Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja się lenię w domu.........Nopewnie wszystkie mamki się spacerkują
![]()
. Ale się wkurzyłam .... no kurde zawsze ta praca .... leciał pod krawatem na jakies spotkanie cholera.
, musiał do pracy jechac swoim autem ehhh ...ja się lenię w domu.........

, ale spacerek też zaliczyłam ;-)teraz szukam jakichś fotelików do samochodu, ale albo mi się nie podobają albo drogie, że hej :-
agacia, najważniejsze jest myślenie pozytywne i wtedy się uda i wszystko wypali.Hej już jestem
Mój K mnie wkurzył, bo wczoraj się umawialismy, że wróci wczesniej z pracy , pojedziemy na pogrzeb jego chrzestnego i potem na jakies zakupy. A jak sie okazało zadzwonił do mnie o 11:00 ze juz wyjezdza i mam się szybko szykowac, bo potem jedziemy po Sławka ( kuzyna) bo jedzie z nami na pogrzeb i ja wróce autem a on ze Sławkiem wracaja z powrotem do pracy. Ale się wkurzyłam .... no kurde zawsze ta praca .... leciał pod krawatem na jakies spotkanie cholera.
Ale upał normalnie nie idzie wytrzymac.
Moja siostra miała dzisiaj przyjechac do mnie i niestety mąż jej samochodu nie zostawił, musiał do pracy jechac swoim autem ehhh ...
Planuje w weekend jechac na jeziorko do domku letniskowego siory, ale pewnie jak zawsze nic nie wypali.
Zawsze jak mam jakies plany i się ciesze na cos to mi cos wypadnie ...agacia, najważniejsze jest myślenie pozytywne i wtedy się uda i wszystko wypali.
ale mam nadzieję, że tym razem damy rade 
no tu masz akurat racje, ja już tyle razy się przejechałam, że jak teraz mam fajny plan to boję się cieszyć bo potem zawód baaardzo boli. ale myśleć pozytywnie trzeba - że napewno się uda:-)Zawsze jak mam jakies plany i się ciesze na cos to mi cos wypadnie ...ale mam nadzieję, że tym razem damy rade
![]()