reklama

Grudniowe mamusie 2008

troszke:zawstydzona/y:
ale mam jeszcze TYGRYCHA....:-D:-D tylko ona jakas niedostepna osttanio....:eek::eek:
no i mamusia naturalnie...chociaz tez osttanio juz nie odwiedza mnie na nk...pewnie plakat juz wisi na drzwiach w lazience i oprawila sobie w ramke w salonie....pewnie dlatego..po co ma ogladac takie male na nk:-D:-D
nooo i kto tu teraz bedzie ze mna zbereznikowal?:szok::eek:
ja nie wiem...:-D:-D
ty wybralas tygrysa wiec ja juz sie nie wpycham;-);-);-)
w sumie ja juz sama nie wiem co gorsze...:szok::szok:
ale mozesz jeszcze przyczaic czy pod poduszka czegos "mojego " tez nie ma:-D:-D:laugh2::laugh2::eek:
nie ma nic twojego, a niby po co mialabym miec:eek::eek::eek::eek:
chociaz pod poduszka to ona ma pewnie inne "wspomagacze":-D:-D
nie potrzebuje zadnych wspomagaczy:-p:-p:-p

reklama
hej hej jestem:-D:-D:-D

zaliczylam cukiernie gdyz obiecalam mezowi bajaderke kupic i sama kupilam sobie sreniczka z owocami i galaretka i czekolada matko niebo w gebie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

filip zlecial z lezaka czyli pierwszy taki powazny kontakt z podloga zaliczony :-D:-D:-D

ide kawe sobie zrbbbbbic:-D:-D

miała 19 latek

dzieki Kokusiu, niby nie stara, ale 30 dychy na karku już jest:-(

e tam...pomysl w ten sposob ze 30 a juz 3 dzieci...zanim jak bede miala 3 dzieci to bede miala 40:-D

hej hej jestem:-D:-D:-D

zaliczylam cukiernie gdyz obiecalam mezowi bajaderke kupic i sama kupilam sobie sreniczka z owocami i galaretka i czekolada matko niebo w gebie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

filip zlecial z lezaka czyli pierwszy taki powazny kontakt z podloga zaliczony :-D:-D:-D

ide kawe sobie zrbbbbbic:-D:-D

hahah zniczulica totalna:-D:szok::-D

to mlodziutka byla, o matko jaka ja bede stara, jak bede miala 50 lat to moje dziecie bedzie mialo dopiero 20:szok::szok::szok::szok:

no jak Alex bedzie mial 20 ja bede miala 41:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry