pyciolek87
Mama Alexa:*
zaraz do Was przypelzne tylko pozbede sie tatusia zdomku

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

lepszego 

Witam Was wszystkie ;-);-);-)
ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!
U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :--
-(

Dziendobry lasencje!
Ja tylko przelotem, bo musze sie zbierac, mam dzis kuupe zalatwien.
Nocka ok, mamusia nawet wyspana, dziecie znow zasnelo
Anoli kochanie wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowka, pomyslnosci oraz spelnienia najskrytszych marzen![]()

przebilas nas wszystkie!!!!;d

nie zazdroszcze wyrywania zeba brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja sie boje panicznie dentystyWitam Was wszystkie ;-);-);-)
ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!
U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :--
-(

:-Bo takie rwanie kwalifikuje sie jako chirurgiczny zabieg....mój dentych bał się go rwać.....a co do bólu to jak znieczuli to pewnie boleć nie będzie....ale znieczulenie w końcu minie a wtedy pewnie będę wyć z bólu....tym bardziej że chirurg już mi zapowiedział że trzeba będzie dłubac bo popękany jest aż do korzeni...:-a po co do chirurga![]()
jak dobrzre znieczuli to nic nie bedziesz czuc![]()
Bo takie rwanie kwalifikuje sie jako chirurgiczny zabieg....mój dentych bał się go rwać.....a co do bólu to jak znieczuli to pewnie boleć nie będzie....ale znieczulenie w końcu minie a wtedy pewnie będę wyć z bólu....tym bardziej że chirurg już mi zapowiedział że trzeba będzie dłubac bo popękany jest aż do korzeni...:--
-(

kochNA, NIE MARTW SIE AZ TAK BARDZO, JA JUZ SWOIM ZYCIU MIALAM TAKIE PRZYGODY Z ZEBAMI ZACZYNAJAC OD ZWYKLEGO USUNIECIA KONCZAC RESEKCJA, POD CZAS ZABIEGU NIC NIE BOLI APOTEM POWIEM CI MASAKRA, ALE TROSZKE PRZECIWBOLOWYMI SIE RATOWALAM, I CHCE ZAZNACZYC ZE DO DENTYSTY CHODZE CO POLROKU I ZAWSZE COS TAM MI ZNAJDZIE:-Bo takie rwanie kwalifikuje sie jako chirurgiczny zabieg....mój dentych bał się go rwać.....a co do bólu to jak znieczuli to pewnie boleć nie będzie....ale znieczulenie w końcu minie a wtedy pewnie będę wyć z bólu....tym bardziej że chirurg już mi zapowiedział że trzeba będzie dłubac bo popękany jest aż do korzeni...:--
-(

juz nie moge sie doczekac