reklama

Grudniowe mamusie 2008

Moja też popsuta:) ehhh a tak było kiedyś fajnie:)

Przepraszam Was dziewczynki ale mam dzisiaj dużo roboty i niestety nie bedzie mnie tu dziś tak dużo jak bym chciała... a popołudniu jedziemy z małą do takie znajomej rehabilitantki, żeby się określiła czy Zuzia leniwa, czy coś jej trzeba pomóc:)
o to wybaczamy nieobecnosc :tak::tak:i dziekujemy za poinformowanie o wyjezdzie:-D:-D

a powaznie to trzymam kciuki zeby jednak to bylo lenistwo:-D:-D:-D:-D Agaciu ale zuzia jest tez najmlodsza z naszych dzieciaczkow wiec moze poprostu jeszcze jest zamalutka:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie. Pierwsza?
Ja dzisiaj spałam niecałe 6 godzin bo trzeba było porządnie się z mężem pożegnac:-pa dzisiaj o wpół do szóstej moje dzieci już wyspane:eek:

Wszystkiego co najlepsze i tysiące buziaków dla Martusi, Magdusi, Zosi i Krystianka:tak::tak::tak:
Podpinamy suie pod sliczne zyczonka, sto lat maluszki !!!:tak:

witamy i my
dzis to mnie juz nerw dopadl nie dosc ze wstalam wczesnie obudzilam malego zalozylam ten woreczek na zebranie moczu malego i tym razem nasikal ale i niespodzianka byla kupaaaaaaaaaaa taka wielka :angry: tuz przed zdjeciem wszytko ubabrane no i nie moge przecierz takiego zaniesc wiec wywalilam a drugiego woreczka nie kupilam wczoraj :crazy: maly sie usmiechnol jak zmienialam pampersa:-D albo nie zrobi siku albo zrobi z niespodzianka... a teraz ja usnac n ie moge a maly chrapieeeeeeee jak nie wiem co:szok: dzis znow oczy na zapalkach :confused2:
Heheheh Alus wie co robi, postanowil, ze nie bedzie badania moczu i koniec !!:tak:

Dziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."
BIedna Mariczka trzymamy kciuczki za szybki powrodt do zdrowka!!

jol jol tYGRYS JUZ JEST:-D:-D:-D:-D
lo matko ja nie wiem ide szukac jakiegos szamana ktory mi dziecko odczaruje!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: dzis znow pobudki co 3 godziny w nocy ja oszaleje !!!!!!!!!!!!! przyznawac sie ktora mi dziecko podmienila????!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek: teraz zjadl kaszke panicz i poszedl spac a ja do dupy sie czuje:baffled::baffled::baffled: cale szczescie szanowny malzonek dzis ma wolne bo troche mamy latania po miescie wiec on wstawal do dziecia nawey=t rano zabral go z calym grajtolem do salonu ale ja i tak juz bylam rozbudzona:no::no::no::szok::szok::eek::eek::eek::eek:

Kanusiu trzymam kciuki za Mariczke!!!!:tak:
Marzycielko super ze mama juz wraca napewno sie za wami stesknila a wy za nia:tak::tak::tak:
co do solarki to ja uwielbialam i kilka lat sie opalalam 2 razy w miesiacu no moze czasem 3 , kochalam to zawsze humorek mi sie poprawial po takiej dawce "slonca" ale ostatnio zauwazylam wiecej zmarszczek obok oczu:-( i pieprzyk mi sie dziwnie powiekszyl na nodze wiec zaprzestalam i narazie tylko sloneczko na ktore zreszta teraz czasu brak:-(:-(:-( ech starosc nie radosc:-D:-D:-D

o slyszalam ze lilac zlobek otwiera:-D:-D:-D:-D kiedy moge Filipka podrzucic????:-D:-D:-D:-D
Tajger jak chcesz sie zamienic na dzieci, to ja moge, zamiast budzacego sie co 3 godziny dostaniesz budzace sie co godzine:tak: A jeszcze jestem samotna matka !!!!!!! Koszmar:baffled::baffled:

hej hej

Bliźniaki gratulujemy ząbka :-), teraz dzieciaczkom grudniowym hurtowo wychodza ząbki :-D:-D:-D. Tylko mojemu miesiąc temu wyszła jedynka a drugie niiiimaaaa :-D:-D:-D

Kana zdrówka dla Mariczki.

Sto latek dla dzisiejszych solenizantów.

Mały obudził się dzisiaj o 6:30 , potem zrobił sobie wyjątkowo wczesniej dzemkę bo juz o 8:00, pospał do 9:00 i go telefon obudził :wściekła/y:

Dzisiaj jedziemy na jakies zakupy jak K wróci i do fotografa podpisac umowe, mam nadzieję, ze mi się spodoba i dojdziemy do jakiegos porozumienia. Problem w tym, ze on chce nam zrobic zdjęcia w plenerze w inny dzien :eek:, bez sensu.
Agacia kazdy teraz robi w plenerze w inny dzien, dogadaj sie z nim:tak:

ja nie wiem pusto tutaj , nie ma z kim pogadac to bb normalnie na psy schodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok::szok::szok: Chyba na tygrysy schodzi:eek:

Aaa ja przyjechalam do Pl odpoczac, a juz jestem zemczona, choc mama pomaga mi jak moze ytez musi chodzic do pracy, wczorak musieli jechac z bratem do ortopedyt do Rzeszowa, wiec na wieczor sama bylam z malym pierwszy raz go sama kapalam i wszystko. Normalnie zmeczona jestem jak nie wiem co. Chce juz do domuuu :PPP AAle dzis ide z kolezanka do gina, bedzie wiedziala czy bedzie miala chloczyka czy dziewczynke:tak: Ale ma fajnie:tak:A pozatym maly dalej jest oszalaly boi sie psa i wogole wszystkiego oprocz mamy:baffled:

Agacia wiekszosc fotografow robi zdjęcia w plenerze w inny dzien:tak::tak::tak:dawniej tak bylo jak byla moda na studyjne ze tego samego dnia jechalas do fotografa ale teraz swiat z postepem idzie hihihh:-D:-D:-D:-Doj bedziesz miala okazje jeszcze raz kiecke zalozyc:-D:-D:-D bo wiesz teraz zdjecia w plenerze to poligon czolgasz sie kladziesz na ziemi na TRAWIE skaczesz przez strumyki itp nie chcesz chyba potem w takiej kiecce po takich wyczynach wracac do gosci na wesele:tak::tak::tak:
Ale no jak ? Ja mam isc jeszcze raz do fryzjerki, manikiurzystki ? Łeeeeee .... :eek:

Agacia wiekszosc fotografow robi zdjęcia w plenerze w inny dzien:tak::tak::tak:dawniej tak bylo jak byla moda na studyjne ze tego samego dnia jechalas do fotografa ale teraz swiat z postepem idzie hihihh:-D:-D:-D:-Doj bedziesz miala okazje jeszcze raz kiecke zalozyc:-D:-D:-D bo wiesz teraz zdjecia w plenerze to poligon czolgasz sie kladziesz na ziemi na TRAWIE skaczesz przez strumyki itp nie chcesz chyba potem w takiej kiecce po takich wyczynach wracac do gosci na wesele:tak::tak::tak:
ale to ujełaś:szok: mnie czekają w sierpnu zdjęcia chrztowe ale chyba nie każą nam za dzieckiem na czworaka latać:-D
ja nie wiem pusto tutaj , nie ma z kim pogadac to bb normalnie na psy schodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ej, może troche szacunku, ja mam dwa aniołki na kolanach z taaaakimi różkami i też nie mogę się dowołać żeby ktoś tu ze mną choć 2 zdania zamienił. mówię, że tygrys sie obudził to coś sie ruszy a ona jeszcze fo****e.....

Moja też popsuta:) ehhh a tak było kiedyś fajnie:)

Przepraszam Was dziewczynki ale mam dzisiaj dużo roboty i niestety nie bedzie mnie tu dziś tak dużo jak bym chciała... a popołudniu jedziemy z małą do takie znajomej rehabilitantki, żeby się określiła czy Zuzia leniwa, czy coś jej trzeba pomóc:)
Agatko mój mały przewróci się na buszek, a le z powrotem juz rzadko,siedzi jeszcze niepewnie, czsami zaliczy glebe i sie chwieje, a lezec na brzuszku nienawidzi, a raczkowaie to nawet nie wie co to jest. A jest starszy od Zuzi o 1,5 miesiaca prawie.

Tajger jak chcesz sie zamienic na dzieci, to ja moge, zamiast budzacego sie co 3 godziny dostaniesz budzace sie co godzine:tak: A jeszcze jestem samotna matka !!!!!!! Koszmar:baffled::baffled:

e

yyyyyyyyyyyyyyy to ja chyba zostane przy swoim terroryscie i:baffled::baffled::baffled::baffled: wole wstawac co 3 godziny niz co 1 :sorry::sorry: a natalkno to skoro tak czesto maly wstaje to po co wogule kladziesz sie spac??????:-D:-D:-D:-D

ale to ujełaś:szok: mnie czekają w sierpnu zdjęcia chrztowe ale chyba nie każą nam za dzieckiem na czworaka latać:-D
....

no wiesz nigdy nic nie wiadomo ja bym sie przygotowala na najgorsze:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aaa ja przyjechalam do Pl odpoczac, a juz jestem zemczona, choc mama pomaga mi jak moze ytez musi chodzic do pracy, wczorak musieli jechac z bratem do ortopedyt do Rzeszowa, wiec na wieczor sama bylam z malym pierwszy raz go sama kapalam i wszystko. Normalnie zmeczona jestem jak nie wiem co. Chce juz do domuuu :PPP AAle dzis ide z kolezanka do gina, bedzie wiedziala czy bedzie miala chloczyka czy dziewczynke:tak: Ale ma fajnie:tak:A pozatym maly dalej jest oszalaly boi sie psa i wogole wszystkiego oprocz mamy:baffled:
no kochana, anie za duzo chcesz, w Anglii odpoczywasz w Poland odpoczywasz, w koncu musisz gdzies pracowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale no jak ? Ja mam isc jeszcze raz do fryzjerki, manikiurzystki ? Łeeeeee .... :eek:
dasz rade kochana, ja dalam i tez dasz
Agatko mój mały przewróci się na buszek, a le z powrotem juz rzadko,siedzi jeszcze niepewnie, czsami zaliczy glebe i sie chwieje, a lezec na brzuszku nienawidzi, a raczkowaie to nawet nie wie co to jest. A jest starszy od Zuzi o 1,5 miesiaca prawie.
no wlasnie, agatkas, uwazam ze nie potrzebnie sie martwisz:tak::tak::tak::tak:

reklama
yyyyyyyyyyyyyyy to ja chyba zostane przy swoim terroryscie i:baffled::baffled::baffled::baffled: wole wstawac co 3 godziny niz co 1 :sorry::sorry: a natalkno to skoro tak czesto maly wstaje to po co wogule kladziesz sie spac??????:-D:-D:-D:-D

no wiesz nigdy nic nie wiadomo ja bym sie przygotowala na najgorsze:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobra, to dawaj te czary mary nie ma co czekać bo jak pisze natalka może być gorzej, trza interweniować zdecydowanie.

a dobrze, że mówisz to do zdjec wezme bojówki..

ide na chwile bo mam dwie kaki:-D:-D:-D, zbiorowe przewijanie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry