reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej moje piękne

Dopiero dotarłąm do domku:zawstydzona/y:, wyszłam rano do pracy i teraz wróciłam, a to łajza ze mnie.
Informuję tylko, ze mamy dolną prawą jedynkę, jeszcze wczoraj nie stukała a dzisiaj stuka, musiałyśmy to opić z kumpelą, tym bardziej, ze jutro wraca do warszawy. obiecuję nadrobic jutro, a teraz spadam sie kąpać jeśli dam radę:szok::-D, Młodą już ochlapałam i tylko kaszkę trzeba dac, ale cos cuduje i nie chce jescm, wiec chyba bedzie miała dietkę, a ja zamiast dietki dzisiaj to zupka chmielowa:szok::zawstydzona/y::szok:
No to gratulacje !!!!!!!!!!! Dzielna Madzia:tak:

reklama
Aj Marzycielko to nie za ciekwaie...ale szczerze ZNAM TO SKĄDŚ :( niestety.....Moj mis tez mial dostac w koncu umowe na stałe 1 sierpnia...teraz nie wiadomo czy w ogóle mu cosik przedłużą...bo nie ma roboty.....masakra....

Marzycielko, fajnie że sike odezwałaś szkoda że tak żadko, wpadaj częściej i melduj co u Was. Oli już pannica, a jak zacznie chodzic to rzeczywiscie pieski będą biedne.
Współczuję kłopotów mieszkaniowych, ale moze tak będzie lepiej będziesz blizej rodzinki ik jakoś to sie kiedys poukłada

Liczę , że Młoda za góra misiesiąc dwa będzie się wspinać i trzymając regału uruchomi nóżki i polezie;-)

Hej moje piękne

Informuję tylko, ze mamy dolną prawą jedynkę,

Bliźniaki GRATULACJE!!!!

A my właśnie wrócilismy ze Starachowic do Wawy i być może za 3 tyg. już się wyprowadzimy do rodzinnego miasta.
Ja się bardzo cieszę tym powrotem tym bardziej , że mamy już pomysł na pracę dla M i dla mnie no i za kilka dni wraca moja mama:-):-)
Napewno nie pozna Oli i już zapowidziała , że jak ją zobaczy to będzie ryczeć ze szczęścia.:-D
Ehhh może wreszcie ułoży Nam się to życie finansowe.

halo, ja tylko tak na chwilke wpadłam powiedzieć dobranoc, jakoś nie mam dziś sił na siedzenie przed kompem, ale Was ponadrabiałam :tak:
dzisiaj Bartek ma dzień dziecka i może spać z mamusią ;-) mamusia też ma dzień dziecka bo nie będzie musiała lecieć do łóżeczka jak się dziecie obudzi :-p
dobranoc, kochane :-)

Witam

witam

moje dziecko się zepsuło:-( znów budzi się w nocy co 3 godzinki na cycusia jak dawniej a tak ładnie już przesypiał nocki:-(:no:
w związku z tym chodzę niewyspana i wciąż o czymś zapominam...

ale widzę, ze mamusie wczoraj wieczorem nie poszalały. tygrys poszedł w pianę i wsiąkł.:szok:

Agacia, widzę, ze coraz więcej do wyboru:eek:

mnie się te podobają:tak:, no ale juz doczytałam, że tobie nie pasują. trudno
u mnie to samo, dzieć się zepsuł, ale ona ma takie etapy, za pare dni powinno wszystko wrócić do normy:-(

sluchajcie Karolinka dostala w prezencie takie cos, nie wiem jak to jest po polsku. ale to taki stojaczek, ktory uczy dzieciaczkow stania, chociaz moja nie ma problemow z staniem, bo juz dawno stoi, ale to jest spokoj dla mnie
Bounce Bounce Baby™, a Bright Starts Product - Bright Starts
i to jest rewelacja, ja mam spokoj caly dzien, bo ona sobie stoi wtym i sie kreci dookola
my też mamy skoczka i córcia uwielbia w nim siedzieć:tak:;-)

Bliźniaki gratulujemy pierwszego ząbka:-)
i wszystkiego najlepszego dla Bartusia!!!!!!!!!!!

Witajcie. Pierwsza?
Ja dzisiaj spałam niecałe 6 godzin bo trzeba było porządnie się z mężem pożegnac:-pa dzisiaj o wpół do szóstej moje dzieci już wyspane:eek:

Wszystkiego co najlepsze i tysiące buziaków dla Martusi, Magdusi, Zosi i Krystianka:tak::tak::tak:

Heloł :-) 2 :-p:-D:-D:-D:-D

Coś ostatnio ten mój mały szkrab daje mi popalić,już o 6 rano robi mi pobudki, i bawić się chce:baffled::eek:, a ja oczy na zapałkach :crazy:

Idę nadgonić wczorajsze wieczorne zaległości . see ya :-p

Informuję tylko, ze mamy dolną prawą jedynkę, jeszcze wczoraj nie stukała a dzisiaj stuka, musiałyśmy to opić z kumpelą, tym bardziej, ze jutro wraca do warszawy. obiecuję nadrobic jutro, a teraz spadam sie kąpać jeśli dam radę:szok::-D, Młodą już ochlapałam i tylko kaszkę trzeba dac, ale cos cuduje i nie chce jescm, wiec chyba bedzie miała dietkę, a ja zamiast dietki dzisiaj to zupka chmielowa:szok::zawstydzona/y::szok:
gratulacje:tak::tak::tak:
Witajcie. Pierwsza?
Ja dzisiaj spałam niecałe 6 godzin bo trzeba było porządnie się z mężem pożegnac:-pa dzisiaj o wpół do szóstej moje dzieci już wyspane:eek:

Wszystkiego co najlepsze i tysiące buziaków dla Martusi, Magdusi, Zosi i Krystianka:tak::tak::tak:
i my życzymy 100 latek:tak::tak::tak::tak:

witamy i my
dzis to mnie juz nerw dopadl nie dosc ze wstalam wczesnie obudzilam malego zalozylam ten woreczek na zebranie moczu malego i tym razem nasikal ale i niespodzianka byla kupaaaaaaaaaaa taka wielka :angry: tuz przed zdjeciem wszytko ubabrane no i nie moge przecierz takiego zaniesc wiec wywalilam a drugiego woreczka nie kupilam wczoraj :crazy: maly sie usmiechnol jak zmienialam pampersa:-D albo nie zrobi siku albo zrobi z niespodzianka... a teraz ja usnac n ie moge a maly chrapieeeeeeee jak nie wiem co:szok: dzis znow oczy na zapalkach :confused2:

cześć czołem, kluski z rosołem
ciekawe czy dzisiaj będzie tu więcej się działo, bo u mnie napewno:-D zaraz będzie u mnie bratanica malutka i będę miała dziś dwójeczkę w domu. już nie mogę się doczekać. ja to powinnam normalnie złobek prowadzić.

Hej moje piękne

Dopiero dotarłąm do domku:zawstydzona/y:, wyszłam rano do pracy i teraz wróciłam, a to łajza ze mnie.
GRATULACJE WIELKIE.
Witam

u mnie to samo, dzieć się zepsuł, ale ona ma takie etapy, za pare dni powinno wszystko wrócić do normy:-(
no jamam nadzieję reniu, że to mu wkrótce miniebo coś ostatnio taka rozbita chodzę przez te nocne pobudki. tak myślę czy on się najada tym cycuchem.
Witajcie. Pierwsza?

kokusia ja spałam tylko 4 z przerwami do tego chociaż z mężem wcale się nie żegnałam ale tak jakoś wyszło:-D:zawstydzona/y:

No i podpinamy się do życzeń, takie piękne dziś, kololowe. Wszystkiego najcudowniejszego maluszki kochane!!!:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry