Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to od jedZenia plackow na sniadanie;-);-);-);-)gardlo mnie boli:--
-
-(
gratulkiHellooo
Ja tu szybko z wiadomoscią dnia
Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)
Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok![]()

ta jasne chcialabysto od jedZenia plackow na sniadanie;-);-);-);-)

i tak bede placki wcinac

hmm mojej wyszły dwa ale juz tak ze dwa tygonie są takie malutkie nad dziąsełkamiHellooo
Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok![]()
a kto bedzie watrobe leczycta jasne chcialabysi tak bede placki wcinac
![]()

ja dbam o twoje zdrowie, kaszka i tylko kaszka

GratulujemyHellooo

.no wlasnie, pewnie poszly 2 sniadanko wcinac lub pierwsze;-);-);-)No i co tu tak pusto????![]()

moje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć

uuu moi rodzice maja to samo i zawsze zapominaja na koncowce zeby sobie karte doladowac i nie raz juz tak bylo ze im pradu na noc zabraklo i dupa do rana po ciemkuale na bledach sie nie ucza
![]()

ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła
Prad na karte![]()
no masz taka skrzynke przed domem i zamiast placenia rachunkow za prad wykupujesz sobie dowolna ilosc pradu i masz go dopuki sie nie skonczypotem jak sie skonczy limit znow doladowujesz
karta zamiast rachunkow
dokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo taniogardlo mnie boli:--
-
-(

napij sie przejdzie

Zapominajko to chyba mama bliźniaków ma urodziny![]()
pamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam

no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam
na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości