reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziu JA TEŻ cIEBIE BARDZO BARDZO LUBIĘ...TYLKO JA TERAZ też raczje z doskoku jestem....bo Mari zapodaje na czterech jak persing i trzeba jej pilonwac...bo tu kotka goni, tu spodobał jej sie kontakt,albo weszła gdzies i nie moze wyjsc i tak zaczęło się pilnowanie... :-D

Lilac współczuje nocki....jejku ja na sam dzwięk takich ijoijo to az mi ciary przechodza.....u nas wczoaj sie paliło auto niedaleko bloku....dymu pełno, straz i takie tam.....:sorry:

Yoka
współczuje Ci kochana tak mocko.....jejku...bidulka....:-(

Bliźniaczku ja do picia akurat to jestem ostatnia w kolejce....po dużym reddsie juz mnie kuka:p hahhaha:-D

Reniu
aj my tez się wybieramy do zoo jak mis dostanie urlop.....ciekawa jestem jak Mari zareacuje;p hahah

reklama
dzięki kochana, wprawdzie idziemy do neurologa ale kto wie, kto wie.....
Pseprasam, gapa ze mnie:zawstydzona/y:

Witam

Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:-(:-(:-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-(:-(:-(:-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-(:-(:-(może to jakaś reakcja na antybiotyk:szok:?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:szok::-(
Strasznie współczuję, gdybym mieszkała gdzieś bliżej to wzięłabym wolne i podjechałabym po Młodą, zajęłabym sie nią, żebyś mogła trochę odespac. Wydaje mi sie ze to trzęsienie w środku to ze zmęczenia

Hej

Tatus dziesiaj do pracy na 10:00, mały spi a ja jem sniadanko Jogobella musli.

A co do tych zaproszen to kazdej się podobały inne :sorry:, Mojemu K podobaja się te ostatnie (długie). Jeszcze zapytam się mamy i sióstr :-D, zobaczymy co powiedzą. kurde jaki to trudny wybór :-D, wyobraźcie sobie co ja robie jak mam suknie wybrac :-D:-D:-D.
Wczoraj zajazyłam, że musze suknie na poprawiny jeszcze kupic. Ale to chyba w DanHenie . Podobaja mi się ich ciuszki, a teraz mają przeceny.

Tja jem sniadanko Jogobella musli.

.
jeny a ja od piatku dzien w dzien musze zjesc placka ziemniaczanego:eek::eek: i dzis na sniadanko wlasnie sobie smarze placki:eek::eek::eek: na obiad dzis tez placki serwuje z sosikiem meksykanskim:-D:-D:-D ale ja juz taka jestem jak mam na cos ochote to jem az do pozy..a:-D:-D:-D:confused2::confused2::-p:-p

Fifi usnal , jak wstanie zje obiadek i pojdziemy na spacerek:tak::tak: pogoda sliczna slonko swieci:tak::tak::tak:

AAA i widze z e Agatkas nas czesciej odwiedza:tak::tak::tak:super!!!!!:tak::tak:aa wogule to Agatkas sie należy pozadny opr!!!!! dlaczego nie powiedzialas ze w lipcu jestes w lodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj ty:eek::eek::-p:-p:-D:-D:-D

cosik mialam jeszcze napisac hmmmmmmmmmmmm

Witam

Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:-(:-(:-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-(:-(:-(:-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-(:-(:-(może to jakaś reakcja na antybiotyk:szok:?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:szok::-(

ło jej kochana trzymaj sie bidulko!!!!

reklama
jeny a ja od piatku dzien w dzien musze zjesc placka ziemniaczanego:eek::eek: i dzis na sniadanko wlasnie sobie smarze placki:eek::eek::eek: na obiad dzis tez placki serwuje z sosikiem meksykanskim:-D:-D:-D ale ja juz taka jestem jak mam na cos ochote to jem az do pozy..a:-D:-D:-D:confused2::confused2::-p:-p

Fifi usnal , jak wstanie zje obiadek i pojdziemy na spacerek:tak::tak: pogoda sliczna slonko swieci:tak::tak::tak:

AAA i widze z e Agatkas nas czesciej odwiedza:tak::tak::tak:super!!!!!:tak::tak:aa wogule to Agatkas sie należy pozadny opr!!!!! dlaczego nie powiedzialas ze w lipcu jestes w lodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj ty:eek::eek::-p:-p:-D:-D:-D

cosik mialam jeszcze napisac hmmmmmmmmmmmm
A ja nie lubie placków ziemniaczanych :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry