Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
80 osóbWiesz co ja tez tak miałam...cały tekst i kropeczki żeby sobie wpisać nazwisko...hmmm nie było to dla mnie żadnym problemem, ale ok rozumiem że chcesz żeby cale były zadrukowane
A na ile osób bedziesz miała wesele bo moze przegapiłam gdzieś?
80 osób
Nie jest to wielkim problemem, ale podoba mi sie takie coś.

Dobra konic dołowania się. Właśnie wyjrzało piękne słoneczko i trzeba się cieszyc a nie smutkac. A co do kasy i jej braku to bogu dzieki za hipermarkety;-)no i jakoś trzeba życja wiem, ze ja nie jestem sama, ale ty nie masz raty 1300-1400zl za mieszkanie, a juz nie wspominam rachunki, bo rachunki kazdy ma, echh to zycie![]()
A ja nadal kaput sie czuje....ale gardełko juz mnie nie boli, została chrypka i katarek.....i kuruje sie,ale nic za nic nie puszcza.....

No Agaciu nie zazdroszczę wyboru spośród tylu propozycji. Ja się zawsze kieruję zasadą co mi się pierwsze spodoba. A tą suknię wkońcu wybrałaś?No własnie ... już mi się zaczynają podobać wszystkie![]()
kochana, ale to najpiekniejszy moment w twoim zyciu i kasa tutaj nie gra zadnej roli:-(.
Mamusiu nie dołój się, ja to juz w nocy spac nie mogę, jak sobie pomysle ile kasy pójdzie w październiku :--
-(.

No sukni jeszcze nie wybrałam, jade w przyszłym tygodniu do tego salonu co ostatnio tam mam na oku jedną i chyba się na nią zdecyduje .No Agaciu nie zazdroszczę wyboru spośród tylu propozycji. Ja się zawsze kieruję zasadą co mi się pierwsze spodoba. A tą suknię wkońcu wybrałaś?
trzymam kciuki za twoja decyzjeNo sukni jeszcze nie wybrałam, jade w przyszłym tygodniu do tego salonu co ostatnio tam mam na oku jedną i chyba się na nią zdecyduje .

Agacia, widzę, ze coraz więcej do wyboru

mnie się te podobają
, no ale juz doczytałam, że tobie nie pasują. trudno

, moze od jutra
. Imprezka u mamy super, najadłam sie pyszności za wszystkie czasy, a dzisiaj powtórka na śniadanko, bo tyle jedzonka zostało.

,