reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
oooooooo mamusia jest:eek:;-)
jestem, ale w krzaczorach, bo powoli sie pakuje, bo w sobote jade do domciu na caly miesiac--HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jeszce czy pojade nad morze, zobaczymy,ale bede z rodzinka swoja kochana az caly mieisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no wiec sie pakuje i normalnie uzbieralam juz cala torbe ciuchow i to tylko karolinki, a jeszce lozeczko to co kupilismy a jakies zabawki , bo musze polowe zostawic na UA, a jeszcze nasze rzeczy, nie wiem czy do tira sie zmieszce:baffled::baffled::baffled::baffled:blizniaku wypozyczysz tira:-D:-D:-D:-D:-D

jestem, ale w krzaczorach, bo powoli sie pakuje, bo w sobote jade do domciu na caly miesiac--HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jeszce czy pojade nad morze, zobaczymy,ale bede z rodzinka swoja kochana az caly mieisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no wiec sie pakuje i normalnie uzbieralam juz cala torbe ciuchow i to tylko karolinki, a jeszce lozeczko to co kupilismy a jakies zabawki , bo musze polowe zostawic na UA, a jeszcze nasze rzeczy, nie wiem czy do tira sie zmieszce:baffled::baffled::baffled::baffled:blizniaku wypozyczysz tira:-D:-D:-D:-D:-D
loooooooooooo ale ci fajnieeeeeeeeeeeeeee:tak::tak::tak:wypoczniesz sobie odsapniesz z i najwazniejsze spedzisz czas z rodzinka:tak::tak::tak:ale bedziesz nas odwiedzac nie zapomnisz o matkach wariatkach????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry: a pakowania nie zazdroszcze:-D moze faktycznie ten tir by sie przydal:eek: blizniaczku jestes??????:-D

loooooooooooo ale ci fajnieeeeeeeeeeeeeee:tak::tak::tak:wypoczniesz sobie odsapniesz z i najwazniejsze spedzisz czas z rodzinka:tak::tak::tak:ale bedziesz nas odwiedzac nie zapomnisz o matkach wariatkach????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry: a pakowania nie zazdroszcze:-D moze faktycznie ten tir by sie przydal:eek: blizniaczku jestes??????:-D
alez pewnie ze bede odwiedzac, a jak prawdziwy nalogowiec moze nie odwiedzac bb, net mam bezprzewodowy u rodzicow, wiec mysle ze bede wiweczorami was nadrabiac

Łeeeee ... ale jak no ... nic nie mówiłaś .... a bedziesz z nami ...?
Kurcze ale masz fajnie :tak:, super.

Aleeeee mi się chce spać, idę sobie zapodac kawkę. No i ciacho jakieś :-D

a nie chcesz jeszcze trzeciego potworka do towarzystwa??????????/:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
matko, one dwoje już się tak gryzą,ale dawaj i tego swojego janioła, doprowadzi towarzystwo do porządku:-D
ale masz fajnie mamusia. tez bym chciała gdzieś wyjechać ale w przeciwieństwie do ciebie daleko od rodzinki tylko my i nasz skarbek. pewnie szybko bym zatęskniła ale i tak byłoby fajnie.
a pakowanie to najmniej co lubię z wyjazdów, więc nie zazdraszczam tego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry