tygrysek82
Fanka BB :)
no co poprostu kocha misianie no zaraz pęknę ze śmiechu, Wiki się z miśkiem całuje![]()

nie to co moj fifi ktory z milosci Tygrysa z wozka wykopal!!!!!!!!!!!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no co poprostu kocha misianie no zaraz pęknę ze śmiechu, Wiki się z miśkiem całuje![]()

nie to co moj fifi ktory z milosci Tygrysa z wozka wykopal!!!!!!!!!!!!!placki z kaszki??? a jak to sie robi????? oj tam mamusia dla ciebnie i takich sie naucze!!!!!a umiesz robic placki z kaszki, to juz lece,, no i musisz zrobic na parze nie smazone i malo soli i bez jajka i bez maki i w ogole................

Agacia do jakiej ceny chceszAgatkas zaproszenia sliczne zwłaszcza
Zaproszenia ślubne - kartki świąteczne
Zaproszenia ślubne - kartki świąteczne
Tylko szkoda, że takie drogie :-(
Hihinie no zaraz pęknę ze śmiechu, Wiki się z miśkiem całuje![]()
.
nudzimy sie w pracy??????Agacia do jakiej ceny chcesz? Bedziemy szukać
![]()

wlasnie ja nie wiem jak to sie robi, dla tego chetnie do ciebie wpadne na placki gryczaneplacki z kaszki??? a jak to sie robi????? oj tam mamusia dla ciebnie i takich sie naucze!!!!!![]()

Pisz Edytko, my tęsknimy :-(Cześć :-)
Troszkę udało mi się Was nadrobić, ale chyba ta moja nie obecność sprawiła,, że jakoś brak mi ochoty by coś więcej naklikać, sorki ...:-zawstydzona/y:
, będę czytać, i czytać, może pózniej cosik skrobne
![]()