reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hellooo

Ja tu szybko z wiadomoscią dnia

Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)

Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok:szok:

reklama
Hellooo

Ja tu szybko z wiadomoscią dnia

Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok:szok:
Gratulujemy :-D

Jak około tygodnia i juz widac malutki ząbeczek.

A wyobraźcie sobie, że małemu ta druga jedynka nie wyszła jeszcze, normalnie prawie miesiąc. Smiesznie wyglada z tym jednym zabkiem takim długim :-D.

reklama
:szok::szok::szok:moje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć:-D:-D:-D

a ja mam dobra wiadomość, huurrraaa!!!!fizjo mam w środę pierwsze spotkanie, ale nie ma łatwo będą kazali ćwiczyć w domu, bo pytałam, a ja tak chciałam sie rozłożyć, żeby masowali, buuuu:-(
uuu moi rodzice maja to samo i zawsze zapominaja na koncowce zeby sobie karte doladowac i nie raz juz tak bylo ze im pradu na noc zabraklo i dupa do rana po ciemku:-D:-D:-D ale na bledach sie nie ucza:-D:-D:-D:-D

:tak::tak::tak:ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła:tak:

no masz taka skrzynke przed domem i zamiast placenia rachunkow za prad wykupujesz sobie dowolna ilosc pradu i masz go dopuki sie nie skonczy:tak::tak::tak: potem jak sie skonczy limit znow doladowujesz :tak::tak: karta zamiast rachunkow

ooo, tygrysiątko mnie uprzedziło:-D dokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo tanio

gardlo mnie boli:-(:-(:-(:-(

za dużo się z nami nagadałaś:-D:-D:-Dnapij sie przejdzie:-D:tak:

Zapominajko to chyba mama bliźniaków ma urodziny:)

ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku

gratulujemy, a my ciągle nic:-(

dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażając:-Dpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam:zawstydzona/y:na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości:tak::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry