reklama

Grudniowe mamusie 2008

jesli jest tak krytycznie z twoim zabkiem to pewnie ci przepisze jakis antybiotyk no i srodek znieczulajacy po zabiegu a i nie zapomnij przylozyc lodu bo pewnie spychniesz po zabiegu...
ja mialam 8 rwana i bylam cala opuchnieta myslalam ze wyjde z siebie i stane obok ale jak juz wyrwallllllllll to takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulga a opuchnieta chodzilam jeszcze z tydzien:-D
no ja z 8ka tez mialam klopoty, bo mi przyrosla do kosci, wiec mialamcala operacje ,a nie zwykle usuniecie, ale przezylam, wiec yoka glowka do gory, kciuki zacisniete:tak::tak::tak:

reklama
a nie chcesz na zamowienie sobie zrobic, w necie jest pelno takich rzeczy
ale ja nie wiem co che miec:-(:-(:-( czy same drewniane zalucie czy firanki fikusne cczy takie ekrany przesuwane czy firany i zaslony czy moze bambusa :eek::eek::-(:-(:-( zero inwencji tworczej:-(:-(:-(:-(:-( od tygodnia laze po internecie po sklepacjh z firankami i dupa :baffled::baffled::baffled::baffled: a sasiedzi mi teraz w okna zagladaja chyba je gazetami zakleje:-D:-D:-D:-D

ale ja nie wiem co che miec:-(:-(:-( czy same drewniane zalucie czy firanki fikusne cczy takie ekrany przesuwane czy firany i zaslony czy moze bambusa :eek::eek::-(:-(:-( zero inwencji tworczej:-(:-(:-(:-(:-( od tygodnia laze po internecie po sklepacjh z firankami i dupa :baffled::baffled::baffled::baffled: a sasiedzi mi teraz w okna zagladaja chyba je gazetami zakleje:-D:-D:-D:-D
ja mam normalnie drewniane karnisze, no i sama robilam firanki, bo troche mam na to pomysly

witam juz jestem....
jestem rozczarowana bo nikt dzisiaj o mnie ani zlamanego slowa nie powiedzial:zawstydzona/y: niekt sie o mnie nie martwil...:zawstydzona/y: smutno miu:zawstydzona/y:
no ale i tak nie dam sie splawic:-D

witam i jaaaa pewnie sie zastanawiacie co ja tak wczesnie tu robie :-D:-D jak szlam do lazienki skontrolowalam malego smacznie sobie spalll ja lape za glowke a tam goracaaaaaaaaaaaaaaaa lapki tez parzace :szok:no to ja po termometr a tam 39.4:szok: bosheeee zlapalam dziecko zmierzylam jeszcze raz temp no wysoka mowie no to paracetamol goraczka nie spada ja w szoku mowie do szpitala bedziemy rancem jechac:crazy: ale polozylam malemu oklady mokra pieluszka tetrowa no i powolutku sie obnizyla temp ma teraz 37.6...jak widze malemu wychodzi drugi zabek :-Dale ja z ranca takiego stracha sie nabawilam ze odechcialo mi sie spac:-(

wazne ze temp zbita i znasz przyczyne goraczkowania:tak:

nie wiem nic nie robie:eek::eek::eek:on atak od urodzenia ladnie spala:tak::tak::tak:jets takich spiochem jak tat, ale w dzie nie chce spac:no::no::no::no:

ehhh nie ktorym to za dobrze:-)

100 latek dla naszej kochanej anoli
:tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dużo zdrówka, miłości i wszystkiej naj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

i my i my tez...:-)

hej laseczki

Anoli sto latek!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

my dzis pospalismy do 8 ( oj jak ja tak dawno nie spalam:);-)
doczytalam ze wczoraj wszystkie sie bily o Pyciola????:eek::eek::eek: no coz ja nie wiem jak tak to ja w konflikty wchodzic nie chce , trudno skoro Pyciol jest taki niewierny i sie lajdaczy nietylko z Tygrychem to ja dziekuje:eek::eek::eek::eek::eek:ooo:-D:-D

teraz pije kawusie i zajadam resztki ciasta ze sliwka od tesciowej heheh pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-p:-p

ide was dalej poczytac
a moje krzyczy i piszczy dajcie mikorki do uszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co za nieporozumienie,co za wstyd
:-D:-D

Witam Was wszystkie ;-);-);-)

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!

U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-(:-(:-(

wyrelaksuj nie bedzie tak zle,dzielna kobitka z Ciebie:*;-)

ok my zmykamy tatus juz przyjechal po nas
buziakiiiii
milego dnia dla wszytkichhhhhhhhhhh

kajakkkkkkkkk jutro wracaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D juz nie moge sie doczekac:-D:-D:-D

tygrysie slyszalas....landryna jest zakochana ale w kaji...mnie miala tylko tak na pocieszenie:-D

oj biedny niezdecydowany TYGRYCH:-(:szok:
ja myslalam ze ty taka kobieta twardo chodzaca po ziemi a tu masz ci babo placek...:-Dhihihii a sasiag pewnie na Ciebie kuka...teraz to ja jestem oburzona:szok::-D

reklama
a u mnie pomyslu brak:-(:-(:-( myslalam zeby sobie darowac firanki i same rolety takie bambusowo listewkowe ciemna wisnia albo ciemne drewniane ale tak malo przytulnie wtedy w mieszkaniu jest chyba:eek: a firanki chyba taki klimat wprowadzaja :-( i nie wiem:-(:-(:-(
wiesz co, to ci niestety nie pomoge, bo ja nie lubie rolet bambusowych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:uwilbiam firanki:tak::tak::tak:zaslonki:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry