mamusia2008
mamusia Karolinki
nooooooooooNo to bedzie sie działo ... tygrys zaatakuje ...
Kup strój tygrysa![]()
moze siostrzyczka bedzie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nooooooooooNo to bedzie sie działo ... tygrys zaatakuje ...
Kup strój tygrysa![]()

moj chcial mnie ostatnio zobaczyc w stroju pokojoweczki...tylko jak dla Ciebie i na Wasza rocznice to chyba troche za grzeczny...hmmm cos bardziej sexi mysle...![]()
No to bedzie sie działo ... tygrys zaatakuje ...
Kup strój tygrysa![]()
heheheehe a jak raz sie zyjenoooooooooo
moze siostrzyczka bedzie![]()

a co dzis serwujesz?heheheehe a jak raz sie zyje
ok ide do kuchni konczyc obiadek dla mojego slubnego![]()
a co dzis serwujesz?

to co wczoraj placuszki ziemnaczane z sosikemm meksykanskim mieso z kuraka, 3 kolory papryki plus papryczki chili koncentrat pomidorowy i cebulkaa co dzis serwujesz?

ja serwuje nalesniki ale juz sama wsyztskie zjadlam![]()

a no tak znowuz plackito co wczoraj placuszki ziemnaczane z sosikemm meksykanskim mieso z kuraka, 3 kolory papryki plus papryczki chili koncentrat pomidorowy i cebulka![]()

ale Kubuniowi to podgryzanie jakby w ogóle nie przeszkadzało.lo biedny kubus ale dlaczego rehabilitacja przeciez dobrze sie rozwija juz tak ladnie na czworaczkach staje??
ooooo stara sie odezwala przeciez ty mloda kobitka i jaka laseczka wysoka a my z Pati to jak karzelki dwa przy Tobie:-
-
-(
a jak Filipka ochrzcimy to moze jako swierzy aniolek przestanie konsumowac uda kolegów![]()
jeny ja za 3 tygodnie bede obchodzila pierwsza rocznice slubuzastanawiam sie co kupic i wpadlam na pomysl aby zakupic zestaw durexa tzn komplet zeli intymnych hihiihhi i nakladke wibracyjna hihihi
no w koncu to rocznica slubu
![]()
ooo właśnie o tym samym pomyślałam - jakiś fajowy strój będzie pasował, no i może ta wiśniówka od mamusi.ba oczywisciena 30 rocznice bedziemy sobie kupowac kawiaty i jakies tam sraty taty ale dopuki mlodzi to trzeba z fanazja
moze jeszcze jakis stroj jak kankiya i zozakoza
![]()