reklama

Grudniowe mamusie 2008

:szok::szok::szok:moje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć:-D:-D:-D

a ja mam dobra wiadomość, huurrraaa!!!!fizjo mam w środę pierwsze spotkanie, ale nie ma łatwo będą kazali ćwiczyć w domu, bo pytałam, a ja tak chciałam sie rozłożyć, żeby masowali, buuuu:-(

:tak::tak::tak:ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła:tak:

ooo, tygrysiątko mnie uprzedziło:-D dokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo tanio

za dużo się z nami nagadałaś:-D:-D:-Dnapij sie przejdzie:-D:tak:

ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku

gratulujemy, a my ciągle nic:-(

dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażając:-Dpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam:zawstydzona/y:na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości:tak::-D:-D
to super ze masz taki dzien

to wkoncu Blizniaczku ty masz dzisiaj urodziny czy nie, :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:bo juz sama nie wiem, ty mowisz ze nie masz,:eek: dziewczyny mowia ze masz:eek:, to jak to w koncu jest, albo ja jakas nie kumata jestem
jesli tak to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok:pisze 3000 posta!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:, ja to dopiero uzależniona jestem, idę chyba na odwyk:tak::tak::-D:-D:-D:szok:
NAŁÓG JAK NIC!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a moje dziecie wciagnela 180 mleczka i polozylam ja do łóżeczka na drzemeczke, a ona cale lozeczko rozwalila:szok:, ochraniacz zerwala:szok:, kreci sie 180 w jedna strone, 180 w druga, skacze, po prostu nie moge co chwile chodze i ja skads wyciagam:-D:-D:-D, jak nie z jednego kata lozka to noge ze szczebelek, jaja jak berety, i tak zawsze wariuje az padnie, ale chociaz dobrze ze zawsze w lozeczku i nie musze nosic, oby tak zawsze bylo:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok:pisze 3000 posta!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:, ja to dopiero uzależniona jestem, idę chyba na odwyk:tak::tak::-D:-D:-D:szok:
NAŁÓG JAK NIC!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a moje dziecie wciagnela 180 mleczka i polozylam ja do łóżeczka na drzemeczke, a ona cale lozeczko rozwalila:szok:, ochraniacz zerwala:szok:, kreci sie 180 w jedna strone, 180 w druga, skacze, po prostu nie moge co chwile chodze i ja skads wyciagam:-D:-D:-D, jak nie z jednego kata lozka to noge ze szczebelek, jaja jak berety, i tak zawsze wariuje az padnie, ale chociaz dobrze ze zawsze w lozeczku i nie musze nosic, oby tak zawsze bylo:tak::tak::tak:

gratulacje mamusiu nałogowcu!!!:-D:-D

u nas to samo Wiki nieraz tak cuduje, no chyba, ż ebardzo padnięty to wtedy oczy od razu zamyka i tylko mruczy póki nie uśnie:tak:

Dzień dobryyy :-)
Bartek właśnie sobie śpi ( ale coś czuje że już niedługo :sorry: ) , mężowy po nocce też jeszcze nyna, zupka się gotuje, a ja piję kawusię i już Was nadrobiłam :tak:
Nocka ujdzie, ale pewnie tylko dlatego że ok 3 Bartek przetransportował się do mnie do łóżka :sorry:

Dobra dziewczyny macie jeszcze jakies propozycje :-D:-D:-D, no ale zaproszenia Agatkas są sliczne :zawstydzona/y:

Agacia, nasze zaproszenia na ślub zrobił mój kochany tatuś i były rewelacyjne. Tylko że on jest maniakiem komputerowym i zna się dobrze na takich rzeczach. Ale może ktoś mógłby Ci wykonać?

u nas także dzień bez zerwanego ochraniacza to dzień stracony ;-)

Mamusia, takie nałogi są wręcz zalecane, ich się nie leczy, bo co byśmy bez Ciebie zrobiły jakbyś wyszła z uzależnienia :szok:

to super ze masz taki dzien

to wkoncu Blizniaczku ty masz dzisiaj urodziny czy nie, :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:bo juz sama nie wiem, ty mowisz ze nie masz,:eek: dziewczyny mowia ze masz:eek:, to jak to w koncu jest, albo ja jakas nie kumata jestem
jesli tak to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mówiłam że MAMA Bilźniaka ma urodziny:) czyli babcia bliźniaków i Madzi:) Ale nie wiem:) Moze to tylko ja stworzyłam plotę:)

Agatkas chyba ja, bo złożyłam Bliźniakom życzenia:sorry:, bo mnie się coś pomieszało...

Mamusia mój Iggy też się kręci ile wlezie, a przy tym popłakuje. Zastanawiam się, czy nie iść do jakiegoś dziecięcego psychologa, bo to chyba nie jest normalne, żeby maluch miał takie problemy ze spaniem...:-(

reklama
Ja mówiłam że MAMA Bilźniaka ma urodziny:) czyli babcia bliźniaków i Madzi:) Ale nie wiem:) Moze to tylko ja stworzyłam plotę:)

łojojoj to sie porobiło:-D

dziewczyny czy wam tez tak włosy wypadają:szok:normalnie niedługo łysa będę, chyba sobie jakieś witaminki dzis kupię,
a wcale nie używam suszarki:no:nawet prostownicy ostatnio w ogóle nie używam, bo znów kręcone polubiłam:tak:i mi amo ostatnio dość często podcina, nie farbuje, ja nie wiem co się dzieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry