reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziendobry lasencje!
Ja tylko przelotem, bo musze sie zbierac, mam dzis kuupe zalatwien:baffled::baffled:.
Nocka ok, mamusia nawet wyspana, dziecie znow zasnelo:tak::tak:
Anoli kochanie wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowka, pomyslnosci oraz spelnienia najskrytszych marzen :tak::tak:

Załączniki

• wodka-sobieski-1l_36.jpg
    wodka-sobieski-1l_36.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 30
  • 454cp35bg5.jpg
    454cp35bg5.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 30
Witam Was wszystkie ;-);-);-)

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!

U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-(:-(:-(

Anoli wszytkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :-D:-D lepszego

my uciekamy odebrac krzeselko do karmienia :zawstydzona/y:
buziaki moze odezwe sie pozniej jak mi moji hrabiowie na to pozwola i ten duzy i ten maly bo dzis obydwa mam w domku:-D:-D:-D

U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-(:-(:-(

a po co do chirurga :szok::szok::szok::szok:
jak dobrzre znieczuli to nic nie bedziesz czuc :zawstydzona/y:

Dziendobry lasencje!
Ja tylko przelotem, bo musze sie zbierac, mam dzis kuupe zalatwien:baffled::baffled:.
Nocka ok, mamusia nawet wyspana, dziecie znow zasnelo:tak::tak:
Anoli kochanie wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowka, pomyslnosci oraz spelnienia najskrytszych marzen :tak::tak:

nie nooooooooooooo kochana z prezentem to poszalalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-Dprzebilas nas wszystkie!!!!;d:-D:-D

nie zazdroszcze wyrywania zeba brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja sie boje panicznie dentysty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(:-( powodzenia!!!!!!!!!!!i nie ucieknij z fotela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-);-);-);-);-)

a po co do chirurga :szok::szok::szok::szok:
jak dobrzre znieczuli to nic nie bedziesz czuc :zawstydzona/y:
Bo takie rwanie kwalifikuje sie jako chirurgiczny zabieg....mój dentych bał się go rwać.....a co do bólu to jak znieczuli to pewnie boleć nie będzie....ale znieczulenie w końcu minie a wtedy pewnie będę wyć z bólu....tym bardziej że chirurg już mi zapowiedział że trzeba będzie dłubac bo popękany jest aż do korzeni...:-(:-(:-(

Bo takie rwanie kwalifikuje sie jako chirurgiczny zabieg....mój dentych bał się go rwać.....a co do bólu to jak znieczuli to pewnie boleć nie będzie....ale znieczulenie w końcu minie a wtedy pewnie będę wyć z bólu....tym bardziej że chirurg już mi zapowiedział że trzeba będzie dłubac bo popękany jest aż do korzeni...:-(:-(:-(

jesli jest tak krytycznie z twoim zabkiem to pewnie ci przepisze jakis antybiotyk no i srodek znieczulajacy po zabiegu a i nie zapomnij przylozyc lodu bo pewnie spychniesz po zabiegu...
ja mialam 8 rwana i bylam cala opuchnieta myslalam ze wyjde z siebie i stane obok ale jak juz wyrwallllllllll to takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulga a opuchnieta chodzilam jeszcze z tydzien:-D

kochNA, NIE MARTW SIE AZ TAK BARDZO, JA JUZ SWOIM ZYCIU MIALAM TAKIE PRZYGODY Z ZEBAMI ZACZYNAJAC OD ZWYKLEGO USUNIECIA KONCZAC RESEKCJA, POD CZAS ZABIEGU NIC NIE BOLI APOTEM POWIEM CI MASAKRA, ALE TROSZKE PRZECIWBOLOWYMI SIE RATOWALAM, I CHCE ZAZNACZYC ZE DO DENTYSTY CHODZE CO POLROKU I ZAWSZE COS TAM MI ZNAJDZIE:-(:-(:-(:-(

reklama
ok my zmykamy tatus juz przyjechal po nas
buziakiiiii
milego dnia dla wszytkichhhhhhhhhhh

kajakkkkkkkkk jutro wracaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D juz nie moge sie doczekac:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry