reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
oooooooooo,:tak::tak::tak::tak: ty to kobito masz głowę do pomysłów :tak::tak::tak::tak:
Dzięks :zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y::-D

Dziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."
Biedna Mariczka, mam nadziejej że to tylko na ząbki, kurujcie sie biedulki

Dzisiaj jedziemy na jakies zakupy jak K wróci i do fotografa podpisac umowe, mam nadzieję, ze mi się spodoba i dojdziemy do jakiegos porozumienia. Problem w tym, ze on chce nam zrobic zdjęcia w plenerze w inny dzien :eek:, bez sensu.
Wydaje mi sie ze w plenerze zawsze umawia sie na inny dzień, bo to moze potrwac nawet 3-4 godzinki, wiec w dniu ślubu raczej cięzko znaleź tyle czasu, poza tym tak jak napisała tygryskowa, jak później iśc w brudnej sukience. Tak więc lepiej poswięcic ten dodatkowy dzien i miec cudne zdjęcia

jestem, ale w krzaczorach, bo powoli sie pakuje, bo w sobote jade do domciu na caly miesiac--HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jeszce czy pojade nad morze, zobaczymy,ale bede z rodzinka swoja kochana az caly mieisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no wiec sie pakuje i normalnie uzbieralam juz cala torbe ciuchow i to tylko karolinki, a jeszce lozeczko to co kupilismy a jakies zabawki , bo musze polowe zostawic na UA, a jeszcze nasze rzeczy, nie wiem czy do tira sie zmieszce:baffled::baffled::baffled::baffled:blizniaku wypozyczysz tira:-D:-D:-D:-D:-D
Ale Ci dobrze mamusiu z tym urlopikiem, proszę się relaksowac i niestresowac. tir niestety na Wyspach i wraca dopiero we wtorek, wiec Cię nie poratuję:-(

Aleeeee mi się chce spać, idę sobie zapodac kawkę. No i ciacho jakieś :-D
no to chyba zrobię sobie też i Ci potowarzyszę, bo po tym moim wczorajszym pijaństwie niewyspana jestem:zawstydzona/y:, a poza tym milej tak razem sobie kawkę wypic

no i poszły...................:-(:-(:-(

ktoś został????????????????

nie? to i ja ide:eek::eek::eek:
Jak ja przychodze to wszystkie idą:wściekła/y:

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama