Agacia82
Mami :)
Ojej kuruj się kochana.Witajcie kochane.
Bliźniaki 10000000 lat szczęścia
U nas brzydko, a do tego jakieś choróbsko mnie prześladuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej kuruj się kochana.Witajcie kochane.
Jakoś psychicznie u mnie ostatnio nie za dobrze, więc narazie będę siedzieć cichutko ...:-(
Kochana obiecuję poprawę! Jak tylko będę w Łodzi to się odezwę! Po prostu zapomniałam sobie spisać numer z forum do komórki![]()

ale liczymy na szybka poprawe

dobra Tygrys Ty juz nic nie mów bo ja się tu odwracam patrzę, a on i do kabli też juz dojrzałw szoku byłam jak zobaczyłam
leży tak i zagarnia wszystkie dla siebie, a zabierz to awantura
![]()

a niedawno jeszcze nauczył sie wyciągać cyferki z puzzli cwaniaczek mały, dobra narazie lecę zmywać![]()

czysto dopiero wieczorem, jak poukladam na noc

to juz nie moge sie doczekac, slinka ciekniea ja glupia zapomnialam ze to musza byc przeciez z gryczanej bo teraz kroluje kaszaniasta dietaook cosil wymysle jakos je posklejam i beda napewno pyszne juz lece po kasze !!!!!!!;-);-);-)

co sie stalo kochanaJakoś psychicznie u mnie ostatnio nie za dobrze, więc narazie będę siedzieć cichutko ...:-(
duzo zdrowka zyczymyWitajcie kochane.
jak bedziesz siedziala na bb to chandra szybko minie, nie dziewczyny????????????A co tu dużo pisać, zwykła chandra mnie dopadła:-(, idę dziś z koleżanką i jej starszym o 2 miesiące synkiem to może i humorek wróci
oby ...
jak bedziesz siedziala na bb to chandra szybko minie, nie dziewczyny????????????

w to nie wątpię, może dlatego mnie męczy, że mnie tu daaaawno nie było ;-);-)![]()

edus ty moje kochana glowa do gory zaraz to minie jak tylko poklikasz i znow pochloniesz sie w naszym forum

chyba po mamci taki całuśnynie no zaraz pęknę ze śmiechu, Wiki się z miśkiem całuje![]()
:-)
nie umie, ale dla ciebie kochana to napewnio sie nauczya umiesz robic placki z kaszki, to juz lece,, no i musisz zrobic na parze nie smazone i malo soli i bez jajka i bez maki i w ogole................

Tylko nie zamykaj sie w sobie, pisz o co kaman.Jakoś psychicznie u mnie ostatnio nie za dobrze, więc narazie będę siedzieć cichutko ...:-(
Życze zdrówkaWitajcie kochane.