reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ej dziewczynki kto wie gdzie mozna kupic jakies najtansze krzeselko do karmienia, najlepiej takie turystyczne, nakladane na normalne krzeslo czy cus?? I jakie sa ceny? Bo niewyrobka z tym moim brudaskiem:szok:

reklama
Aale Ci zazdroszcze i mezowy tez na miesiac z Wami??

Nioo zobaczysz top sie tylko tak wydaje, ja tez myslalam, ze bede tylko siedziec na kompie, a tu ciagle ktos przychodzi, odwiedza, chce mnie zobaczyc porozmawiac, jak ufo:szok::eek:
mezowy jedzie znami ale bedzie tylko do 18 sierpnia, bo musi wrocic do pracy, a 28 przyjedzie po nas, wiec 10 dni bedziemy bez tatusia, odkiedy jestesmy razem, to po raz pierwszy ze nie bedziemy sie widziec az 10 dni
Ej dziewczynki kto wie gdzie mozna kupic jakies najtansze krzeselko do karmienia, najlepiej takie turystyczne, nakladane na normalne krzeslo czy cus?? I jakie sa ceny? Bo niewyrobka z tym moim brudaskiem:szok:
ja widzialam w smyku, wlasnie takie nakladane, kosztowalo okolo 150zl

Witajcie, śliczne mamusie :-)

ja tylko tak na chwilkę wpadłam życzyć
STO LATEK DZISIAJ ŚWIĘTUJĄCYM DZIECIACZKOM :-)

dzisiaj jedziemy do teściówki :baffled::baffled::confused2::confused2::confused2::baffled::confused2:, ale wieczorkiem będę :tak:

Agacia, wybrałaś już zaproszenia?

Mamusia, zabierz mnie ze sobą!!
No wyobraź sobie, że chyba tak ... hihi ... raczej zdecyduję się na te długie co wczoraj pokazywałam :tak:, tylko szkoda ze nie maja kopert i muszę dokupic :zawstydzona/y:

no co ty dziewczyno, dla mnie chyba prosciej cale mieszkanie zabrac i tyle
przy okazji robie porzadki w szafach, wiec lepiej do nie niech teraz nikt nie przychodzi nawet listonosz:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
no ladnie ja tez musze przesegregowac ciuchu Alexa i nasze rowniez...jak juz bede sie pakowac musze pozostawiac te w ktorych chodzic juz nie bede:baffled::baffled: ale moze zawsze sie cos przyda:baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry