reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A co się stało ?

moja mama sie przewrocila dzis na swierzo umytej podlodze no i mam wyrzuty sumienia ze jakbym byla w polsce to by sie nie stalo :-(potlukla sobie reke a do szpitala trudno ja namowic :crazy: nie chce jechac podobno reka spuchla i boli niemilosiernie:-( dopiero co do mnie dzwonila...

moja mama sie przewrocila dzis na swierzo umytej podlodze no i mam wyrzuty sumienia ze jakbym byla w polsce to by sie nie stalo :-(potlukla sobie reke a do szpitala trudno ja namowic :crazy: nie chce jechac podobno reka spuchla i boli niemilosiernie:-( dopiero co do mnie dzwonila...
kochana przecież to mogło sie stac nawet jakbys tam była, to nie Twoja wina. Kurcze lepiej jakby jechała do szpitala, może to nic poważnego, ale zawsze lepiej jak lekarz by to obejrzał.

no to podobne do naszego stojaczka
a co do wydarzen na bb
to tak pyciol musi walczyc z dziewczynami,:-D:-D:-D bo chca jej odebrac meza, najpierw ty:angry:, teraz juz beciaczek chce bicepsy pyciolkowego Amo:angry:
tygrys wczoraj wcinal caly dzien placki ziemniaczane i siedzial w pianie w wannie, ale maz ja stamtad porwal:-D:szok:
beciaczek pogodzila sie ze swoim Amo, i bylyy tam rozne czary--mary, moze nawet siostrzyxczka sie pojawi, a i kupili sobie samochodzik
agatkas i blizniaku teraz maja wiecej czasu dla nas, po prostu olaly prace i tyle
tygrys ma rocznice za 3 tygodnie i chce kupic zestaw zeli i wibrator:-D:-D:-D
szal na calego
no i wkoncu wszytskie jedziemy tirem blizniaczek najpierw na centralny w waiw , potem do lodzi, apotem po calej europie, no wiesz jak cyganie, zeby zarobic kase na utrzymanie
uffff. tyle, jesli cos pominelam, to poprawcie mnie mamuski

a i ja(mamuska)mam dola, i jestem nalogowcem, bo juz mma ponad 3000postow :-D:-D:-D:-D
oooo boze mamusiu dziekuje za relacje =*** Czyli zboczenstwo sie dalej szerzy, dziewczyny niewyzyte, dobrze, ze choc Ty jedna jestes zrownowazona w tym temacie:-D:-D Jaaa tez chce z Wami w podrozz. Tajger prezent na rocznice idealny, a moze zamiast wibratora dziewczyne do trojkacika>??? Ja moge wpasc, bo niedlugo zapomne jak to sie robi:szok::szok::-D:-D
Mamusiu a Ty czemu smutnba kochana jestes???

Bardzo fajne urządzonko

Witamy w Polsce
Braciszek stosuje podryw na dzidziola:-D.
Mój mąż jak ostatnio byliśmy w jakiejs galerii handlowej i ja odeszłam a on stał z młodą, to mówił ze też sie nim dziołchy ogladały:-D
Udanego kawkowania, 10 koleżanek:szok:, jak Ty sobie dasz radę z nimi wszystkimi plotkowac
Uff jakos dalam rade poplotkowac:tak: A moj tez podrywa wszystkie laski na dzidziusia:-D I moj brat widze robi to samo :laugh2:

Acha Kokusia ja nie chce zadnej firmowej sukni slubnej, wystarczająco kasy wydajemy na to wesele ... a suknie są takie drogie :baffled:, myślałam nawet o wyporzyczeniu, ale mam obawy :zawstydzona/y:.
Agacia mi sie wydaje, ze wypozyczenie to dobra sprawa i chyba nie ma sie czego obawiac, oni tez poprawiaja sukienke do Twoich potrzeb, no i wychodzi przynajmniej polowe taniej, a to i tak tylko na jedna noc i wiecej jej nie zalozysz:tak:

Normalnie szok!!!!!!:szok::szok: NIw moge w to uwierzyc........

Moj dzien dzis baaardzo zabiegany, maly nareszcie zasnal wiec mam chwilke dla siebie, ale jestem tak zmeczona, ze ledwie widze na oczy, a do tego babcia z Ameryki przyjechala i musze sie z nia jeszcze zobaczyc pierwszy raz od kilku lat... Chyba nie zdaze sie zobaczyc ze wszystkimi...:baffled::baffled:

reklama
Hej moje piękne

Dopiero dotarłąm do domku:zawstydzona/y:, wyszłam rano do pracy i teraz wróciłam, a to łajza ze mnie.
Informuję tylko, ze mamy dolną prawą jedynkę, jeszcze wczoraj nie stukała a dzisiaj stuka, musiałyśmy to opić z kumpelą, tym bardziej, ze jutro wraca do warszawy. obiecuję nadrobic jutro, a teraz spadam sie kąpać jeśli dam radę:szok::-D, Młodą już ochlapałam i tylko kaszkę trzeba dac, ale cos cuduje i nie chce jescm, wiec chyba bedzie miała dietkę, a ja zamiast dietki dzisiaj to zupka chmielowa:szok::zawstydzona/y::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry