reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej laseczki

Martusiu, Zosiu, Krystianku, wszystkiego najlepszego, super lalek, autek, pogodnych mamusiek i bezbolesnego ząbkowania

STRASZNE:szok::szok::szok::szok:

moja mama sie przewrocila dzis na swierzo umytej podlodze no i mam wyrzuty sumienia ze jakbym byla w polsce to by sie nie stalo :-(potlukla sobie reke a do szpitala trudno ja namowic :crazy: nie chce jechac podobno reka spuchla i boli niemilosiernie:-( dopiero co do mnie dzwonila...
Kochana, nic bys nie poradziła, po prostu tak miało byc, ale będzie dobrze, pogoń mamcię do lekarza i napewno jej pomogą

Bliźniaki GRATULACJE!!!!

A my właśnie wrócilismy ze Starachowic do Wawy i być może za 3 tyg. już się wyprowadzimy do rodzinnego miasta.
Ja się bardzo cieszę tym powrotem tym bardziej , że mamy już pomysł na pracę dla M i dla mnie no i za kilka dni wraca moja mama:-):-)
Napewno nie pozna Oli i już zapowidziała , że jak ją zobaczy to będzie ryczeć ze szczęścia.:-D
Ehhh może wreszcie ułoży Nam się to życie finansowe.
Dziekujemy za gratulacje.
A mam juz wraca na dobre? Napisz jak tam jej było?
Zycze z całego serca, zeby wszystko Wam się poukładało tak jak sobie wymarzycie.

Kokusia, Lilac, Mamusia, dziękujemy za życzonka i za gratulki ząbkowe:-)

Lilac, pracowity dzionek przed Tobą, ale skoro marzy Ci sie żłobek, to moze my wszystkie podrzucimy Ci nasze dzieciaki, a same będziemy sie opalac

reklama
Dziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."

reklama
Dziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."
duzo zdrowka dla Mariczki:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry