Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja juz dawno zrezygnowalam z takich sklepow jak carrefour czy real, no chyba ze sa jakies mega PROMOCJE w realu to jade, ale jak dla mnie kaufland jest najlepszy, wszystko swieze no i tanieheheh
ale kurcze, mleko o 6zł tańsze niż w realu, pampersy też tańsze... a my częściej do reala jeździliśmyno i do carrefoura, bo mamy go pod nosem, ale jednak w Kauflandzie taniej.

ale dziwne czemu u was niema tych deserkow, to zapraszam do mnie w odwiedziny i na deserki

no nowoczesny jak nie wiem co, tak trzymacojojoj, ale dzis marniutko, gdzie sie podziały wszystkie zbereźnice
ja biegam pod prysznica i naleśniki robić....tak moje nocne zachcianki, mój sie śmieje, że na obiad kasza i na noc maleśniki jakis nowoczesny sposób odchudzania![]()

no co ty, przeciez my z Karolinka bardzo lubimy madzienkeChyba mnie już nie lubicienikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
!

Jedyna zbereznica jest Pyciolll i pewnie wlasnei robicos zboczengo, dlatego jej tu nie ma![]()

pyciolek i dol, to sa rzeczy nie realne;-);-);-);-);-)wlanie ze nie...PYciolek ma doła...dlatego tak lipnie mnie dzisiaj wzielo...![]()
juz wylaze, pije kawke i wylazeDzień doberekUf udało mi się dzisiaj nie byc szóstą;-)
Trochę Was ponadrabiałam i muszę zmykac bo księżniczka już na kolanach ziewa.
Natalka spokojnej podróży i udanego urlopiku. Mam nadzieję że będziesz do nas zaglądac
Mamusia a Ty wyłaz z tych krzaczorów i witaj się tu ładnie![]()

No i to się nazywa posłuchjuz wylaze, pije kawke i wylaze
dziendoberek dziewczeta i dzieciaczki
dziecko ma krotka drzemke a mamusia kawusie![]()

dziękujemy:-)No i to się nazywa posłuch
Lilac współczuję nocki. Ja ostatnio też przerabiam ciężki bo mała budzi się z krzykiem co pół godziny. No ale już pod dziąsełkiem jest kolejny ząbek więc znam przyczynę. Dzisiaj na szczęście było trochę lepiej i się w miarę wyspałam.
A no i powodzenia na "przeglądzie"![]()
Madzienko, ja i moja Madzia bardzo lubimy Ciebie i JuleczkęChyba mnie już nie lubicienikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
Super, ze mała zachwycona wyprawą do zoo, no i fajnie że już niedługo spotkanko z mamuśką.My w niedziele byliśmy w Zoo, mój skarb był zachwycony, jak znajde chwilke to wstawie zdjęcia;-), a i muszę sie pochwalic że moja mamusia przylatuje pod koniec wrzesnia, juz nie moge sie doczekac
![]()
Pijaczko Ty nasz kochanaMy już tez spro czasu na nóżkach..... mam taką chrype,, ze się smiejemy z msiem jakbym 100 jaboli chlapneła.....masakra..... nawet Mari patrzy na mnie jakos dziwnie....![]()

Współczuję okropnej nocki i tych sygnałów xa oknem. Powodzenia u kardiologa.u nas chyba jakiś wielki wypadek w oolicy albo inna katastrofa bo już 30 min jeżdżą w tą i z powrotem na sygnałach. nie mam okna od ulicy ale dźwięki są przerażające dobrze, że maleńki zasnął po ciężkiej nocy, a niedługo i tak idziemy na przegląd do neurologa, mówię wam co za noc![]()
GRATULUJEMY ZĘBOLKA!!!Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie zaproszen, nie mogę się zdecydowac
A Ja pokazałamWam ząbek mojego syncia i jak zawsze nikt nie widział
.
YOKA strasznie współczuję całym sercem i trzymam kciuki zeby w miarę szybko przeszło. I tak dzielna jesteś bo ja bym chyba nie miała odwagi i nie wiem co bym zrobiła, naprawdę.witam
nawet mnie nie pytajcie jak sie czuję bo chodze po ścianach......miałam operację.....okazało się że ząb pomimo że spruchniały to siedzi jak szkło w betonie:--
-( korona kruszyła sie jak skorupka od jajka a korzen ani drgnął....chirurg która mi rwała była bardzo zdziwiona i niestety operacja....i podczas operacji wiertła do cięcia kośći stawały w miejscu....babka mie wiedziała co robić......półtora godziny sie męczyła....znieczulenie przestawało działąć zaczęło już boleć jak cholera ale ja modliłam się tylko żeby już skończyła.....mam pół twarzy pocharatane i wyglądam jakby mi ktoś w mordę dał:-
-
-(
Ja dziewczyny miałam już dwie 8 rwane i po rwaniu nawet minutki mnie nie bolało...zawsze goiło się jak na psie a teraz masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poprostu zaraz zwariuje....nic nie pomaga nawet okład z lodu.....
....do tego Oli kiepsko śpi jak zwykle:--
-
-( noc mam z bani.....poprostu załamka:-
-
-
szok:
![]()
dzięki kochana, wprawdzie idziemy do neurologa ale kto wie, kto wie.....Witam wtorkowo
Współczuję okropnej nocki i tych sygnałów xa oknem. Powodzenia u kardiologa.
?
:-(YOKA trzymaj się kobitko. Nie umiem pomóc niestety i żadnych dobrych rad nie mam ale będę o tobie ciepło myślała.Witam
Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:--
-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-
-
-
-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-
-
-(może to jakaś reakcja na antybiotyk
?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:-(