blizniaki2000
Fanka BB :)
Hej laseczki
Martusiu, Zosiu, Krystianku, wszystkiego najlepszego, super lalek, autek, pogodnych mamusiek i bezbolesnego ząbkowania

A mam juz wraca na dobre? Napisz jak tam jej było?
Zycze z całego serca, zeby wszystko Wam się poukładało tak jak sobie wymarzycie.
Kokusia, Lilac, Mamusia, dziękujemy za życzonka i za gratulki ząbkowe:-)
Lilac, pracowity dzionek przed Tobą, ale skoro marzy Ci sie żłobek, to moze my wszystkie podrzucimy Ci nasze dzieciaki, a same będziemy sie opalac
Martusiu, Zosiu, Krystianku, wszystkiego najlepszego, super lalek, autek, pogodnych mamusiek i bezbolesnego ząbkowania
STRASZNE

Kochana, nic bys nie poradziła, po prostu tak miało byc, ale będzie dobrze, pogoń mamcię do lekarza i napewno jej pomogąmoja mama sie przewrocila dzis na swierzo umytej podlodze no i mam wyrzuty sumienia ze jakbym byla w polsce to by sie nie stalo :-(potlukla sobie reke a do szpitala trudno ja namowicnie chce jechac podobno reka spuchla i boli niemilosiernie:-( dopiero co do mnie dzwonila...
Dziekujemy za gratulacje.Bliźniaki GRATULACJE!!!!
A my właśnie wrócilismy ze Starachowic do Wawy i być może za 3 tyg. już się wyprowadzimy do rodzinnego miasta.
Ja się bardzo cieszę tym powrotem tym bardziej , że mamy już pomysł na pracę dla M i dla mnie no i za kilka dni wraca moja mama:-):-)
Napewno nie pozna Oli i już zapowidziała , że jak ją zobaczy to będzie ryczeć ze szczęścia.
Ehhh może wreszcie ułoży Nam się to życie finansowe.
A mam juz wraca na dobre? Napisz jak tam jej było?
Zycze z całego serca, zeby wszystko Wam się poukładało tak jak sobie wymarzycie.
Kokusia, Lilac, Mamusia, dziękujemy za życzonka i za gratulki ząbkowe:-)
Lilac, pracowity dzionek przed Tobą, ale skoro marzy Ci sie żłobek, to moze my wszystkie podrzucimy Ci nasze dzieciaki, a same będziemy sie opalac
nie chce jechac podobno reka spuchla i boli niemilosiernie:-( dopiero co do mnie dzwonila...