reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ejjj a Pyciol to P.L???

A ja juz spadam spac, bo siedze w jadalni z siostrą, obie przy laptopach tylko ze ja juz padam a ona to pewnie do drugiej posiedzi:sorry:

Dobranoc:tak:

Heyka

Ale mam zaległości ale kiedyś nadrobię:tak:

A ja wpadłam przekazać cioteczkom, że Pysia wczoraj w ciągu 20 minut zaczęła raczkować i sama siadać .
Wogóle tak się po tym skoku 8 miesiąca zmieniła , że to niesamowite i wspaniałe.

My prawdopodobnie wracamy w Sierpniu do rodzinnego miasta bo nie stać Nas na życie w Warszawie,
Ale to gdzie indziej opiszę.

Pozdrawiam
Was i Wasze dzieciaki Serdecznie:-)

no to ciesze sie bardzo, ja tez tesknilam:tak::tak::tak::tak:, ale pyciol juz mnie nie lubi, bo nawet nie tesknil, bo juz teraz woli tygrysa:-(:-(:-(:-D:-D:-D:-D

ze co ze ja????:szok::szok::szok: nic sie nie boj ja podolam wszytskim:-D:-D dobra jestem w te klocuszki:rofl2::rofl2:

Poszla sie mniamziolic do mezusia, bo jej rosol dzisiaj ugotowal i ona mu teraz podziekowywuje:-D:-D:-D

jeszcze nie...mziamziolenie zapodam mu potem....w sensie pozniej bo potem juz nie pachne...mylam sie przed chwilka:-D:szok:

no tak, zapomnialam ze to jest lizus:-D:-D:-D:-D
ooo ty to ty juz mnie nie lubisz? i wkrecasz ze ja wole tygrysa....zeby potem wazelinowac do Natalki...juz Cie rozgryzalam ....:crazy::-D

reklama
Hihi no to witajcie :-D

Moje dziecko o 6:15 juz wyspane :-(, to i tak dobrze bo dwa dni budził sie o 5:20 :zawstydzona/y:. Kurcze coś mu się poprzestawiało, bo zawsze wstawał po 7:00 , pewnie dlatego, że chodzi wcześniej spać :eek:. No ale kurde no, jak bedzie troszkę starszy i bedę go kładła po dobranocce to bedzie wstawał mi o 4:00 rano :eek::no:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry