reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
uuu moi rodzice maja to samo i zawsze zapominaja na koncowce zeby sobie karte doladowac i nie raz juz tak bylo ze im pradu na noc zabraklo i dupa do rana po ciemku:-D:-D:-D ale na bledach sie nie ucza:-D:-D:-D:-D
Też tak chcem, fajny wynalazek, u nas to chyba tak nie można

Tygrysku mnie też.
Bliznaiki a ty dziś urodzinek nie świętujesz?:confused2:?

Zapominajko to chyba mama bliźniaków ma urodziny:)
No ładnie Zpominajka od rana ploteczke stworzyła i kobitki teraz główkują czy mam czy nie mam urodzinki
Oświadczam, ze 50 urodzinki świętuje dzisiaj moja mamcia

Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)

Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok:szok:
Gratuluję i ząbka i wczorajszych atrakcji:-)

ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku

dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażając:-Dpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam:zawstydzona/y:na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości:tak::-D:-D
A dzieki, tak bez okazji tez moge przyjąc życzonka

A co do rachunku to super, miła wiadomośc

to wkoncu Blizniaczku ty masz dzisiaj urodziny czy nie, :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:bo juz sama nie wiem, ty mowisz ze nie masz,:eek: dziewczyny mowia ze masz:eek:, to jak to w koncu jest, albo ja jakas nie kumata jestem
jesli tak to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!
nIE MAM, ALE ZA ŻYCZONKA DZIĘKUJĘ:-)

Wiesz co... moja tez śpi jak chce a w nocy mnie za włosy ciągnie a nie mam takich humorków chociaz muszę siedzieć w tej głupiej robocie zamiast z Zuzią!!! Proszę mi się poprawić:)Natychmiast!
AMEN

Hellllloooo:-)

Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni:zawstydzona/y:

Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni:-D

Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)
No Tobie to dobrze, urlop za urlopem, super pięknej słonecznej pogody i wsytskiego dobrego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry