reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzem dobry...ale sie wyspalam:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
juz nie pamietam co to znaczy:szok::szok::-D:-D
malu komarzyl od 20.00 pomarudzil od 1.30 do 2.00-zasnal...o 4 mleczko...o 6.20 pobudka(mysle sobie koniec,leze,pospane...)
przetransfererowalam go do nas i zasnal i obudzilismy sie o 8.40:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tygryskowa chyba ma moje dziecie:-D:-D:-D

Witajcie. Pierwsza?
Ja dzisiaj spałam niecałe 6 godzin bo trzeba było porządnie się z mężem pożegnac:-pa dzisiaj o wpół do szóstej moje dzieci już wyspane:eek:

Wszystkiego co najlepsze i tysiące buziaków dla Martusi, Magdusi, Zosi i Krystianka:tak::tak::tak:

100 lat kochane serduszka:-):-)

Dziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."

biedna Marika,zdrowka zyczymy,oby to na zabki;-)

Lilac ale kiedy to bylooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-(:-(:-( dwa dni temu juz zdazylam o tym zapomniec i nabrac checi na wiecej wiecej wiecej:-D:-D:-D:-D:eek::eek::eek: niech mnie ktos przytuliiiiiiiiiiiiiiiiiii:-(:-(:-(:-(:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

bede z wami:tak::tak::tak::tak:
ale moj suwaczek wszytsko mowil, po prostu nik na niego nie chcial spojrzec:-(:-(:-D:-D:-D:-D

ja wiedzialam ze to na dniach...ostatni raz spogladalam na niego jak bylo tydzien i 6 dni do urlopu...ale ten czas leci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pozatym....

NATALKAA ty leniu przebrzydly teraz wiesz jak wyglada macierzynstwo:-D:-D:-D

BLIZNIAKI gratulujemy zebolkow...:tak::tak:

AGACIA moja kumpela hajtala sie w czerwcu zdjecia w plenerze byly w dniu slubu:tak:

reklama
Witajcie, śliczne mamusie :-)

ja tylko tak na chwilkę wpadłam życzyć
STO LATEK DZISIAJ ŚWIĘTUJĄCYM DZIECIACZKOM :-)

dzisiaj jedziemy do teściówki :baffled::baffled::confused2::confused2::confused2::baffled::confused2:, ale wieczorkiem będę :tak:

Agacia, wybrałaś już zaproszenia?

Mamusia, zabierz mnie ze sobą!!

Juz nastawiam wode, ze śmietanką czy bez?
Agacia dawaj ciacho dla mamusi

Specjalnie dla mamusi z kaszą :-D:-D:-D
dziekuje kochane, wiedzialam ze moge na was liczyc:tak::tak::tak::tak:pycha!!!!!!!
Witajcie, śliczne mamusie :-)

ja tylko tak na chwilkę wpadłam życzyć
STO LATEK DZISIAJ ŚWIĘTUJĄCYM DZIECIACZKOM :-)

dzisiaj jedziemy do teściówki :baffled::baffled::confused2::confused2::confused2::baffled::confused2:, ale wieczorkiem będę :tak:

Agacia, wybrałaś już zaproszenia?

Mamusia, zabierz mnie ze sobą!!
szybko sie pakuj, sobota 5 rano start, wiec masz jeszce czas!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
O Py Ciołek zobaczył że tu takie ciacha serwują to się szybko obudził:szok:
cwaniara nasza:tak::tak::tak::tak:

reklama
yyyyyyyyyyyyyyy to ja chyba zostane przy swoim terroryscie i:baffled::baffled::baffled::baffled: wole wstawac co 3 godziny niz co 1 :sorry::sorry: a natalkno to skoro tak czesto maly wstaje to po co wogule kladziesz sie spac??????:-D:-D:-D:-D

no wiesz nigdy nic nie wiadomo ja bym sie przygotowala na najgorsze:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wlasnie nie wiem po co, zreszta wczoraj sie polozylam o 3, a o 5 dziec byl wyspany, a w miedzyczasie o 4 sie obudzil, padam na twarz:baffled:Probowalam teraz zasnac, ale t na tym czwartym pietrze tak goraco, ze nie moge:baffled:

no kochana, anie za duzo chcesz, w Anglii odpoczywasz w Poland odpoczywasz, w koncu musisz gdzies pracowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dasz rade kochana, ja dalam i tez dasz

no wlasnie, agatkas, uwazam ze nie potrzebnie sie martwisz:tak::tak::tak::tak:
Toz ja nie odpoczywam tu wcale, tylko myslalam, ze bede:eek:

jestem, ale w krzaczorach, bo powoli sie pakuje, bo w sobote jade do domciu na caly miesiac--HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jeszce czy pojade nad morze, zobaczymy,ale bede z rodzinka swoja kochana az caly mieisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no wiec sie pakuje i normalnie uzbieralam juz cala torbe ciuchow i to tylko karolinki, a jeszce lozeczko to co kupilismy a jakies zabawki , bo musze polowe zostawic na UA, a jeszcze nasze rzeczy, nie wiem czy do tira sie zmieszce:baffled::baffled::baffled::baffled:blizniaku wypozyczysz tira:-D:-D:-D:-D:-D
Aale Ci zazdroszcze i mezowy tez na miesiac z Wami??

alez pewnie ze bede odwiedzac, a jak prawdziwy nalogowiec moze nie odwiedzac bb, net mam bezprzewodowy u rodzicow, wiec mysle ze bede wiweczorami was nadrabiac
Nioo zobaczysz top sie tylko tak wydaje, ja tez myslalam, ze bede tylko siedziec na kompie, a tu ciagle ktos przychodzi, odwiedza, chce mnie zobaczyc porozmawiac, jak ufo:szok::eek:
dobra laskki ide czytac ksiazke:tak: wczoraj wygrzebalam kilka ksiazek jeszcze nieprzeczytanych i tak sie wciagnelam w jedna ze oderwac sie nie moglam paaaaaaaaaaa do pozniej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Jaka ksiazke czytasz??
a ja.....ja tez chce kawy:-(tak same sobie pijecie :-(a dla mamusia kto zrobi kawke:sorry::sorry::sorry:
Ja Ci zrobie kochana, bo one to wszystkie niewdzieczne takie...:-D:rofl2::laugh2:

dzem dobry...ale sie wyspalam:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
juz nie pamietam co to znaczy:szok::szok::-D:-D
malu komarzyl od 20.00 pomarudzil od 1.30 do 2.00-zasnal...o 4 mleczko...o 6.20 pobudka(mysle sobie koniec,leze,pospane...)
przetransfererowalam go do nas i zasnal i obudzilismy sie o 8.40:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tygryskowa chyba ma moje dziecie:-D:-D:-D

100 lat kochane serduszka:-):-)

biedna Marika,zdrowka zyczymy,oby to na zabki;-)

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ja wiedzialam ze to na dniach...ostatni raz spogladalam na niego jak bylo tydzien i 6 dni do urlopu...ale ten czas leci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pozatym....

NATALKAA ty leniu przebrzydly teraz wiesz jak wyglada macierzynstwo:-D:-D:-D

BLIZNIAKI gratulujemy zebolkow...:tak::tak:

AGACIA moja kumpela hajtala sie w czerwcu zdjecia w plenerze byly w dniu slubu:tak:
Pyyyciol Ty CIOŁKU to Ty spalas od wczoraj do dzis, a ja doswiadczam SAMOTNEGO MACIERZYNSTWA, zamiast mnie wspierac, od leniuchow wyzywasz :szok::-(

A wogole zaraz idem do mamusi do salonu zrobic sobie odrosty!!! Pozniej jak sie uda pazurki i moze 5 min solarium znow poczuje sie czlowiekiem:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry