reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej laski u nas tak sobie chyba kolejne zęby idą, już się cieszyłam ,że Bianka sama zasypia, potem przy cycku-też było ok a teraz znowu lulanie w wózku:-(:-( co będzie dalej ??? nie chcę myśleć :zawstydzona/y:

Pyciol chcesz dostać w du... na gołe poślady??:-D:-D:-D Nie olałam Was kochane, moja Caryca poszła spać po 22 i póżniej chciałam coś napisać ale net mi się wieszał:wściekła/y::wściekła/y: w ogóle od czasu tej potężnej nawałnicy non stop mi siada neostarda:wściekła/y::wściekła/y: i jak zeżre mi tego posta to się na prawdę wku.....:wściekła/y:

Yoka współczuję bólu ,ja po rwaniu jednej 8mki 2 tygodnie nie umiałam spać z bólu:no: a po rwaniu drugiej było ok-aż dziwne:eek:

faktycznie lubisz ostra jazde:szok::eek::eek:

reklama
Siemano, co tu takie puchy dzis?? Ja juz spakowana, ale jak sobie ppomysle o tej jutrzejszej podrozy sama z malym rozdaciuszkiem to az mam ciary na plecahc:baffled: Kurcze mam czkawke juz chyba 5 razdzisiaj:szok::szok: nigdy tak nie mialam. Znacie jakies sposoby napozbycie tego upierdlistwa??
Yoka masakra strasznie Ci wspolczuje, normalnie jak sie wali to wsyztsko naraz, az mnie zeby rozbolaly:baffled::baffled::baffled:
Anoli
my tez mamy cyfre i tez wlasnie chce zmienic, bo wkurza mnie, ze nie ma polsatu:eek:,jak cos znajdziecie fajnego daj znac:tak::tak:
A ja zara ide zapodac dzis odebrane foteczki:ninja2:
NIe moge Was kurcze ponadrbiac, bo tatus sie klei i placze juz za nami od rana:eek::eek: zyc nam nie daje a syn taki wycalowany dzisiaj i wysciskany, juz sie wkurzal jak go tata calowal:-D:-D

dasz rade kochana....tatusiek tez przezyje...a na jak dlugo lecicie?

dasz rade kochana....tatusiek tez przezyje...a na jak dlugo lecicie?
No wlasnie kupilam bilety w jedna strone:eek: Bo tatus ma nadzieje, ze jeszce dostanie urlop, dojedzie do nas samochodem i wrocimy razem i zatrzymamy sie w Paryzu:-) Ale szczerze w to watpie, bo dopiero co wrocilismy z Polski i on juz wykorzystal caly urlop, no ale zobaczymy, podejrzewam, ze z trzy tyg to napewno posiedze:-D:-D Musze wykorzystac koncowki wolnego, bo jak wroce do pracy to lipa:eek::eek:

ojojoj, ale dzis marniutko, gdzie sie podziały wszystkie zbereźnice:-D:-D:-D
ja biegam pod prysznica i naleśniki robić....tak moje nocne zachcianki, mój sie śmieje, że na obiad kasza i na noc maleśniki jakis nowoczesny sposób odchudzania:-D:tak:

Chyba mnie już nie lubicie:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: nikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

dziewczyny mam prośbę możecie mi doradzić, nie możemy się zdecydować który fotelik kupić, E. jest za pierwszym, a ja sama nie wiem, w sumie funkcje podobne, obydwa są i do tyłu i do przodu kierunku jazdy, i co najważniejsze dla mniej z materiałem oddychającym, ale nie wiem, jaka różnica między nimi tak naprawdę, dzięki

4BABY 0/4yr RECLINER DELUXE CHILD CAR SEAT BABY CARSEAT on eBay (end time 02-Aug-09 21:45:00 BST)

4BABY REMI PLUS 0/4yr RECLINER CAR SEAT BABY CARSEAT on eBay (end time 17-Aug-09 19:30:00 BST)

Oba fajowe, nie wiem co doradzić:-(:-(:-(

Beciaczek
a ja mam pytanie do ciebie...chyba:eek:Ty pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł

Mi też:tak::tak::tak::tak:

Yoka Asienko tak mi Ciebie szkoda:confused2::confused2::confused2:Trzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:eek::eek::eek:Dobranoc!!!!

dzieki za relacje, dziwne ze nie bylo deserkow, u nas sa:tak::tak::tak:
U mnie w kauflandzie tez nie ma!

Tygrysku ja mam cos takiego:
moz-screenshot.png

Załączniki

• roleta_rzymska_verona.jpg
    roleta_rzymska_verona.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 28
Chyba mnie już nie lubicie:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: nikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

Oba fajowe, nie wiem co doradzić:-(:-(:-(

Beciaczek a ja mam pytanie do ciebie...chyba:eek:Ty pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł

Mi też:tak::tak::tak::tak:

Yoka Asienko tak mi Ciebie szkoda:confused2::confused2::confused2:Trzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:eek::eek::eek:Dobranoc!!!!

lubimy, lubimy:-D:-D:-D
Madziu, ale ja miałam na myśli takie bajki w telewizji, a Ty o jakich myślałaś?
u nas jest taki program dla dzieci co leci od 6 rano do 19 cały dzień, i tam bajka po bajce, jakieś tam upsy daisy, draw me a picture louie, lazy town, i takie tam....a mam jeszcze teledyski od Duni, jak nie masz....kilka a bebe lily, gummy bear, i te śmieszne króliki titu:tak:

reklama
lubimy, lubimy:-D:-D:-D
Madziu, ale ja miałam na myśli takie bajki w telewizji, a Ty o jakich myślałaś?
u nas jest taki program dla dzieci co leci od 6 rano do 19 cały dzień, i tam bajka po bajce, jakieś tam upsy daisy, draw me a picture louie, lazy town, i takie tam....a mam jeszcze teledyski od Duni, jak nie masz....kilka a bebe lily, gummy bear, i te śmieszne króliki titu:tak:

Dzieki kochana chyba coś mi się przyśniło:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

baaaardzo Cię lubimy :tak::tak::tak::tak::tak:

Dzieki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry