reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jakoś psychicznie u mnie ostatnio nie za dobrze, więc narazie będę siedzieć cichutko ...:-(

bidulko co sie dzieje ????

Kochana obiecuję poprawę! Jak tylko będę w Łodzi to się odezwę! Po prostu zapomniałam sobie spisać numer z forum do komórki:(

no ja nie wiem jak mozna bylo zapomniec odwiedzic Patrysie lilac i tygrycha no nie wiem:-p:-p:-p ale liczymy na szybka poprawe:-D:-D:-D:-D:-D
a w pracyy na nudy najlepszy babyboom!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
dobra Tygrys Ty juz nic nie mów bo ja się tu odwracam patrzę, a on i do kabli też juz dojrzał:tak::tak::tak:w szoku byłam jak zobaczyłam:szok:leży tak i zagarnia wszystkie dla siebie, a zabierz to awantura:tak:

:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

a niedawno jeszcze nauczył sie wyciągać cyferki z puzzli cwaniaczek mały, dobra narazie lecę zmywać:tak:

u nas to samo ja ukladam puzzle a zaraz przylazi Fifi i robi totalny sajgon wylamuje sobie kawalki i wycicka literki wszystko slini ech poligon totalny na podlodze :-D:-D:-D czysto dopiero wieczorem, jak poukladam na noc:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

a ja glupia zapomnialam ze to musza byc przeciez z gryczanej bo teraz kroluje kaszaniasta dieta:-D ook cosil wymysle jakos je posklejam i beda napewno pyszne juz lece po kasze !!!!!!!;-);-);-)
to juz nie moge sie doczekac, slinka cieknie:tak::tak::tak::tak:
Jakoś psychicznie u mnie ostatnio nie za dobrze, więc narazie będę siedzieć cichutko ...:-(
co sie stalo kochana
Witajcie kochane.

Bliźniaki 10000000 lat szczęścia

U nas brzydko, a do tego jakieś choróbsko mnie prześladuje.
duzo zdrowka zyczymy

nie no zaraz pęknę ze śmiechu, Wiki się z miśkiem całuje:-D:-D:-D:-D:-D
chyba po mamci taki całuśny:-D:-):-D

a umiesz robic placki z kaszki, to juz lece,:tak::tak::tak:, no i musisz zrobic na parze nie smazone i malo soli i bez jajka i bez maki i w ogole................
nie umie, ale dla ciebie kochana to napewnio sie nauczy:-D

Tylko nie zamykaj sie w sobie, pisz o co kaman.
Trzymam kciuki, zeby wyprawa z koleżanką poprawiła humorek

Witajcie kochane.

Bliźniaki 10000000 lat szczęścia

U nas brzydko, a do tego jakieś choróbsko mnie prześladuje.
Życze zdrówka
A z jakiej okazji życzonka, czyżbym coś przegapiła?:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry