Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie, tez o niej dzis myslalamno a mojego energia roznosi....co z tego jak i tak bedzie wymyslal w nocyaz sie boje....
doczytalam o co chodzi z tym dorabianiem na dworcach...wiele sie nie pomylilam stzrelajac
a gdzie KAJA miala byc we wtorek![]()

lec kochana, lecCholera przypomniało mi się , że zostawiłam na dworze powieszone na sznurze skarpetki Mateuszka, lecę ściągnąć
![]()

no a mojego energia roznosi....co z tego jak i tak bedzie wymyslal w nocyaz sie boje....
doczytalam o co chodzi z tym dorabianiem na dworcach...wiele sie nie pomylilam stzrelajac
a gdzie KAJA miala byc we wtorek![]()

ale jeszcze nic sie nie odezwala pewnie sie organizuje 

Cholera przypomniało mi się , że zostawiłam na dworze powieszone na sznurze skarpetki Mateuszka, lecę ściągnąć
![]()

K.A.J.A wiem ze wrocila na biegun zmienila opis na gg i wyslala mi kilka fotek na meila niezle sie bawila na weselichu a kiecke i tak inna miala niz pokazywalaale jeszcze nic sie nie odezwala pewnie sie organizuje
![]()

tym razem, to moj mazmamusia Tobie jeszcze nie znudzilo sie podgladanie?????????![]()

noi stałaby się tragedialec bo podprowadza skarpetki Mateuszka![]()

. Skarpetek nikt nie ukrad