reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no popatrz, a mnie to nawet nie odwiedzi na nk apfu, apfu , apfu .... :crazy:

tygrys taki przebiegly jest wiesz/.///:szok:

a przeciez ty sama sobie wybralas tygrysa:angry::-D, mnie rzucilas dla niej:-(:-D:-D, wiec teraz nie narzekaj, a ja sie prosic nie bede, takie sa realia zycia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

ja chyba wroce do mamusi:-D:-D
tygrys pokazal swoja prawdziwa twarz:-D

ze ja cie wychwalam?????????????? cos ci sie w glowie poprzestawialo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja na takiego brzydala jak ty patrzec nie moge!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przegielas...koniec naszej milosci...i nawet nie probuj sie ze mna lajdaczyc nastepnym razem:crazy::-D:-D:-D:-D

no to dotarliśmy ale tatko wraca wiec znów nie popiszem sobie
i znów dostalismy rehabilitacje a miało być tak dobrze. tylko, że jak wróce do pracy to ciezko nam bedzie jezdzic na ta rehabilitacje i jest mi okropnie zle i smutno z tego powodu. normalnie kłopot xza kłopotem, gdyby nie farba to juz bym siwa chodziła

przerażające bo to jest w zasadzie obok mnie i normalnie nie wiem co sie na ulicy dzieje:szok::szok::szok:
Hihi

A mój Mati nauczył się buzi dawac. A odkryłam to przez przypadek. jak byłam u fryzjera to nie było mnie całe 3 godz a małego podrzuciłam babci. Wracam biore go na ręce i całuje w nosek, a o się zaczyna do mnie przytulac, dotykac włosów, opiera swoje czółko o moje, i otwiera buźke, nie wiedziałam o co chodzi, a on znowu przybliza się i otwiera buźke. Po chwili sie skapnełam ze buzi mi daje. A wiecie jaki steskniony był , dał mi sam 5 buziaków, a teraz muszę go prosic :eek:.:-D
a to bardzo milutkie, Kubuń już jakiś czas temu sie nauczył i czasem sam daje a czasem trzba go poprosić.
u nas to samo ja ukladam puzzle a zaraz przylazi Fifi i robi totalny sajgon wylamuje sobie kawalki i wycicka literki wszystko slini ech poligon totalny na podlodze :-D:-D:-D czysto dopiero wieczorem, jak poukladam na noc:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
ooooo i u nas też sajgon puzzlowy. teraz schowane i dzieć na kocyku bo już nie miałam do nich siły, ja sie głowie a tu chwilka i sterta pianki, no to poszły aut.

nosz kurka już chciałam wam odpisać, a tu mi prądu zabrakło:wściekła/y:bo ja mam taki pay as you go na kartę, ale na szczęście mój wczoraj pomyślał i przypomniał kartę naładować, to tylko przed domek wyskoczyłam i kartą doładowałam, a tak to bym kurka bez prądu i bez bb została:wściekła/y:

:tak::tak::tak:
bez prądu jak bez prądu ale bez bb to tragedia by była

Hellooo

Ja tu szybko z wiadomoscią dnia

Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)

Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok:szok:
Gratulacje wielkie. taki mały ząbek a tak cieszy, nie???
:tak::tak:
50 lat? to ile ona miala lat jak Ciebie urodzila?:szok:
a moi rodzice też po tyle mają
moja mamcia ma 56 latek a ja 27:-(:-(:-( tez bede juz stara babulenka jak Fifi bedzie mial 20 lat:-(:-(:-(
i ja o tym samym pomyślałam, że stara bede jak Kubuń dorośnie ale ty to jeszcze młodziutka jesteś
oooooo mlode lasko-mamki z nas:-D:-D:-D

a zapomnialam sie pochwalic ze w przedostatnią niedziele sierpnia sa chrzciny Filipka:tak::tak::tak: wreszcie:-D
to sie wielka impreza szykuje i bedzie Fifi aniołek!

dobra, ide na spóźniony obiadek i może Kubuń troszke zje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry