Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i znow opisze, a obiecalam sobie ze dzisiaj juz nie pisze zeby nie przekroczyc 3000u nas także dzień bez zerwanego ochraniacza to dzień stracony ;-)
Mamusia, takie nałogi są wręcz zalecane, ich się nie leczy, bo co byśmy bez Ciebie zrobiły jakbyś wyszła z uzależnienia![]()

a to ja wiem ze mama blizniakaJa mówiłam że MAMA Bilźniaka ma urodzinyczyli babcia bliźniaków i Madzi
Ale nie wiem
Moze to tylko ja stworzyłam plotę
![]()

ja mysle ze to nie jest jakis problem, bo moja to robi, bo wie ze ja jestem w inynym pokoju i chce zeby ja ja wziellam, bo jak ja wchodze to oczka maslane i cisaz lezy bez ruchu, wiec ja sie nie martwie, teraz slysze wali smokiem w szczebelki z nerwowAgatkas chyba ja, bo złożyłam Bliźniakom życzenia, bo mnie się coś pomieszało...
Mamusia mój Iggy też się kręci ile wlezie, a przy tym popłakuje. Zastanawiam się, czy nie iść do jakiegoś dziecięcego psychologa, bo to chyba nie jest normalne, żeby maluch miał takie problemy ze spaniem...:-(
gratulki![]()
Gratulujemy
Jak około tygodnia i juz widac malutki ząbeczek.
A wyobraźcie sobie, że małemu ta druga jedynka nie wyszła jeszcze, normalnie prawie miesiąc. Smiesznie wyglada z tym jednym zabkiem takim długim.
moje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć
a ja mam dobra wiadomość, huurrraaa!!!!fizjo mam w środę pierwsze spotkanie, ale nie ma łatwo będą kazali ćwiczyć w domu, bo pytałam, a ja tak chciałam sie rozłożyć, żeby masowali, buuuu:-(
ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła
ooo, tygrysiątko mnie uprzedziłodokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo tanio
za dużo się z nami nagadałaśnapij sie przejdzie
ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku
gratulujemy, a my ciągle nic:-(
dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażającpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam
no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam
na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości
![]()

nie ma co

. Nie wiem jak on do pracy wstał
Ja wylegiwalam sie do 10.00

Ooooo rany, niunia, co sie stalo???? NIe lap dola, szkoda zycia na smutki:--(
nie ma sprawy zapraszam
Pyciolku kochany co się stanęło?
Bo Wy napewno dostaliscie vouchery na to w bonty pack kazdy dostaje i wtedy fotki sa za darmo, warto bo fajna zabawa i pamiatkaI tam sa vouchery na maluszki od0-6 mcy, od 6-12 i od12-18
Pyciol no dawaj bo w nocy nie zasne czemu nie w humorku/..??

Pieeeerwsza po raz drugi!!!!!!!!!!!Wstawac spiochy, ja juz wyprysznicowana, make up zrobiony tylko facety jeszcze spia
za godzine wyjezdzamy Paaaaaaa laski =****

Witam
Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:--
-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-
-
-
-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-
-
-(może to jakaś reakcja na antybiotyk
?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:-(

a Pyciolek to chyba za bardzo się zdołował, że nas dziś olał:-tak:

nie olalam nie olalam....nie Was...tylko jakos weny nie mam...
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...![]()
Wiesz co... moja tez śpi jak chce a w nocy mnie za włosy ciągnie a nie mam takich humorków chociaz muszę siedzieć w tej głupiej robocie zamiast z Zuzią!!! Proszę mi się poprawićNatychmiast!

A moj Amo mnie wczoraj zaskoczyl. Wrócił z pracy z kwiatami i szampanem, bo pierscionek jeszcze nie odebrany. Spedzilismy wspaniały wieczór i długą noc. Nie wiem jak on do pracy wstał
Ja wylegiwalam sie do 10.00
beciaczek mi tak wlosy wypadaly jak mala skonczyla 3 miesiace i trwalo to ze dwa miechy. Kupilam polska skrzypowite, ale bralam jak mi sie przypomnialo, wiec mysle ze wlosy same przestaly wypadac. Slyszalam ze warto ja brac na wlosy i paznokcie![]()
ja wczoraj miałam tylko masażyk, ale tez by ło milusio
aj jakos tak nie mam nastroju na nic,doslownie...nawet nabb-normalnie mi sie to nie zdarzalo
chyba proba odwyku dziala niezadowalajaco...
mam nadzieje ze mi przejdzie...
nie olalam nie olalam....nie Was...tylko jakos weny nie mam...
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...![]()
jeśli to tylko nastrój taki, a jeśli coś poważniejszego to do Elvisa jak w dym

bawi sie teraz grzecznie, a ja gotuje mu zupkę, a sobie kaszkę

Hellllloooo:-)
Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni
Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni
Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)
i prosze się poprawić po powrocie, a rozłąką się nie martw pomyśl co będzie się działo po hihi

a to ty teraz jesz kaszke, a w nocy nalesnikidzięki Kochana, a amo to ładnie zaskoczył, superja wczoraj miałam tylko masażyk, ale tez by ło milusio
no no Pyciolku proszę sie poprawić i to juzjeśli to tylko nastrój taki, a jeśli coś poważniejszego to do Elvisa jak w dym
a Wiki spał 1,5godzbawi sie teraz grzecznie, a ja gotuje mu zupkę, a sobie kaszkę
no właśnie Mamusia mówiłaś, ż enajlepiej bez soli, to ja sobie wymyśliłam i zamiast soli gotuje kaszkę w vegecie, bo nie lubię niesłonej, i normalnie pychotka jest nawet sama![]()