reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-p:-p:-p:-p a ku ku :-p:-p:-p:-p

Niech ostatni będą pierwszymi :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-)

Mój mały urwis zasnął o 18, wstał na kaszkę o 22, i dziś już buszuje od 6 :crazy::szok::szok::szok::baffled:

IDĘ DAĆ MU BUTLĘ, POTEM SIĘ JESZCZE RAZEM KIMNIEMY, I ZAJRZĘ PÓZNIEJ, JAK SIĘ WYŚPINKAMy :-p

sory za capsa :zawstydzona/y:

Jeszcze śpicie babinki :confused::confused::confused:

Ja już nakarmiłam mojego kruszka, teraz oczka pociera, więc mu nie odmówię wspólnej drzemki ;-):tak::tak:
My dzis sami już od 7 bo tatuś poszedł wcześniej o godzinkę do pracki :crazy: i zostanie też dłużej o godzinkę, bosheee jak ja tego nie cierpię :crazy::no::no::no:, ok. nie zamulam :-p:-p idziemy spać :-p

Dzień dobry:tak:dzisiaj chyba uda mi się byc w ścisłej czołówce:tak:ach życie jest piękne:-D

Moje dziecko nauczyło się ostatnio bic brawo i robi to nieustannie. Przykład. Obudziła się dzisiaj w środku nocy, ja do niej spac a ona mi brawo bije:-D

Sto latek i wszystkiego naj naj naj dla BARTUSIA

Hej witam i ja padam normalnie dzis maly dal mi popalic ciagle plakal no i goraczka skakala jak zaba normalnie 37.7 az do 39 bylismy u doktorki a ona na to ze albo to od zebow albo goraczka 3 dniowa :szok: no i dala nam skierowanie na badanie moczu bo poprosilam sama:confused2: jutro idziemy
dziewczyny jak wasze dzieciaczki przechodzily wychodzenie zabkow ??? jakie mialy objawy :sorry:
Landryneczko mojej pierwszy ząb wyszedł bezobjawowo. Teraz przy srugim trochę marudzi i czasem ma żadszą kupkę ale żadnych innych objawów nie przejawia:no:

Ooo ja też jedna z pierwszych:)

Agatkas czy Twoja Niunia buja się jeszcze w huśtawce, bo mój drańcio skacze w niej:szok: i muszę zlikwidować mu tą atrakcję:-(

Ooo kochana moja się jeszcze buja...a co najważniejsze-wieczorem w niej zasypia:laugh2::laugh2::laugh2:

a moja mama ma 47 lat :-) a tata 50 :-)
ładne, ale myślę że znajdziesz ładniejsze ;-)

Moja mama ma 51 a mój tata 47:) A ja mam 27:)

Agaciu ja także myślę że widziałam ładniejsze w tej cenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry