Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mezowy jedzie znami ale bedzie tylko do 18 sierpnia, bo musi wrocic do pracy, a 28 przyjedzie po nas, wiec 10 dni bedziemy bez tatusia, odkiedy jestesmy razem, to po raz pierwszy ze nie bedziemy sie widziec az 10 dniAale Ci zazdroszcze i mezowy tez na miesiac z Wami??
Nioo zobaczysz top sie tylko tak wydaje, ja tez myslalam, ze bede tylko siedziec na kompie, a tu ciagle ktos przychodzi, odwiedza, chce mnie zobaczyc porozmawiac, jak ufo![]()
ja widzialam w smyku, wlasnie takie nakladane, kosztowalo okolo 150zlEj dziewczynki kto wie gdzie mozna kupic jakies najtansze krzeselko do karmienia, najlepiej takie turystyczne, nakladane na normalne krzeslo czy cus?? I jakie sa ceny? Bo niewyrobka z tym moim brudaskiem![]()
No wyobraź sobie, że chyba tak ... hihi ... raczej zdecyduję się na te długie co wczoraj pokazywałamWitajcie, śliczne mamusie :-)
ja tylko tak na chwilkę wpadłam życzyć
STO LATEK DZISIAJ ŚWIĘTUJĄCYM DZIECIACZKOM :-)
dzisiaj jedziemy do teściówki, ale wieczorkiem będę
Agacia, wybrałaś już zaproszenia?
Mamusia, zabierz mnie ze sobą!!
, tylko szkoda ze nie maja kopert i muszę dokupic 
pyciol sie obrazilchyba zadlugo dzisiaj spala
![]()
teraz jeszcze dziecia uspac i bedzie lux

a nie bedziesz miala za dobrzemezowy wybyl do pracy...ufffteraz jeszcze dziecia uspac i bedzie lux
![]()

no co ty dziewczyno, dla mnie chyba prosciej cale mieszkanie zabrac i tylewylazic wrocilam
mamusia spakowana?
NATALKAA kochana wkoncu trzeba sie przekonac jak to jest jak zabrajnie faceta na pare dni:-):-)

no co ty dziewczyno, dla mnie chyba prosciej cale mieszkanie zabrac i tyle
przy okazji robie porzadki w szafach, wiec lepiej do nie niech teraz nikt nie przychodzi nawet listonosz![]()

ale moze zawsze sie cos przyda

no wlasnie wywalilam cala reklamowke naszych ciuchow w ktorych nie chodzimy
no ladnie ja tez musze przesegregowac ciuchu Alexa i nasze rowniez...jak juz bede sie pakowac musze pozostawiac te w ktorych chodzic juz nie bedeale moze zawsze sie cos przyda
![]()