pyciolek87
Mama Alexa:*
no wlasnie wywalilam cala reklamowke naszych ciuchow w ktorych nie chodzimy
moje dziecko zaczyna pelzac![]()
hihihi teraz to sie zacznie...kable,smietnik,kurze...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie wywalilam cala reklamowke naszych ciuchow w ktorych nie chodzimy
moje dziecko zaczyna pelzac![]()

i ty dziewczyno narzekasz!? ja nie wiem kiedy sobie zrobię odrosty albo paznokcie, a jak zrobię łapki to i tak jakimś cudem sterta naczyń się robi i cały manicure na marne:-(A wogole zaraz idem do mamusi do salonu zrobic sobie odrosty!!! Pozniej jak sie uda pazurki i moze 5 min solarium znow poczuje sie czlowiekiem![]()
to chyba będzieci etęsknić. my najdłuższą przerwę mieliśmy na szpital i poród. jakoś sonie nie wyobrażam tyle dni osobno, dobrze, że będziesz z bliskimi.mezowy jedzie znami ale bedzie tylko do 18 sierpnia, bo musi wrocic do pracy, a 28 przyjedzie po nas, wiec 10 dni bedziemy bez tatusia, odkiedy jestesmy razem, to po raz pierwszy ze nie bedziemy sie widziec az 10 dni

i ty dziewczyno narzekasz!? ja nie wiem kiedy sobie zrobię odrosty albo paznokcie, a jak zrobię łapki to i tak jakimś cudem sterta naczyń się robi i cały manicure na marne:-(
to chyba będzieci etęsknić. my najdłuższą przerwę mieliśmy na szpital i poród. jakoś sonie nie wyobrażam tyle dni osobno, dobrze, że będziesz z bliskimi.

nie wiem zobacze jak dam rade, bo w szpitalu on byl przy mnie od 8.00 do 21.00 wiec jakos to przezylami ty dziewczyno narzekasz!? ja nie wiem kiedy sobie zrobię odrosty albo paznokcie, a jak zrobię łapki to i tak jakimś cudem sterta naczyń się robi i cały manicure na marne:-(
to chyba będzieci etęsknić. my najdłuższą przerwę mieliśmy na szpital i poród. jakoś sonie nie wyobrażam tyle dni osobno, dobrze, że będziesz z bliskimi.

sportowa wersja
nie wiem zobacze jak dam rade, bo w szpitalu on byl przy mnie od 8.00 do 21.00 wiec jakos to przezylam![]()

czemu nie takie?, myślę, ze ladnie się zgrały. mnie już tylko on jeden został, bratanica poszła:-(LILAC zauwazylas ze nasze dzieci zawsze spia i mamy cza w momencie jak wszytskie mamy pouciakala...albo to przypadek albo my hmmm tzn one jakies nie takiee![]()