reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
u nas także dzień bez zerwanego ochraniacza to dzień stracony ;-)

Mamusia, takie nałogi są wręcz zalecane, ich się nie leczy, bo co byśmy bez Ciebie zrobiły jakbyś wyszła z uzależnienia :szok:
no i znow opisze, a obiecalam sobie ze dzisiaj juz nie pisze zeby nie przekroczyc 3000:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
Ja mówiłam że MAMA Bilźniaka ma urodziny:) czyli babcia bliźniaków i Madzi:) Ale nie wiem:) Moze to tylko ja stworzyłam plotę:)
a to ja wiem ze mama blizniaka:tak::tak::tak:
Agatkas chyba ja, bo złożyłam Bliźniakom życzenia:sorry:, bo mnie się coś pomieszało...

Mamusia mój Iggy też się kręci ile wlezie, a przy tym popłakuje. Zastanawiam się, czy nie iść do jakiegoś dziecięcego psychologa, bo to chyba nie jest normalne, żeby maluch miał takie problemy ze spaniem...:-(
ja mysle ze to nie jest jakis problem, bo moja to robi, bo wie ze ja jestem w inynym pokoju i chce zeby ja ja wziellam, bo jak ja wchodze to oczka maslane i cisaz lezy bez ruchu, wiec ja sie nie martwie, teraz slysze wali smokiem w szczebelki z nerwow

Gratulujemy :-D

Jak około tygodnia i juz widac malutki ząbeczek.

A wyobraźcie sobie, że małemu ta druga jedynka nie wyszła jeszcze, normalnie prawie miesiąc. Smiesznie wyglada z tym jednym zabkiem takim długim :-D.

:szok::szok::szok:moje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć:-D:-D:-D

a ja mam dobra wiadomość, huurrraaa!!!!fizjo mam w środę pierwsze spotkanie, ale nie ma łatwo będą kazali ćwiczyć w domu, bo pytałam, a ja tak chciałam sie rozłożyć, żeby masowali, buuuu:-(

:tak::tak::tak:ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła:tak:

ooo, tygrysiątko mnie uprzedziło:-D dokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo tanio

za dużo się z nami nagadałaś:-D:-D:-Dnapij sie przejdzie:-D:tak:

ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku

gratulujemy, a my ciągle nic:-(

dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażając:-Dpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam:zawstydzona/y:na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości:tak::-D:-D

Dziekujemy, dziekujemy:-):-):-)

A moja hania tak pcha teraz łapki do buzi ze az sie dławi:eek:

Ale namieszałyscie z tymi urodzinami:tak:nie ma co:sorry:

A moj Amo mnie wczoraj zaskoczyl. Wrócił z pracy z kwiatami i szampanem, bo pierscionek jeszcze nie odebrany. Spedzilismy wspaniały wieczór i długą noc:-p:laugh2:. Nie wiem jak on do pracy wstał:eek: Ja wylegiwalam sie do 10.00:tak:

beciaczek mi tak wlosy wypadaly jak mala skonczyla 3 miesiace i trwalo to ze dwa miechy. Kupilam polska skrzypowite, ale bralam jak mi sie przypomnialo, wiec mysle ze wlosy same przestaly wypadac. Slyszalam ze warto ja brac na wlosy i paznokcie:tak:

Ooooo rany, niunia, co sie stalo???? NIe lap dola, szkoda zycia na smutki:-(:-(

nie ma sprawy zapraszam:tak:

Pyciolku kochany co się stanęło?

Bo Wy napewno dostaliscie vouchery na to w bonty pack kazdy dostaje i wtedy fotki sa za darmo, warto bo fajna zabawa i pamiatka:tak::tak: I tam sa vouchery na maluszki od0-6 mcy, od 6-12 i od12-18:tak::tak:

Pyciol no dawaj bo w nocy nie zasne czemu nie w humorku/..??

aj jakos tak nie mam nastroju na nic,doslownie...nawet nabb-normalnie mi sie to nie zdarzalo:szok::szok:
chyba proba odwyku dziala niezadowalajaco...:eek:
mam nadzieje ze mi przejdzie...
:crazy:
Pieeeerwsza po raz drugi!!!!!!!!!!!:-D Wstawac spiochy, ja juz wyprysznicowana, make up zrobiony tylko facety jeszcze spia:baffled::baffled: za godzine wyjezdzamy Paaaaaaa laski =****

szczesliwego lotu i pobytu kochana:tak::tak:

Witam

Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:-(:-(:-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-(:-(:-(:-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-(:-(:-(może to jakaś reakcja na antybiotyk:szok:?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:szok::-(

nawet nie masz pojecia jak mi Cie zal...:-(:-( ja tez na bole takie mocne bralam tylko ketonal...:tak:
jestesmy z Toba....:tak:

a Pyciolek to chyba za bardzo się zdołował, że nas dziś olał:-(:tak:

nie olalam nie olalam....nie Was...tylko jakos weny nie mam...
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...:no:

i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...:no:

Wiesz co... moja tez śpi jak chce a w nocy mnie za włosy ciągnie a nie mam takich humorków chociaz muszę siedzieć w tej głupiej robocie zamiast z Zuzią!!! Proszę mi się poprawić:)Natychmiast!

Hellllloooo:-)

Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni:zawstydzona/y:

Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni:-D

Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)

A moj Amo mnie wczoraj zaskoczyl. Wrócił z pracy z kwiatami i szampanem, bo pierscionek jeszcze nie odebrany. Spedzilismy wspaniały wieczór i długą noc:-p:laugh2:. Nie wiem jak on do pracy wstał:eek: Ja wylegiwalam sie do 10.00:tak:

beciaczek mi tak wlosy wypadaly jak mala skonczyla 3 miesiace i trwalo to ze dwa miechy. Kupilam polska skrzypowite, ale bralam jak mi sie przypomnialo, wiec mysle ze wlosy same przestaly wypadac. Slyszalam ze warto ja brac na wlosy i paznokcie:tak:

dzięki Kochana, a amo to ładnie zaskoczył, super:tak:ja wczoraj miałam tylko masażyk, ale tez by ło milusio:tak:

aj jakos tak nie mam nastroju na nic,doslownie...nawet nabb-normalnie mi sie to nie zdarzalo:szok::szok:
chyba proba odwyku dziala niezadowalajaco...:eek:
mam nadzieje ze mi przejdzie...

no no Pyciolku proszę sie poprawić i to juz:tak:jeśli to tylko nastrój taki, a jeśli coś poważniejszego to do Elvisa jak w dym:tak::tak::tak:

a Wiki spał 1,5godz:szok:bawi sie teraz grzecznie, a ja gotuje mu zupkę, a sobie kaszkę:tak:
no właśnie Mamusia mówiłaś, ż enajlepiej bez soli, to ja sobie wymyśliłam i zamiast soli gotuje kaszkę w vegecie, bo nie lubię niesłonej, i normalnie pychotka jest nawet sama:-p

Hellllloooo:-)

Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni:zawstydzona/y:

Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni:-D

Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)

udanego urlopiku:tak: i prosze się poprawić po powrocie, a rozłąką się nie martw pomyśl co będzie się działo po hihi:-D:-D:-p

reklama
dzięki Kochana, a amo to ładnie zaskoczył, super:tak:ja wczoraj miałam tylko masażyk, ale tez by ło milusio:tak:

no no Pyciolku proszę sie poprawić i to juz:tak:jeśli to tylko nastrój taki, a jeśli coś poważniejszego to do Elvisa jak w dym:tak::tak::tak:

a Wiki spał 1,5godz:szok:bawi sie teraz grzecznie, a ja gotuje mu zupkę, a sobie kaszkę:tak:
no właśnie Mamusia mówiłaś, ż enajlepiej bez soli, to ja sobie wymyśliłam i zamiast soli gotuje kaszkę w vegecie, bo nie lubię niesłonej, i normalnie pychotka jest nawet sama:-p
a to ty teraz jesz kaszke, a w nocy nalesniki:laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry