reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
która mi powie jak usunąć zdjęcie lub album z nk, bo cóś sobie nakićkałam:-(

już nareperowałam
zdolniacha!!!!:-D:-D:-D:-D

Acha Tygrysku witaj w świecie mam upadniętych dzieci. A już myślałam że tylko ja jestem taką wyrodną mamusią która nie przejmuje się zbytnio upadkiem dziecka:-p

hhihihi wyrodne matki upadlych dzieci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D

wylazic z krzaczorow ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tygrys wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes:

no bo mamcia jest grzeczniusia, nie taka jak pyciol;-);-);-)

tak takk a ten Pyciol to szkoda gadac taka jakas nijaka prawda:-D:-D:-D:-D a mamsia to konkretna kobitka:-D:-D:-D:-D

gdzie ten Pyciol przebzydly sie podziewa??????:szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D:-D

dobra lece do wanny , dzis w planach kapiel w pianiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:

o wy nie dobre...czlowiek jeszcze rano mial zly dzien a Wy juz takie akcje odstawiacie...troche litosci,prosze:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry