reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
łoooo, widzę, ze tygrys się obudził to może coś tu się zadzieje w końcu.

ale wiesz tygrys - mój mały też ciągle zepsuty i też się tak budzi co 2- 3 godzinki. to widzać jakiś zbiorowy urok.:-(:no:
lilac coz nam pozostalo musimy znalezc szamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:errr::errr::errr::errr::oo2::oo2:albo wiesz same jak szamanki odprawimy jakies tance , czary mary i lanie woskiem przepluwanie przez ramie i co nam jeszcze na mysl przyjdzie moze poskutkuje:-D:-D:-D:-D:-D dosc ze matki wariatki to jeszcze czarownice!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::evil::evil::evil::evil::errr::errr:

lilac coz nam pozostalo musimy znalezc szamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:errr::errr::errr::errr::oo2::oo2:albo wiesz same jak szamanki odprawimy jakies tance , czary mary i lanie woskiem przepluwanie przez ramie i co nam jeszcze na mysl przyjdzie moze poskutkuje:-D:-D:-D:-D:-D dosc ze matki wariatki to jeszcze czarownice!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::evil::evil::evil::evil::errr::errr:
nie słyszałaś - kto wierzy w gusła temu ......... uschła:-D:-D:-D

hej hej

Bliźniaki gratulujemy ząbka :-), teraz dzieciaczkom grudniowym hurtowo wychodza ząbki :-D:-D:-D. Tylko mojemu miesiąc temu wyszła jedynka a drugie niiiimaaaa :-D:-D:-D

Kana zdrówka dla Mariczki.

Sto latek dla dzisiejszych solenizantów.

Mały obudził się dzisiaj o 6:30 , potem zrobił sobie wyjątkowo wczesniej dzemkę bo juz o 8:00, pospał do 9:00 i go telefon obudził :wściekła/y:

Dzisiaj jedziemy na jakies zakupy jak K wróci i do fotografa podpisac umowe, mam nadzieję, ze mi się spodoba i dojdziemy do jakiegos porozumienia. Problem w tym, ze on chce nam zrobic zdjęcia w plenerze w inny dzien :eek:, bez sensu.

nie słyszałaś - kto wierzy w gusła temu ......... uschła:-D:-D:-D

oj tam mi dziecko trzeba naprawic!!!!!!!!!!!!!:rofl2::eek::eek::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled: ja tak dluzej nie wytrzymam i znajde tego szamana z toba czy bez!!!!!!!!!!!!:eek::eek:!:-D:-D:-D

no wiesz??? tak przy ludziach to ja się wstydzę:zawstydzona/y:

zapomniałam, że ty wczoraj na dworzec poleciałaś.... beze mnie:wściekła/y:

ze co ze niby wstydzisz sie tygrysa przytulic!!!!!!!!!! matko trzymajcie m,nie!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: ide sie i zamkne w sobie :-(:-(:-(

a na dworcu bylam bylam bo w lodowce samo swiatlo a wekend sie zbliza ., maz w domu bedzie trzeba zolodek zapelnic:-D:-D:-D a i czekalam na ciebie czekalam bo mialas z gitara przyjsc i dupa musialam bez akompaniamentu spiewac:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj jedziemy na jakies zakupy jak K wróci i do fotografa podpisac umowe, mam nadzieję, ze mi się spodoba i dojdziemy do jakiegos porozumienia. Problem w tym, ze on chce nam zrobic zdjęcia w plenerze w inny dzien :eek:, bez sensu.

Agacia wiekszosc fotografow robi zdjęcia w plenerze w inny dzien:tak::tak::tak:dawniej tak bylo jak byla moda na studyjne ze tego samego dnia jechalas do fotografa ale teraz swiat z postepem idzie hihihh:-D:-D:-D:-Doj bedziesz miala okazje jeszcze raz kiecke zalozyc:-D:-D:-D bo wiesz teraz zdjecia w plenerze to poligon czolgasz sie kladziesz na ziemi na TRAWIE skaczesz przez strumyki itp nie chcesz chyba potem w takiej kiecce po takich wyczynach wracac do gosci na wesele:tak::tak::tak:

reklama
łoooo, widzę, ze tygrys się obudził to może coś tu się zadzieje w końcu.

ale wiesz tygrys - mój mały też ciągle zepsuty i też się tak budzi co 2- 3 godzinki. to widzać jakiś zbiorowy urok.:-(:no:

Moja też popsuta:) ehhh a tak było kiedyś fajnie:)

Przepraszam Was dziewczynki ale mam dzisiaj dużo roboty i niestety nie bedzie mnie tu dziś tak dużo jak bym chciała... a popołudniu jedziemy z małą do takie znajomej rehabilitantki, żeby się określiła czy Zuzia leniwa, czy coś jej trzeba pomóc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry