reklama

Grudniowe mamusie 2008

a u mnie pomyslu brak:-(:-(:-( myslalam zeby sobie darowac firanki i same rolety takie bambusowo listewkowe ciemna wisnia albo ciemne drewniane ale tak malo przytulnie wtedy w mieszkaniu jest chyba:eek: a firanki chyba taki klimat wprowadzaja :-( i nie wiem:-(:-(:-(

mnie takie roletki sie bardzo podobaja...i wcale nieprawda jest ze domek w tym momencie nie jest przytulny...jesli tylko rzucisz cos milego na parapecik jakas ladna lampa w rogu i juz bedzie gites majones:-)

reklama
ale ja nie wiem co che miec:-(:-(:-( czy same drewniane zalucie czy firanki fikusne cczy takie ekrany przesuwane czy firany i zaslony czy moze bambusa :eek::eek::-(:-(:-( zero inwencji tworczej:-(:-(:-(:-(:-( od tygodnia laze po internecie po sklepacjh z firankami i dupa :baffled::baffled::baffled::baffled: a sasiedzi mi teraz w okna zagladaja chyba je gazetami zakleje:-D:-D:-D:-D
myśle, że gazetami będzie oryginalnie:-D:-D:-D

reklama
no, tanio i oryginalnie:tak::tak::tak:
no to juz masz zalatwiona sprawe, w czym jeszzce pomoc???????

wiesz teraz pozostaje wybrac czasopisma z ktorych bedziemy robic oslonki do okien:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

nawet nie masz pojecia jak Fifi zacznie szybko czytac....a wy bedziecie na bierzaca,,,,jesli tylko bedziesz "prala" "firanki" przynajmniej co tydzien:-D
oj tylko to pranie raz w tygodniu mnie przeraza:szok::szok::szok::szok::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry