reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."
łoooo bidulka mała:no::no::-(:-(, dużo zdrówka życzymy i niech te zebole już wyjdą wreszcie.

reklama
jol jol tYGRYS JUZ JEST:-D:-D:-D:-D
lo matko ja nie wiem ide szukac jakiegos szamana ktory mi dziecko odczaruje!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: dzis znow pobudki co 3 godziny w nocy ja oszaleje !!!!!!!!!!!!! przyznawac sie ktora mi dziecko podmienila????!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek: teraz zjadl kaszke panicz i poszedl spac a ja do dupy sie czuje:baffled::baffled::baffled: cale szczescie szanowny malzonek dzis ma wolne bo troche mamy latania po miescie wiec on wstawal do dziecia nawey=t rano zabral go z calym grajtolem do salonu ale ja i tak juz bylam rozbudzona:no::no::no::szok::szok::eek::eek::eek::eek:

Kanusiu trzymam kciuki za Mariczke!!!!:tak:
Marzycielko super ze mama juz wraca napewno sie za wami stesknila a wy za nia:tak::tak::tak:
co do solarki to ja uwielbialam i kilka lat sie opalalam 2 razy w miesiacu no moze czasem 3 , kochalam to zawsze humorek mi sie poprawial po takiej dawce "slonca" ale ostatnio zauwazylam wiecej zmarszczek obok oczu:-( i pieprzyk mi sie dziwnie powiekszyl na nodze wiec zaprzestalam i narazie tylko sloneczko na ktore zreszta teraz czasu brak:-(:-(:-( ech starosc nie radosc:-D:-D:-D

o slyszalam ze lilac zlobek otwiera:-D:-D:-D:-D kiedy moge Filipka podrzucic????:-D:-D:-D:-D

łoooo, widzę, ze tygrys się obudził to może coś tu się zadzieje w końcu.

ale wiesz tygrys - mój mały też ciągle zepsuty i też się tak budzi co 2- 3 godzinki. to widzać jakiś zbiorowy urok.:-(:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry