beciaczek
mama Wiktorka
a to ty teraz jesz kaszke, a w nocy nalesniki![]()

no nie jadłam jednak tylko je usmażyłam, zjadłam rano, bo E. mi nagadał
kaszka pycha, właśnie jem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to ty teraz jesz kaszke, a w nocy nalesniki![]()

no nie jadłam jednak tylko je usmażyłam, zjadłam rano, bo E. mi nagadał
kaszka pycha, właśnie jem
ale ty mozesz zjesc jeszcze schabowego do tej kaszy, bo jak zaczniesz chudnacWiecie co ... tak piszecie o tej kaszy, że dostałam ochote na nią.
Ollcia nie widziałam jeszcze tej stronki, dziękuje![]()

, to dopiero bedzie;-);-), bo to jest magiczna kasza

ale ty mozesz zjesc jeszcze schabowego do tej kaszy, bo jak zaczniesz chudnac, to dopiero bedzie;-);-), bo to jest magiczna kasza
![]()

ja uciekam kobietki bo za 30min wychodzimy do lekarzaPowodzeniaja uciekam kobietki bo za 30min wychodzimy do lekarza

No naraze piję kawę i jem ciastka ( wyjatkowo dobre i świeżutkie ) ale na ta kaszę narobiłyscie mi smakaale ty mozesz zjesc jeszcze schabowego do tej kaszy, bo jak zaczniesz chudnac, to dopiero bedzie;-);-), bo to jest magiczna kasza
![]()

Moja tez potrafi i tak śmiesznie wyciąga zaślinionego buziolka. I zawsze daje tatusiowi jak wróci z pracy ale tylko jednego bo ile się można witacHihi
A mój Mati nauczył się buzi dawac. A odkryłam to przez przypadek. jak byłam u fryzjera to nie było mnie całe 3 godz a małego podrzuciłam babci. Wracam biore go na ręce i całuje w nosek, a o się zaczyna do mnie przytulac, dotykac włosów, opiera swoje czółko o moje, i otwiera buźke, nie wiedziałam o co chodzi, a on znowu przybliza się i otwiera buźke. Po chwili sie skapnełam ze buzi mi daje. A wiecie jaki steskniony był , dał mi sam 5 buziaków, a teraz muszę go prosic.
![]()
Ja też tak chcem a nie płacic co miesiąc po dwie stówy i do tego jeszcze dwa razy w roku wyrównanie bo ich prognozy się nie sprawdziłyno masz taka skrzynke przed domem i zamiast placenia rachunkow za prad wykupujesz sobie dowolna ilosc pradu i masz go dopuki sie nie skonczypotem jak sie skonczy limit znow doladowujesz
karta zamiast rachunkow

Gtatulujemy kolejnej zębatej;-)Ja tu szybko z wiadomoscią dnia
Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)
dobra dobra Ty powiedz lepiej że już tęsknisz za Natalką;-)aj jakos tak nie mam nastroju na nic,doslownie...nawet nabb-normalnie mi sie to nie zdarzalo
chyba proba odwyku dziala niezadowalajaco...
mam nadzieje ze mi przejdzie...
nie olalam nie olalam....nie Was...tylko jakos weny nie mam...
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...![]()

Miłego urlopikuHellllloooo:-)
Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni
Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni
Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)

Kochana toż wegeta to najgorsze świństwo jakie może byc. Już lepiej posolic trochę niż się truc glutaminianem soduno właśnie Mamusia mówiłaś, ż enajlepiej bez soli, to ja sobie wymyśliłam i zamiast soli gotuje kaszkę w vegecie, bo nie lubię niesłonej, i normalnie pychotka jest nawet sama![]()
Powodzenia na wizytceja uciekam kobietki bo za 30min wychodzimy do lekarza

dobra dobra Ty powiedz lepiej że już tęsknisz za Natalką;-)
A tak na poważnie to ja wczoraj po czterech nieprzespanych nocach też byłam jakaś dziwna i rozlazła ale dzisiaj się wkońcu wyspałam i od razu chęc do życia i już nawet cały domek wysprzątałam![]()

tylko ona jakas niedostepna osttanio....