Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięksoooooooooo,ty to kobito masz głowę do pomysłów
![]()

Biedna Mariczka, mam nadziejej że to tylko na ząbki, kurujcie sie biedulkiDziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."
Wydaje mi sie ze w plenerze zawsze umawia sie na inny dzień, bo to moze potrwac nawet 3-4 godzinki, wiec w dniu ślubu raczej cięzko znaleź tyle czasu, poza tym tak jak napisała tygryskowa, jak później iśc w brudnej sukience. Tak więc lepiej poswięcic ten dodatkowy dzien i miec cudne zdjęciaDzisiaj jedziemy na jakies zakupy jak K wróci i do fotografa podpisac umowe, mam nadzieję, ze mi się spodoba i dojdziemy do jakiegos porozumienia. Problem w tym, ze on chce nam zrobic zdjęcia w plenerze w inny dzien, bez sensu.
Ale Ci dobrze mamusiu z tym urlopikiem, proszę się relaksowac i niestresowac. tir niestety na Wyspach i wraca dopiero we wtorek, wiec Cię nie poratuję:-(jestem, ale w krzaczorach, bo powoli sie pakuje, bo w sobote jade do domciu na caly miesiac--HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jeszce czy pojade nad morze, zobaczymy,ale bede z rodzinka swoja kochana az caly mieisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no wiec sie pakuje i normalnie uzbieralam juz cala torbe ciuchow i to tylko karolinki, a jeszce lozeczko to co kupilismy a jakies zabawki , bo musze polowe zostawic na UA, a jeszcze nasze rzeczy, nie wiem czy do tira sie zmieszceblizniaku wypozyczysz tira
![]()
no to chyba zrobię sobie też i Ci potowarzyszę, bo po tym moim wczorajszym pijaństwie niewyspana jestemAleeeee mi się chce spać, idę sobie zapodac kawkę. No i ciacho jakieś![]()
, a poza tym milej tak razem sobie kawkę wypicJak ja przychodze to wszystkie idąno i poszły...................:--
-(
ktoś został????????????????
nie? to i ja ide![]()

ja jestem, tylko w krzakach i w szafieAle Ci dobrze mamusiu z tym urlopikiem, proszę się relaksowac i niestresowac. tir niestety na Wyspach i wraca dopiero we wtorek, wiec Cię nie poratuję
Jak ja przychodze to wszystkie idą![]()

tylko jak

Pije, pije kochana, ale bez ciacha:-(, podziel się:-)Bliźniaki pijesz kawkę ? A ciacho masz?
Fajnie sobie posiedziec razem przy kawce![]()
Bliźniaki pijesz kawkę ? A ciacho masz?
Fajnie sobie posiedziec razem przy kawce![]()
a ja.....ja tez chce kawy:-(tak same sobie pijecie :-(a dla mamusia kto zrobi kawkePije, pije kochana, ale bez ciacha:-(, podziel się:-)

Juz nastawiam wode, ze śmietanką czy bez?a ja.....ja tez chce kawy:-(tak same sobie pijecie :-(a dla mamusia kto zrobi kawke![]()
ProszęPije, pije kochana, ale bez ciacha:-(, podziel się:-)

Dziekuję slicznie, pychotkaProszę![]()