reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ojojoj, ale dzis marniutko, gdzie sie podziały wszystkie zbereźnice:-D:-D:-D
ja biegam pod prysznica i naleśniki robić....tak moje nocne zachcianki, mój sie śmieje, że na obiad kasza i na noc maleśniki jakis nowoczesny sposób odchudzania:-D:tak:
Jedyna zbereznica jest Pyciolll i pewnie wlasnei robicos zboczengo, dlatego jej tu nie ma:-D:-D:-D A nalesniki ja tez chceeeee uwielbiam, a najlepiej z nutella, lub dzemem truskawkowym pyyycha

Chyba mnie już nie lubicie:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: nikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

Oba fajowe, nie wiem co doradzić:-(:-(:-(

Beciaczek
a ja mam pytanie do ciebie...chyba:eek:Ty pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł

Mi też:tak::tak::tak::tak:

Yoka Asienko tak mi Ciebie szkoda:confused2::confused2::confused2:Trzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:eek::eek::eek:Dobranoc!!!!

Ja Cie bardzo lubie kochana!!!!!! A o tych bajkach pisala Renia i nazywaja sie "Baby Einstein":tak:

Chyba mnie już nie lubicie:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: nikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

Oba fajowe, nie wiem co doradzić:-(:-(:-(

Beciaczek
a ja mam pytanie do ciebie...chyba:eek:Ty pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł

Mi też:tak::tak::tak::tak:

Yoka Asienko tak mi Ciebie szkoda:confused2::confused2::confused2:Trzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:eek::eek::eek:Dobranoc!!!!

ja Cie lubie.....tylko chyba taki jakis mamrotny dzien dzisiaj:eek:

Dobra, kobitki, idę spać. Teraz przez cały tydzień czekają mnie samotne noce :-( bo mężowy w tym tygodniu pracuje na nocki :baffled: jak ja tego nie luuubię :confused2::baffled:
dobranoc :-)

Jedyna zbereznica jest Pyciolll i pewnie wlasnei robicos zboczengo, dlatego jej tu nie ma:-D:-D:-D A nalesniki ja tez chceeeee uwielbiam, a najlepiej z nutella, lub dzemem truskawkowym pyyycha

Ja Cie bardzo lubie kochana!!!!!! A o tych bajkach pisala Renia i nazywaja sie "Baby Einstein":tak:

wlanie ze nie...PYciolek ma doła...dlatego tak lipnie mnie dzisiaj wzielo...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Natalko świetna sesja, nam tez taą proponowali, ale w końcu nie skorzystaliśmy
Bo Wy napewno dostaliscie vouchery na to w bonty pack kazdy dostaje i wtedy fotki sa za darmo, warto bo fajna zabawa i pamiatka:tak::tak: I tam sa vouchery na maluszki od0-6 mcy, od 6-12 i od12-18:tak::tak:

Pyciol no dawaj bo w nocy nie zasne czemu nie w humorku/..??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry