reklama

Grudniowe mamusie 2008

nosz kurka już chciałam wam odpisać, a tu mi prądu zabrakło:wściekła/y:bo ja mam taki pay as you go na kartę, ale na szczęście mój wczoraj pomyślał i przypomniał kartę naładować, to tylko przed domek wyskoczyłam i kartą doładowałam, a tak to bym kurka bez prądu i bez bb została:wściekła/y:

u nas to samo ja ukladam puzzle a zaraz przylazi Fifi i robi totalny sajgon wylamuje sobie kawalki i wycicka literki wszystko slini ech poligon totalny na podlodze :-D:-D:-D czysto dopiero wieczorem, jak poukladam na noc:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

:tak::tak::tak:to samo

jak bedziesz siedziala na bb to chandra szybko minie, nie dziewczyny????????????

:tak::tak::tak:

reklama

lo Agatkas szaleje!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

nosz kurka już chciałam wam odpisać, a tu mi prądu zabrakło:wściekła/y:bo ja mam taki pay as you go na kartę, ale na szczęście mój wczoraj pomyślał i przypomniał kartę naładować, to tylko przed domek wyskoczyłam i kartą doładowałam, a tak to bym kurka bez prądu i bez bb została:wściekła/y:

:tak::tak::tak:to samo

:tak::tak::tak:
uuu moi rodzice maja to samo i zawsze zapominaja na koncowce zeby sobie karte doladowac i nie raz juz tak bylo ze im pradu na noc zabraklo i dupa do rana po ciemku:-D:-D:-D ale na bledach sie nie ucza:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry