pyciolek87
Mama Alexa:*
no bo mnie tam nie bylo
tygrys nie pamieta,bo pilyscie leb w leb...dlatego nic nie pamietaci

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no bo mnie tam nie bylo

ty nie lepiej wygladalas....tylko ja jedna fason trzymac musialam![]()

tygrys nie pamieta,bo pilyscie leb w leb...dlatego nic nie pamietaci![]()

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()

teraz to zas Was bede meczyc

ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juz mi lepiej.....humor mi wrocilteraz to zas Was bede meczyc
![]()

ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
cholera ... próbuje ... pomecze mojego przyszłego jak wróci z pracyAGACIA? wybralas juz cos?

zeby nie bylo zostawilam oficjalna wiadomośc na NK!!!!!!!!!!!cholera ... próbuje ... pomecze mojego przyszłego jak wróci z pracy
A teraz lece prasować... mały znowu spi... wstał o 14:30 i zasnął o 15:30 znowu![]()

juz teraz nie podgladam z ukrycia!!

hihi ... widziałamzeby nie bylo zostawilam oficjalna wiadomośc na NK!!!!!!!!!!!))
juz teraz nie podgladam z ukrycia!!
![]()