ktoś za mnie urodził!!!!:)
Agatkas chce maluszka, ale tak dopiero za 3-4 lata :tak::tak::zawstydzona/y:

reklama
no to trzecia:-)
witam poniedziałkowo! u nas weekend był baaardzo imieninowy i nie było czasu na bb dlatego lecę podczytać troszkę te 50 stron a potem zdam relacje z imprezek

witam i jaaaa pewnie sie zastanawiacie co ja tak wczesnie tu robie :-D:-D jak szlam do lazienki skontrolowalam malego smacznie sobie spalll ja lape za glowke a tam goracaaaaaaaaaaaaaaaa lapki tez parzace :szok:no to ja po termometr a tam 39.4:szok: bosheeee zlapalam dziecko zmierzylam jeszcze raz temp no wysoka mowie no to paracetamol goraczka nie spada ja w szoku mowie do szpitala bedziemy rancem jechac:crazy: ale polozylam malemu oklady mokra pieluszka tetrowa no i powolutku sie obnizyla temp ma teraz 37.6...jak widze malemu wychodzi drugi zabek :-Dale ja z ranca takiego stracha sie nabawilam ze odechcialo mi sie spac:-(

witam i jaaaa pewnie sie zastanawiacie co ja tak wczesnie tu robie :-D:-D jak szlam do lazienki skontrolowalam malego smacznie sobie spalll ja lape za glowke a tam goracaaaaaaaaaaaaaaaa lapki tez parzace :szok:no to ja po termometr a tam 39.4:szok: bosheeee zlapalam dziecko zmierzylam jeszcze raz temp no wysoka mowie no to paracetamol goraczka nie spada ja w szoku mowie do szpitala bedziemy rancem jechac:crazy: ale polozylam malemu oklady mokra pieluszka tetrowa no i powolutku sie obnizyla temp ma teraz 37.6...jak widze malemu wychodzi drugi zabek :-Dale ja z ranca takiego stracha sie nabawilam ze odechcialo mi sie spac:-(
dobrze, że spadło. te zeby to jednak straszna przypadłość dzieciństwa. nam te górne sie zatrzymały gdzieś w drodze i dziąsełka opuchnięte, białe krechy a zabków ni ma:-(

Heyka

Ale mam zaległości ale kiedyś nadrobię:tak:

A ja wpadłam przekazać cioteczkom, że Pysia wczoraj w ciągu 20 minut zaczęła raczkować i sama siadać .
Wogóle tak się po tym skoku 8 miesiąca zmieniła , że to niesamowite i wspaniałe.

My prawdopodobnie wracamy w Sierpniu do rodzinnego miasta bo nie stać Nas na życie w Warszawie,
Ale to gdzie indziej opiszę.

Pozdrawiam
Was i Wasze dzieciaki Serdecznie:-)
Witamy serdecznie:) oj dobrze,ze w koncu zajrzałaś:) buziaczki:*

A witamy się i my.....jako piąte dzisiaj chyba :tak::-)

W ogóle moja córeczka dziisaj sama usiadła....jestem w szoku takim,ze :szok::szok::szok:.... a poza tym przespała cała noc...cała.....poszła spac o 20 i wstałka o 6:30 dostała butle i potem o 7:30 na odbre pobudka....moja kochana niuńka:)

A mama wczoraj była na solarze...przemogłam swój strach i teraz pieka mnie półdupki:p hahaha no a katarek siedzi i siedzi...

Leckam małej zmienic pieluszke i podczytac dokładnie wcozraj:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry