reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A wogole zaraz idem do mamusi do salonu zrobic sobie odrosty!!! Pozniej jak sie uda pazurki i moze 5 min solarium znow poczuje sie czlowiekiem:-D:-D
i ty dziewczyno narzekasz!? ja nie wiem kiedy sobie zrobię odrosty albo paznokcie, a jak zrobię łapki to i tak jakimś cudem sterta naczyń się robi i cały manicure na marne:-(
mezowy jedzie znami ale bedzie tylko do 18 sierpnia, bo musi wrocic do pracy, a 28 przyjedzie po nas, wiec 10 dni bedziemy bez tatusia, odkiedy jestesmy razem, to po raz pierwszy ze nie bedziemy sie widziec az 10 dni
to chyba będzieci etęsknić. my najdłuższą przerwę mieliśmy na szpital i poród. jakoś sonie nie wyobrażam tyle dni osobno, dobrze, że będziesz z bliskimi.

i ty dziewczyno narzekasz!? ja nie wiem kiedy sobie zrobię odrosty albo paznokcie, a jak zrobię łapki to i tak jakimś cudem sterta naczyń się robi i cały manicure na marne:-(

to chyba będzieci etęsknić. my najdłuższą przerwę mieliśmy na szpital i poród. jakoś sonie nie wyobrażam tyle dni osobno, dobrze, że będziesz z bliskimi.

LILAC zauwazylas ze nasze dzieci zawsze spia i mamy cza w momencie jak wszytskie mamy pouciakala...albo to przypadek albo my hmmm tzn one jakies nie takiee:-D:-D

nie wiem zobacze jak dam rade, bo w szpitalu on byl przy mnie od 8.00 do 21.00 wiec jakos to przezylam:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry